Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

Mani se toga, nego gde ces ti da postavis svoj primerak fenjera?

Na terasu, fala bogu

• Replies 9.7k
  • Views 866.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

Hm, imas terasu bogatunu. Meni se ukazao neki sepia obojen cosak sa jednim od onih fejk starih stocica ofarbanih u belo.

Imam, citava 2 kvadrata terase!

Vaso, za terasu kupi weather station kit

Vaso, za terasu kupi weather station kit

Ja kupio davno i dobra je stvarcica , stavis sondu na terasu  a ovu sa ekranom unutra...Evo sad 27C unutra a na terasi 35C.Boli me bas da izlazim...

ima neki portabl weather station što meri sve važnije parametre a košta nekim desetak dolara

• 2 weeks later...

00113705abb2.jpg

e, ovako ... pazarila na buvljaku rpbert clergerie papuce, evo bas ovakve iste...

57-31.jpg

naravno, nikako mi se ne svidjaju te skoljkice gore, i to sto su papuce, pa planiram da odnesem mom obucaru da napravimo neku kompilaciju...otprilike mesavinu ovakvog gornjeg dela, posto im je djon identican /ali da budu sandale/

12-1.jpg

i ovakvog, otprilike

2.jpg

a i ove mi se jako, jako svidjaju pa nesto mislim, da ipak budu u tom fazonu, sa tim kopcicama.

57-20.jpg

eto, koliko petljancije od jednih papuca sa buvljaka, na kraju ispalo :-)

Lee Cooper jeftinoća, farke 3k, žemske oko 2k.

zenske nosis na drugom poslu? :fantom:

Edited by ToniAdams

Takva vremena, mora se čovek dovijati™. :(

imas pm :fantom:

Nije stiglo. Pun mi inbox. Pusti opet. :fantom:

Lee Cooper jeftinoća, farke 3k, žemske oko 2k.

Gde?

+1?