belch Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 6 pari pantalona jedne tamno ljubičaste jedne crvene dva para crnih jedne 3/4 maslinaste jedne 3/4 crne jedne biciklističke jedan bolero 2000 dinara rasprodaja u seknd hendu -_-
ivy Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 ja sam kupila 1 fishbone majicu i jedne beneton pantalone u secondhandu 6 pari pantalona jedne tamno ljubičaste jedne crvene dva para crnih jedne 3/4 maslinaste jedne 3/4 crne jedne biciklističke jedan bolero 2000 dinara rasprodaja u seknd hendu -_- uh pantalone je bas,bas tesko naci u second handu pa jos toliki broj..imas srece...brojevi i krojevi su najludji moguci..ako pase u struku siri se na kukovima,ako pase u kukovima jako su kratke,ako su dobre duzine onda su uske u struku..skroz ludo... ja sam ukupno kupila 5oro pantalona u tim radnjama a godinama kupujem samo tamo ali su od toga 1 savrsene tamno plave farmerke,savrsene! i jedne savrsene crne Lee farmerke
belch Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 ja samo tamo, godinama. mislim da nikad nisam kupila pantalone van seknd henda
ivy Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 pa kad nema smisla..jbte kad vidim cene po radnjama padnem u nesvest..a krpe obicne..strasno bas pre neki dan kupim 1 majicu u teranovi za 800 din i 3 majice u sekend hendu za 700 samo je za pantalone u sekend hendu potrebno 1 znaje i 1 strpljenje
svashtabezneshto Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Ja nemam ni znanje ni strpljenje za pantalone. Nigde :( Mnogo teško mi je da nađem odgovarajući model. Posebno sad, kad su dole uske kao helanke a gore široke kao šalvare. Mater im dizajnersku. Sekendhend je predobar za sakoe, suknje, kapute...ponekad neku košulju. Hoću i ja da nađem pantalone!
ivy Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 (edited) pa moras se usredsrediti i skoncentrisati! ahaha..ali ozbiljno..znas da ih moras obilaziti i traziti pa ako ubodes ,,ulov,, ubola si..i kako to sa sekend hendovima funcionise e pa za pantalone je to sve pa jos 4puta teze jedan dan sam probala 8-9 pari pantalona da bih sasvim slucajno u trecoj radnji naletela na 1 savrsene,te Lee crne farmerke,savrsene! misim jbga ako hoces pantalone za 300-400dindzi moras malo da se pomucis a za radnje sa novom robom nemam pojma kako stvari stoje i kakvi su modeli jer ih se uzasavam i nisam bila 1000god Edited April 30, 2015 by ivy
Caligula Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 dupli album komplet soundtrek i flesdens tri ploce za 300 dinara
kud u maglu Simoviću Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 stiglo danas, jeftinije nego kod alija, rok bio od 15-30.05.
prima Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 (edited) pozdrav za asus republic of gamers ranac pored laptopa staju baget i praziluk tip top :) Edited May 11, 2015 by prima
Recommended Posts