October 17, 200717 yr Bogme kokkino, ukus ti je na nivoJu... (a tek cene)... Sad bar znam koga ću da vodim u shopping Fala. Za cene se lako snaći. Odeš gde su krojevi isti, a cene nemaju mnogo nula. Zakineš na finoći materijala, al tako da se ne vidi.
October 17, 200717 yr Author narucila (i dobila ) mali deo jesenje kolekcije.jaknica nakicena zipovima, uz to suknjica, bluzica, aljinica, zepe....a iz Rima bogme. cisto da konkurisem busu :D
October 18, 200717 yr Edit: udenuh ga najzad sa sve slikom: prsten od inoxiranog chelika sa kamnchicem (ne volim nakit, imam dva prstena i burmu ali ovaj je bio Edited October 18, 200717 yr by msmodesty
October 19, 200717 yr Za sve kupoholicare iz Bgd-a i sire, konacan spisak radnji u delta sitiju:(licni favoriti: carpisa, sephora)Delta city na Novom Beogradu? Nisam znala da je to već otvoreno!
October 20, 200717 yr Delta city na Novom Beogradu? Nisam znala da je to već otvoreno!1. novembra se otvara.
October 22, 200717 yr pih, to ti nema opciju za pranje veša, samo može da se stavi kafa na onaj tanjirić što izađe <_< Edited October 22, 200717 yr by Kelt
October 22, 200717 yr E, ja kupila gumene čizme za 1250 kinti u Metrou. 'El sam sad ? Ako ništa drugo, imam u čemu da pecam...
October 22, 200717 yr A od sledece plate: :wub:Ja kupila identicne (samo crne) prosle godine:wub: :wub:Jedan od tri najudobnija para obuce koje sam ikada imala, a ja NE NOSIM stikle:wub: :wub: Edited October 22, 200717 yr by Mancunian
October 22, 200717 yr ako se ikada setim da odem do banke, ili mi cale da dzeparac ( ), a sigurno kad odem u rvacku, ove ce biti moje:sumnjam da su ih ovde dobili, ali provericu jos sutra.najbolja cipela/cizma ever