ivy Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 de se kupuju ove sandale? posto? u Madjarskoj,radnja je Decatlon negde oko Segedina..a za cenu nisam sigurna mozda oko 2-3 hiljade din mislim da nisu vise,mogu samo biti manje Link to comment
darling Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 (edited) e jbga, nedostizno mi je. mnogo su lepe. al eto toni reko da ce mi nabaviti. Edited June 11, 2014 by darling Link to comment
ivy Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 i udobne!! što je najvažnije!! evo i ove sam kupila tada,našla sam sliku http://www.decathlon.co.uk/arp-switch-200-sandals-brick-id_8298781.html Link to comment
Ravanelli Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 (edited) pola terase ovo (crko sistem za spuštanje posle dva dana. za podzanje radi!) druga polovina mreža za zasenu ka ova Edited June 14, 2014 by Ravanelli Link to comment
ToniAdams Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 lepo, mozes vec u martu imati paradajz. Link to comment
halloween Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 (edited) Samo što je boja u stvarnosti zilion puta jača nego kod mene na kompu (možda bih trebala da obrišem prašinu..), a ove bretele apsolutno suvišne (lako se skidaju). Suština ovog kupaćeg je da dobro stoji i bez bretela. To moze biti Trijumfov kupaći, pretpostavljam, zbog opaske o bretelama. Edited June 14, 2014 by halloween Link to comment
sailorman Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Ma kakvi, H&M. Inače (sad ću verovatno biti ismejana), H&M ima ultra kvalitetan donji veš. Imam dva H&M brushaltera koja mi traju godinama i izgledaju kao novi posle zilion pranja. Tj. na jednom je Sunčica pojela bretele dok se sušio, ali i dalje može da se nosi bez bretela. Plus imaju odlične modele, ko pravljene za mene. Ovo mi je prvi njihov kupaći, model opet ko saliven, a za kvalitet ću videti. Link to comment
boshoku Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Imam dva H&M brushaltera koja mi traju godinama i izgledaju kao novi posle zilion pranja lepo, mozes vec u martu imati paradajz. Link to comment
Patty Lee Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 na jednom je Sunčica pojela bretele dok se sušio, ali i dalje može da se nosi bez bretela. ta suncica zvuci kao najjaci lik. Link to comment
ToniAdams Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 e to je vec lepo. odobravam. Link to comment
Takeshi Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 konacno sam smislio resenje za sitan novac, koji mrzim kad mi zvecka po novcaniku. Link to comment
darling Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 jedva cekam utorak da ti predstavim nove lepotice. bas me zanima dal ces ih odobriti. Link to comment
Recommended Posts