wall Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Gde?Verujem u svim lee cooper radnjama.Vidi na netu koja ti je najbliža pa proveri. Ja uzo u NS.
Frank Pembleton Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Verujem u svim lee cooper radnjama. Vidi na netu koja ti je najbliža pa proveri. Ja uzo u NS. Zar oni imaju svoje radnje?Ko ih zastupa?
wall Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Zar oni imaju svoje radnje?Ko ih zastupa? Imaju. Bg, Inđija, NS.
Frank Pembleton Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Imaju. Bg, Inđija, NS. Pa nemaju svoje zastupa ih Time Out....
wall Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Pa nemaju svoje zastupa ih Time Out....Pa ne znam ko ih zastupa ali imaju svoje radnje.Ono piše Lee Cooper i prodaju samo Lee Cooper i daju kese na kojima piše Lee Cooper... http://www.fashionparkoutlet.rs/shops/lee-cooper/49
nisam ja Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 E ja jedino tam nadjem nesto stvarno snizeno. Ono cena kvalitet. Volim tu radnjicu. Doduse mislim da mi se pazar svodi na jedne farke i dvoja kratkih. u indjiji jednom zakacio dobre ajteme marke lee, bez kupera.
wall Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 (edited) ^Ja uvek nađem. Stvar je ako ideš baš da kupiš neku stvar lako se može desiti da ne nađeš. Prošli put nakupovao nekih majica Lonsdale za 600-700 din, ćampiona za malo više, reebok patika za klinku i sl. Jedno vreme stalno kupovao nike čarape i patike. :D Edited August 1, 2015 by wall
Mil@n Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Pa ne znam ko ih zastupa ali imaju svoje radnje. Ono piše Lee Cooper i prodaju samo Lee Cooper i daju kese na kojima piše Lee Cooper... http://www.fashionparkoutlet.rs/shops/lee-cooper/49 Ja sam u Inđiji uzeo Lee Cooper farke skoro za nekih 3 soma, kao bilo ultra sniženej sa 8+, pa ako su lagali mene, i ja lažem vas.
Ardian Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 U Indjiji jedino sto uvek nadjem povoljno su Puma patike. I redovno ih uzimam.
Mil@n Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 U Indjiji jedino sto uvek nadjem povoljno su Puma patike. I redovno ih uzimam. Kada su oni popusti 30% uvek je sve povoljno, samo je pitanje da li će neko da nađe šta mu se sviđa. A uglavnom se nađe baš nešto.
Frank Pembleton Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Meni je zapucavanje za Inđiju sa neizvesnim ishodom neisplativo... Poslato sa WC šolje by BVK
Mil@n Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Meni je zapucavanje za Inđiju sa neizvesnim ishodom neisplativo... Poslato sa WC šolje by BVK Kontam, meni je zapucavanje u Inđiju 7 minuta kolima pa valjda zato češće nađem nešto.
dig_chohano Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Coverse umesio starke u omaž fajerki. Čak se i zovu MA-1. Shut up and take my money momenat.
Recommended Posts