May 18, 20159 yr De te profi varijante, ja bi se samopovredio... Mni bi odgovarala neka varijanta za rekreativce...
May 18, 20159 yr Ma zezam se malo, ovaj moj komplet je samo karbonski i u (meni) simpaticnijim bojama, odnosno za nijansu laksi (oba modela su generalno kao perce)... Slobodno uzmi ovaj prvi komplet sa liste, nema tu velike razlike za rekreativce!
May 18, 20159 yr Ma zezam se malo, ovaj moj komplet je samo karbonski i u (meni) simpaticnijim bojama, odnosno za nijansu laksi (oba modela su generalno kao perce)... Slobodno uzmi ovaj prvi komplet sa liste, nema tu velike razlike za rekreativce! Ja navikao da ti reketi budu onako okrugli na stapu, imao takve stare al ih sjebah prosle godine...
May 18, 20159 yr Ja navikao da ti reketi budu onako okrugli na stapu, imao takve stare al ih sjebah prosle godine... Imocentar, imaš solidan izbor reketa za badminton tamo, cijene umerene.
May 18, 20159 yr Ma ovo nije badminton , vec neki hibrid tenisa, skvosa i badmintona ... totalno drugi sport!
May 18, 20159 yr Ma ovo nije badminton , vec neki hibrid tenisa, skvosa i badmintona ... totalno drugi sport!Pa to ovo geo reket po konstrukciji zahteva jako "klepanje" ...
May 27, 20159 yr Javi da li valja. Hocu, mada sam i ja uzeo na preporuku - drugarica koristi vec neko vreme i zadovoljna je.
June 3, 20159 yr konačno sam našao nešto čime mogu da se obrijem Ja ih koristim već neko vreme, odlični su.