morgana Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 vec mesec dana obigravam u jednom sekndhendu oko marc cain kamel kaputa, odlican, naravno mesavina vune, kasmira i angore, ali bi ga trebalo skratiti i proslediti na hemijsko ciscenje i peglanje. kaput je naravno jeftin, tisucu dinarjev, ali me te naknadne neophodne operacije bacaju u bedak, pa se jos sutra predomisljam, a u petak ili pazarim ili bataljujem...;-) sekira me samo to sto imam bar desetak kaputa i jakni, dakle, nikako mi nije neophodan, ali sa druge strane, mnogo mi je lep ... inace, danas pazarila neku interesantnu /za maskenbale/ belu jaknicu sa nekim resama od perlica, icebergovu, bila je 300 dinara pa sam bila ''lake ruke''. mislim da cu je proslediti cerki mog muza, ona je tinejdzerka pa ce joj bolje pristajati gdje nadjes sve to? ostrooka :)
ivy Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 ja kupila neke majice u secondhandu..a trebao bi mi neki kaputic samo nikako da naleti..
wall Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Računam da ću ostati bez njega čim balavic provali šta je. A imalo je gej.
Mr.Mxyzptlk Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 imam jednu pb koja je u sustini portabl zvucnik
ivy Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 (edited) opet opajala sekendhendove kupila jedne savrsene Lee crne farmerke savrsene!!,dve kabanice za kisu 140din/kom,1 duks i Dr Who mali ranac za sestrica ovakav Edited January 14, 2015 by ivy
Zverilla Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 (edited) zvucnike za komp sad jos samo da stignu... Edited January 16, 2015 by Zverilla
kud u maglu Simoviću Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Računam da ću ostati bez njega čim balavic provali šta je. A imalo je gej. kolko puta puni mobilni
wall Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 kolko puta puni mobilniNe znam. Nisam još koristio. Računam jednom.
topuzina Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Ničim izazvana bolja polovina je razriješila kesu za tek protekle praznike, na moje zadovoljstvo ^_^
Recommended Posts