April 29, 20159 yr 6 pari pantalona jedne tamno ljubičaste jedne crvene dva para crnih jedne 3/4 maslinaste jedne 3/4 crne jedne biciklističke jedan bolero 2000 dinara rasprodaja u seknd hendu -_-
April 29, 20159 yr ja sam kupila 1 fishbone majicu i jedne beneton pantalone u secondhandu 6 pari pantalona jedne tamno ljubičaste jedne crvene dva para crnih jedne 3/4 maslinaste jedne 3/4 crne jedne biciklističke jedan bolero 2000 dinara rasprodaja u seknd hendu -_- uh pantalone je bas,bas tesko naci u second handu pa jos toliki broj..imas srece...brojevi i krojevi su najludji moguci..ako pase u struku siri se na kukovima,ako pase u kukovima jako su kratke,ako su dobre duzine onda su uske u struku..skroz ludo... ja sam ukupno kupila 5oro pantalona u tim radnjama a godinama kupujem samo tamo ali su od toga 1 savrsene tamno plave farmerke,savrsene! i jedne savrsene crne Lee farmerke
April 29, 20159 yr pa kad nema smisla..jbte kad vidim cene po radnjama padnem u nesvest..a krpe obicne..strasno bas pre neki dan kupim 1 majicu u teranovi za 800 din i 3 majice u sekend hendu za 700 samo je za pantalone u sekend hendu potrebno 1 znaje i 1 strpljenje
April 29, 20159 yr Ja nemam ni znanje ni strpljenje za pantalone. Nigde :( Mnogo teško mi je da nađem odgovarajući model. Posebno sad, kad su dole uske kao helanke a gore široke kao šalvare. Mater im dizajnersku. Sekendhend je predobar za sakoe, suknje, kapute...ponekad neku košulju. Hoću i ja da nađem pantalone!
April 30, 20159 yr pa moras se usredsrediti i skoncentrisati! ahaha..ali ozbiljno..znas da ih moras obilaziti i traziti pa ako ubodes ,,ulov,, ubola si..i kako to sa sekend hendovima funcionise e pa za pantalone je to sve pa jos 4puta teze jedan dan sam probala 8-9 pari pantalona da bih sasvim slucajno u trecoj radnji naletela na 1 savrsene,te Lee crne farmerke,savrsene! misim jbga ako hoces pantalone za 300-400dindzi moras malo da se pomucis a za radnje sa novom robom nemam pojma kako stvari stoje i kakvi su modeli jer ih se uzasavam i nisam bila 1000god Edited April 30, 20159 yr by ivy
May 11, 20159 yr pozdrav za asus republic of gamers ranac pored laptopa staju baget i praziluk tip top :) Edited May 11, 20159 yr by prima