Ravanelli Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 (edited) u bežanijskoj ulici u zemunu ovde sam ja kupio pre koji mesec. čaše su do jaja nepraktične, ostalo još nekako. lepo interesantno izgleda, ali koji će ti Edited July 19, 2015 by Ravanelli
scab Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 ovde sam ja kupio pre koji mesec. čaše su do jaja nepraktične, ostalo još nekako. lepo interesantno izgleda, ali koji će tite mumin posudice su mi do jaja za dečije potrebe.one NY limene čaše sad na silu koristim za sve!
Ravanelli Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 (edited) ja sam kontao evenutalno da uzmem to matorcima za vikendaju a ružan je ukus iz te čaše u kurac. kada usnom uhvatiš donju ivicu čaše ili te se otrlja taj lim o desni... vrati me u siroto detinjstvo Edited July 19, 2015 by Ravanelli
Аврам Гојић Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 kupio metalac šolje i šta sam sve našao iz ove linije. oko 170 din komad, tj. 890 dinara/kilogram. inače se pravi za izvoz u ameriku - "from a legendary European manufacturer using World War Two era machinery" po ubistvenim cenama. slična fora i sa onim mumin posuđem koje prave za skandinavsko tržište, a ovde prodaju na kilo. carski. zelim.
assück Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 lijepo je, podseca na prvi svetski rat i doba stabilizacije pod milkom planinc
morgana Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 ima li toga jos negdje sem u zemunu? mnogo mi se svidja, narucila bih ali moram da dam precizna uputstva o lokaciji
belch Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 lijepo je, podseca na prvi svetski rat i doba stabilizacije pod milkom planinc al si mator jbt
Ravanelli Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 inače ako odete u tu gvožđariju u zemunu naći ćete još 50 ajtema slične estetske vrednosti. poslednji put sam ueo stakleni balon za rakiju od 5 litara za 400rsd, bilo mi je zabranjeno da uzmem petrolejski fenjer.... i više ne smem sam da idem tamo :(
Frank Pembleton Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 inače ako odete u tu gvožđariju u zemunu naći ćete još 50 ajtema slične estetske vrednosti. poslednji put sam ueo stakleni balon za rakiju od 5 litara za 400rsd, bilo mi je zabranjeno da uzmem petrolejski fenjer.... i više ne smem sam da idem tamo :( To je ona na početku, prekoputa onog hotela?
morgana Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 ako budete isli tamo, jel mozete molim vas da mi pogledate da li ima emajliranih loncica za mlijeko?
duda Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 (edited) i meni treba tačna adresa, pazarila bih taj fenjer nisam hipster, treba mi za planinsku kolibu u koju nije dovedena struja :D Edited July 19, 2015 by dùda
Аврам Гојић Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 joj ja bih pravio mint julep u ovim emajliranim casama.
Dagmar Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 joj ja bih pravio mint julep u ovim emajliranim casama. Mani se toga, nego gde ces ti da postavis svoj primerak fenjera?
morgana Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 (edited) i meni treba tačna adresa, pazarila bih taj fenjer nisam hipster, treba mi za planinsku kolibu u koju nije dovedena struja :D bezanijska 8, trebalo bi fenjer sam htjela da kupim na ebayu, ovdje je vjerovatno jeftiniji http://www.zemunskigvozdjar.com/ext/index.php Edited July 19, 2015 by morgana
Recommended Posts