iDemo Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Otvaram ga za NG, da pocnem od okruglog datuma...
decak Kejt Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Otvaram ga za NG, da pocnem od okruglog datuma... gde i kol'ko? :)
ToniAdams Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 to jos neka od onih lekovitih magnetnih narukvica?
decak Kejt Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 jeste, al' moderniji dizajn :) salu na stranu, nije magnetna, nego je pedometer i sat i alarm i takoto.
iDemo Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 jeste, al' moderniji dizajn :) salu na stranu, nije magnetna, nego je pedometer i sat i alarm i takoto. http://www.officeworks.com.au/shop/officeworks/p/fitbit-charge-activity-tracker-large-black-infb404bkl A$99, ne znam koliko ti to znaci al' je popushteno skoro pa na nivo onih najobicnijih fitbit flex-ova... dobio preporuku od sestre pa kao ajde da probam...
ivy Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Top Shop jaknica/kaput u secondhandu za 700din :0.6:
ivy Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Top Shop jaknica/kaput u secondhandu za 700din :0.6: i obozavam ga ,umrem od srece kad ga obucem i dok ga nosim sto mi se nije dugo desilo u vezi nekog odevnog predmeta
mustang Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 spavam u oblacima :) ne izlazi mi se iz kreveta ...mrak mu je pao na oci kada me video sta nosim na kasu juce... bas mora?? mora, casna rec. koliko? samo 200$ (to "samo" koristim jer zna da sam luda da uzmem i skuplje samo svojoj/nasoj guzici da ugodim...tako da nek je srecan sto je prosao samo sa 200$) znas li ti koliko pari obuce sam mogao za te pare da kupim?! kupices bubili ... (sve cu da obecam u tom trenutku samo da uzmem ovaj divan predivan matress pad )
halloween Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 http://it.benetton.com/shop/it_it/pantaloni-palazzo-plisse.html Za ovaj kroj dužina savršena, zato sam ih i kupila. Šta sad, ionako je zima pri kraju. cijena- prava sitnica 9900 4450
maheem Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Danas na frku Ciljao Diadoru al moglo samo da se poruci iz kataloga a vec sutra su mi neophodne. Cenim da cu ih razgaziti za godinu dana. Usput uzeo i neku zimsku radnu jaknu.
kud u maglu Simoviću Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Usput uzeo i neku zimsku radnu jaknu. znam šta želim ako zagudi
namenski Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Ima toga kolko oces, ustekas i toplo. Mada, ozbiljni ljudi tvrde pozivajuci se na iskustvo da ovakve i slicne grejane odevne predmete treba izbegavati.
Recommended Posts