borris_ Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Super hvala. Imas li problema sa pranjem? (to me uvjek najvise nervira kod ovih aparata) Moze li u masinu direktno?
nera Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Upravo vidim u Roda akcijskom katalogu Clatronic verziju ovog blendera za 2.999
Frank Pembleton Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Upravo vidim u Roda akcijskom katalogu Clatronic verziju ovog blendera za 2.999 Kog? ovog jamesovog?
Takeshi Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 konačno sam našao nešto čime mogu da se obrijem gde si uzeo, online? meni uskoro stize merkur 34, pa isprobavam razne zilete.
Kelt Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 (edited) gde si uzeo, online? meni uskoro stize merkur 34, pa isprobavam razne zilete. poslao mi brat. Ovo je prva marka sa kojom mogu da brijem bradu i od dan-dva. Njemu više odgovaraju Persona, kaže da su malo manje oštri ali prijatniji za kožu. Meni je dosad radio posao Gillette platinum pošto su dosta fleksibilni, ali to tek negde 3-4. dan, pre toga teško. Koliko te izašao Merkur? Edited June 4, 2015 by Kelt
Singer Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Maska za ronjenje. Došla i disaljka ali to mi ne treba. Koja maska?
wall Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 (edited) Koja maska?Jeftina. Ne misliš valjda da mi treba nešto ozbiljno. Mislio sam i peraje ali bolje da se ne zajebavam. Edit: Evo ovo Edited June 4, 2015 by wall
JozoMujica Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Ja u principu izbegavam maske sa providnim silikonom a i mnogim mojim ortacima smeta ista stvar, iako bi kao trebalo da imaju šire vidno polje, obično prelamanje svetla kroz stranice zna da pravi probleme, posebno na manjim dubinama.
Takeshi Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Koliko te izašao Merkur? ni ja se ne brijem svaki dan, pa mi treba nesto ostrije od ovih plasticnih govana, ali opet ne previse. ^_^ 35+10, odavde
wall Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Ja u principu izbegavam maske sa providnim silikonom a i mnogim mojim ortacima smeta ista stvar, iako bi kao trebalo da imaju šire vidno polje, obično prelamanje svetla kroz stranice zna da pravi probleme, posebno na manjim dubinama.Ali vi ozbiljno to, meni ovo do 2-3m koliko da ubijem dosadu. Može da se prelama kako mu volja.Sub zero? Idem da googlam.
JozoMujica Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Ali vi ozbiljno to, meni ovo do 2-3m koliko da ubijem dosadu. Onda ti disalica i te kako treba. :)
wall Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 (edited) Onda ti disalica i te kako treba. :)Ma došao neki manual uz nju, pa me stra da ću se udaviti.Ventil ovde, ventil onde, kratko izdahnite, izbacite vodu... Edited June 5, 2015 by wall
Mr.Mxyzptlk Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 navici ces se. munes u usta, obuhvatis usnama i blago zagrizes. samo prvi put je frka
Recommended Posts