Dr Arslanagić Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 gde se u Beogradu prodaju te zrenjaninske cipele? Link to comment
ajgor Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 gde se u Beogradu prodaju te zrenjaninske cipele? Viđane su u radnjama koje su se nekada pripadale fabrici obuće "Beograd", jedna je otprilike kod knjižare SKZ u Kralja Milana, ima jedna na parnoj strani Bulevara preko puta Đerma, a verovatno i još negde drugde po gradu. Naravno, ne garantujem da ih ima baš sada, ali su svakako prodavane na tim mestima. Link to comment
renne Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 ima i na početku Bežanijske, i u glavnoj Link to comment
Pontijak Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 koja zver od fotoaparata :) cekaju se sada fotografije koje ces sa tim cudom uraditi :) Link to comment
Caligula Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Uh, nije on mnogo bolji od mog bivseg 50D-a, samo sto ima HD video. Uzeo sam ga vise da snimam bebca i hvatam trenutke, inace foto performanse su mu neznatno bolje nego sto sam navikao Link to comment
Frank Pembleton Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 (edited) Uh, nije on mnogo bolji od mog bivseg 50D-a, samo sto ima HD video. Uzeo sam ga vise da snimam bebca i hvatam trenutke, inace foto performanse su mu neznatno bolje nego sto sam navikaoPazi na ostrinu kod videa Edited April 26, 2014 by Frank Pembleton Link to comment
April Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 ima i na početku Bežanijske, i u glavnoj Glavna je, pretpostavljam, u Zemunu? Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 mogo je i bolji da bude <_< Link to comment
Caligula Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Ja imo rowentu sa keramickim nozevima i trajalo mi ihahaj, sigurno cetiri-pet godina. Zezno sam se pa sam kupio neki AEG koji ima jace decibele od kosilice za travu :( Link to comment
ivy Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 termos od 1l,termo casu od 0,4l ,ranac i sandale za hodanje ove i crne trake da menjam,takoreci dvoje sandala a trake pamucne od platna i udobneeee i jos jedne za koje nema slika Link to comment
sailorman Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 (edited) Samo što je boja u stvarnosti zilion puta jača nego kod mene na kompu (možda bih trebala da obrišem prašinu..), a ove bretele apsolutno suvišne (lako se skidaju). Suština ovog kupaćeg je da dobro stoji i bez bretela. Edited June 10, 2014 by sailorman Link to comment
darling Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 termos od 1l,termo casu od 0,4l ,ranac i sandale za hodanje ove i crne trake da menjam,takoreci dvoje sandala a trake pamucne od platna i udobneeee i jos jedne za koje nema slika de se kupuju ove sandale? posto? Link to comment
ToniAdams Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 de se kupuju ove sandale? posto? tapnem ti iste takve ali jos bez tracica, model za ovu godinu. tvoj broj Link to comment
Recommended Posts