Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
Bogme kokkino, ukus ti je na nivoJu... (a tek cene)... Sad bar znam koga ću da vodim u shopping :wicked:
Fala. Za cene se lako snaći. Odeš gde su krojevi isti, a cene nemaju mnogo nula. Zakineš na finoći materijala, al tako da se ne vidi.
Posted

narucila (i dobila :rolleyes: ) mali deo jesenje kolekcije.jaknica nakicena zipovima, uz to suknjica, bluzica, aljinica, zepe....a iz Rima bogme. cisto da konkurisem busu :D

Posted (edited)

Edit: udenuh ga najzad sa sve slikom: prsten od inoxiranog chelika sa kamnchicem (ne volim nakit, imam dva prstena i burmu ali ovaj je bio :wub:DSC01961-1.jpg

Edited by msmodesty
Posted
Za sve kupoholicare iz Bgd-a i sire, konacan spisak radnji u delta sitiju:(licni favoriti: carpisa, sephora)
Delta city na Novom Beogradu? Nisam znala da je to već otvoreno!
Posted
Delta city na Novom Beogradu? Nisam znala da je to već otvoreno!
1. novembra se otvara.
Posted (edited)

pih, to ti nema opciju za pranje veša, samo može da se stavi kafa na onaj tanjirić što izađe <_<

Edited by Kelt
Posted

Ko pomenu kikersice? :)

naamloos1xs6.jpg

A od sledece plate: :wub:

naamlooswn5.jpg

Posted
Ko pomenu kikersice? :)

naamloos1xs6.jpg

a dze si nashla te ljepotice? i kolko kinte?
Posted

E, ja kupila gumene čizme za 1250 kinti u Metrou. 'El sam sad :s_w:? Ako ništa drugo, imam u čemu da pecam...

Posted (edited)
A od sledece plate: :wub:

naamlooswn5.jpg

:wub:Ja kupila identicne (samo crne) prosle godine:wub: :wub: :wub:Jedan od tri najudobnija para obuce koje sam ikada imala, a ja NE NOSIM stikle:wub: :wub: :wub: Edited by Mancunian
Posted

ako se ikada setim da odem do banke, ili mi cale da dzeparac ( :lol: ), a sigurno kad odem u rvacku, ove ce biti moje:dms_lenny8_blk_03.jpgsumnjam da su ih ovde dobili, ali provericu jos sutra.najbolja cipela/cizma ever :wub:

Posted

mda, samo sto se vec duze vreme prave u kini...