Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

7 said:
Bogme kokkino, ukus ti je na nivoJu... (a tek cene)... Sad bar znam koga ću da vodim u shopping :wicked:
Fala. Za cene se lako snaći. Odeš gde su krojevi isti, a cene nemaju mnogo nula. Zakineš na finoći materijala, al tako da se ne vidi.
  • Replies 9.7k
  • Views 868.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

• Author

narucila (i dobila :rolleyes: ) mali deo jesenje kolekcije.jaknica nakicena zipovima, uz to suknjica, bluzica, aljinica, zepe....a iz Rima bogme. cisto da konkurisem busu :D

Nikad dosta kickersica.

post-136-1192610914_thumb.jpg

Edit: udenuh ga najzad sa sve slikom: prsten od inoxiranog chelika sa kamnchicem (ne volim nakit, imam dva prstena i burmu ali ovaj je bio :wub:DSC01961-1.jpg

Edited by msmodesty

apotekarica said:
Za sve kupoholicare iz Bgd-a i sire, konacan spisak radnji u delta sitiju:(licni favoriti: carpisa, sephora)
Delta city na Novom Beogradu? Nisam znala da je to već otvoreno!

ms modesty, super je prsten.

loga said:
Delta city na Novom Beogradu? Nisam znala da je to već otvoreno!
1. novembra se otvara.
i_09023556.jpg

pih, to ti nema opciju za pranje veša, samo može da se stavi kafa na onaj tanjirić što izađe <_<

Edited by Kelt

Ko pomenu kikersice? :)

naamloos1xs6.jpg

A od sledece plate: :wub:

naamlooswn5.jpg

baklavica said:
Ko pomenu kikersice? :)

naamloos1xs6.jpg

a dze si nashla te ljepotice? i kolko kinte?

E, ja kupila gumene čizme za 1250 kinti u Metrou. 'El sam sad :s_w:? Ako ništa drugo, imam u čemu da pecam...

baklavica said:
A od sledece plate: :wub:

naamlooswn5.jpg

:wub:Ja kupila identicne (samo crne) prosle godine:wub: :wub: :wub:Jedan od tri najudobnija para obuce koje sam ikada imala, a ja NE NOSIM stikle:wub: :wub: :wub:

Edited by Mancunian

ako se ikada setim da odem do banke, ili mi cale da dzeparac ( :lol: ), a sigurno kad odem u rvacku, ove ce biti moje:dms_lenny8_blk_03.jpgsumnjam da su ih ovde dobili, ali provericu jos sutra.najbolja cipela/cizma ever :wub:

mda, samo sto se vec duze vreme prave u kini...