Zverilla Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Bemliga, ja guglao po pojmu. Je l ovo? doduše, ne menja na stvari. Kožna garnitura za Kurčubiće i Jatagance mene podseca na "kozu" iz istocnoblokovskih automobila. u caletovom vartburgu je ista takva na instrument tabli! (bar da je roze :( )
assück Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 4 knjige u knjizari "Dveri" za 1150 din. Londona, Foknera, Kisona, Bukovskog. i neku kupku samo zato sto se zove Le Petit Marseillais
ToniAdams Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 dule vujosevic bitce ponosit na tebe, mladi asice
yolo Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 ovo sam uzeo danas na buvljosu, poklon za buduci muzej fudbala. ako njegov idejni tvorac nece, rado cu pokloniti nekom drugom postenom grobaru.
Valk Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 ovo sam uzeo danas na buvljosu, poklon za buduci muzej fudbala. ako njegov idejni tvorac nece, rado cu pokloniti nekom drugom postenom grobaru. Ružniju lutku u životu nisam videla. Možda samo Chucky nosi šnjur.
renne Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Ja nsiam verovao da će se čuti, ali se čuje. I svi koji su sam malo testirali kažu da se oseća razlika, tako da definitivno da
Mil@n Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Prešaraću jednu stvar sa life time wish list-e... Nije ovaki, al biće kad ga sredim
Hippie Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 ja vech neko vreme razmisljam da kupim 1 fliper [pinball] i smestim ga u moj podzemni vremeplov aka podrum
nezvanova Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 vec mesec dana obigravam u jednom sekndhendu oko marc cain kamel kaputa, odlican, naravno mesavina vune, kasmira i angore, ali bi ga trebalo skratiti i proslediti na hemijsko ciscenje i peglanje. kaput je naravno jeftin, tisucu dinarjev, ali me te naknadne neophodne operacije bacaju u bedak, pa se jos sutra predomisljam, a u petak ili pazarim ili bataljujem...;-) sekira me samo to sto imam bar desetak kaputa i jakni, dakle, nikako mi nije neophodan, ali sa druge strane, mnogo mi je lep ... inace, danas pazarila neku interesantnu /za maskenbale/ belu jaknicu sa nekim resama od perlica, icebergovu, bila je 300 dinara pa sam bila ''lake ruke''. mislim da cu je proslediti cerki mog muza, ona je tinejdzerka pa ce joj bolje pristajati
Mr.Mxyzptlk Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 ja vech neko vreme razmisljam da kupim 1 fliper [pinball] i smestim ga u moj podzemni vremeplov aka podrum stokerovu drakulu :)
Recommended Posts