mustang Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 (edited) konacno sam smislio resenje za sitan novac, koji mrzim kad mi zvecka po novcaniku. i mi konja za trku imamo :) Edited June 15, 2014 by mustang
ToniAdams Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 jedva cekam utorak da ti predstavim nove lepotice. bas me zanima dal ces ih odobriti. moze. znas da sam strog, ali pravican.
nezvanova Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 :) ima ih u beogradu? odlicne su, bas mi se te tamne/crne? najvise i svidjaju. koliko kostaju?
darling Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 (edited) u klarksu u uzun mirkovoj 11990, u klarksu u mose pijade 11200. to su razliciti lanci klarksa. za vikend je u ovom prvom bilo snizenje dvaes posto, znaci platila sam ih 9600. u engleskoj su 50 funti, sto je 7200 dinara :( crne su, jako su udobne. @ toni da, znam, zato jedva cekam. spremila sam url da obesim ovde, al kapiram da ces mi ureci kupovni aranzman, ko sto si mi ureko regatu, pa necu da kacim unapred. Edited June 16, 2014 by darling
ljakse Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 evo lepotica, odnosno lepotana, posto su muske. Uz ovo bele letnje pantalone i havajka, i gotov tezgaroš na terasi u Budvi.
wall Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 (edited) Znam da ću navući bes ozbiljnog dela pppopulacije ali ja bih uveo dodatni porez i akcize na muške sandale. Eventualno bih oslobodio mladolike hipstere i one koji imaju potvrdu da idu namore. Ali da ih ostave na granici, kada se vrate. Edit: i Edited June 19, 2014 by wall
mustang Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 sta bi tek rekao za italijansku modu i njihove sunjalice za muskarce? :D
sailorman Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Znam da ću navući bes ozbiljnog dela pppopulacije ali ja bih uveo dodatni porez i akcize na muške sandale. Eventualno bih oslobodio mladolike hipstere i one koji imaju potvrdu da idu namore. Ali da ih ostave na granici, kada se vrate. +1 Minus ovo za hipstere, zašto bi oni bili izuzeti. Plus sve to isto za mokasine. Muška obuća mora da ima pertle, žao mi je.
ToniAdams Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 nonsens. meni su moja stopala najvaznija na svetu, i kad je bas toplo uvek furam sandale. a u proseku od 3 cure 2 imaju kopita umesto stopala, pa im niko nista ne progovara zbog ogavnog prizora. vrlo kul i emancipovano.
Recommended Posts