pt 2.0 Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 (edited) koleginica mi donela jutros i ja doslovno skakućem od radosti. kako je malecka, pa ima minijaturno čanče za vodu, pa radi na paru ko prava, pa... awwwwwwwwwwwwwwwwww :marvin stop: :ruganje stop: :halloween hvala: Edited July 31, 2017 by pt 2.0
Simon Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 (edited) Рођендански поклон купљен најмлађем члану породице средином аугуста у Универсуму (Гетеборг). http://www.realgifts.co.uk/buy/sunshine-solar-charger/ Edited August 29, 2017 by Simon
Frank Pembleton Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 image.jpeg Рођендански поклон купљен најмлађем члану породице средином аугуста у Универсуму (Гетеборг). http://www.realgifts.co.uk/buy/sunshine-solar-charger/ Sve i tablet i ikebana?
namenski Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 daj da pomirišem. jbte kolko je lep A pazi ovo... :P Pa jos neka vuna uljnotm tretirana, nista vjetar, nista kisa... -_-
maheem Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 A pazi ovo... :P Pa jos neka vuna uljnotm tretirana, nista vjetar, nista kisa... -_- odakle si ga naručio? direkt od proizvođača il iz neke prodavnice?
namenski Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 (edited) Pa dabome da je pametno -_- To bre stara izmisljotina, nosila deca jos dok su krimketm bile u modi :D @ Maheem: Proizvodjac, barem tako tvrde, dugo sam ga cekao da se ponovo pojavi, po onome sto se cuje trebalo bi da je uporediv sa nekadasnjim proverenimtm originalima. Edited October 11, 2017 by namenski
Hippie Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 naruceto!! od ovoga mora da je naduvanje balona fantasticno kosmicko!
Aleksija Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 mnogo je potrebno da se privuce paznja vlasnika foruma :)
Aleksija Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 artikal u pitanju se nalazi na mom tepihu, nepotrebno je uvlaciti posrednike u pricu. laku noc vam zelim, lepo vas je ponovo videti :)p.s. sutra ujutru cu ponovo da procitam ovu svoju prvu recenicu i probam da je razumem. mada ne garantujem.
mustang Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 (edited) mrzim tasne. i ne nosim ih kupih jednu, slucajno smo se videle. ta mi pripada. to je to. ima da traje 50godina :) ide i uz stikle i uz japanke i mekana je i lepo pada ka telu kad je na ramenu, ne bode me. laura di maggio je firma, made in italy. inace nikad cula za tu firmu bas sam losa tasnama. a kad sam i dalje kod njih ladno se prodaje hermes neka bezveze tasna za $15500! i to koriscena! pa jel od zlata majku mu to?!nista posebno onako babski izgleda. Edited November 25, 2017 by mustang
Recommended Posts