Frank Pembleton Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 De te profi varijante, ja bi se samopovredio... Mni bi odgovarala neka varijanta za rekreativce...
Geo Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Ma zezam se malo, ovaj moj komplet je samo karbonski i u (meni) simpaticnijim bojama, odnosno za nijansu laksi (oba modela su generalno kao perce)... Slobodno uzmi ovaj prvi komplet sa liste, nema tu velike razlike za rekreativce!
Frank Pembleton Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Ma zezam se malo, ovaj moj komplet je samo karbonski i u (meni) simpaticnijim bojama, odnosno za nijansu laksi (oba modela su generalno kao perce)... Slobodno uzmi ovaj prvi komplet sa liste, nema tu velike razlike za rekreativce! Ja navikao da ti reketi budu onako okrugli na stapu, imao takve stare al ih sjebah prosle godine...
Dr Arslanagić Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Ja navikao da ti reketi budu onako okrugli na stapu, imao takve stare al ih sjebah prosle godine... Imocentar, imaš solidan izbor reketa za badminton tamo, cijene umerene.
Geo Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Ma ovo nije badminton , vec neki hibrid tenisa, skvosa i badmintona ... totalno drugi sport!
Frank Pembleton Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Ma ovo nije badminton , vec neki hibrid tenisa, skvosa i badmintona ... totalno drugi sport!Pa to ovo geo reket po konstrukciji zahteva jako "klepanje" ...
jms_uk Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Iskoristio neke kupone/vaucere. Sent from my iTelephone using Tapatalk
jms_uk Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Javi da li valja. Hocu, mada sam i ja uzeo na preporuku - drugarica koristi vec neko vreme i zadovoljna je.
Tresko Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 konačno sam našao nešto čime mogu da se obrijem Ja ih koristim već neko vreme, odlični su.
Recommended Posts