boshoku Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 ne kopiraj! ti si riba s ukusom - kupio jubilarni 73. par Link to comment
ToniAdams Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 ja imam take slicne iz beckereka, prave za taljansko trzisce. nikad bolje cidze Link to comment
Kampokei Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 ne kopiraj! Jbg, nisi prijavio na nadležnom topiću Link to comment
duda Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 ove cipele oko kojih se sad tu preganjate sam prvi put u našoj zemlji (tada juga), videla u prodavnicama planike, a to je bilo pre cca 38 godina pokupovalo odmah nas 10-ak iz razreda (prvi gimnazije, čini mi se), bilo tada i ženskih brojeva, ne znam kako sada stoje stvari Link to comment
Lancia Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 pa nema ih vise, kad ste sve pokupovali. Link to comment
ToniAdams Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 ove cipele oko kojih se sad tu preganjate sam prvi put u našoj zemlji (tada juga), videla u prodavnicama planike, a to je bilo pre cca 38 godina pokupovalo odmah nas 10-ak iz razreda (prvi gimnazije, čini mi se), bilo tada i ženskih brojeva, ne znam kako sada stoje stvari pa to su protocipele. uvek lepe, uvek moderne. nismo mi neki hipsteri da jurimo novotarije. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 ja imam take slicne iz beckereka, prave za taljansko trzisce. nikad bolje cidze de si ih uzeo? Link to comment
ToniAdams Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 jedne u merkatoru u peku, pa sam saznao de se prave, pa otiso u beckerek po druge. kompako se zove firma. izuzetne cipele, traju vec 6tu godinu intenzivnog nosenja. (doduse, nije da ne idem ugl kolima) Link to comment
gospa buba Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 ove cipele oko kojih se sad tu preganjate sam prvi put u našoj zemlji (tada juga), videla u prodavnicama planike, a to je bilo pre cca 38 godina pokupovalo odmah nas 10-ak iz razreda (prvi gimnazije, čini mi se), bilo tada i ženskih brojeva, ne znam kako sada stoje stvari manje godina, ali ista pricha :D dechaci, divne su vam cipele! Link to comment
Arkadija Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 ove cipele oko kojih se sad tu preganjate sam prvi put u našoj zemlji (tada juga), videla u prodavnicama planike, a to je bilo pre cca 38 godina pokupovalo odmah nas 10-ak iz razreda (prvi gimnazije, čini mi se), bilo tada i ženskih brojeva, ne znam kako sada stoje stvari Skoro isto i ja, samo malo kasnije. A jedne mi je tata kupio u Nemačkoj, te su bile tamno braon. Tada su takve cipele nosili i dečaci i devojčice. Šta reći, počeatak veselih osamdesetih :) Link to comment
Pontijak Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 (edited) ove cipele oko kojih se sad tu preganjate sam prvi put u našoj zemlji (tada juga), videla u prodavnicama planike, a to je bilo pre cca 38 godina pokupovalo odmah nas 10-ak iz razreda (prvi gimnazije, čini mi se), bilo tada i ženskih brojeva, ne znam kako sada stoje stvari e dobro si rekla toj decurliji da ne misle da sve pocinje od njih :) Edited April 23, 2014 by Pontijak Link to comment
ajgor Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 (edited) jedne u merkatoru u peku, pa sam saznao de se prave, pa otiso u beckerek po druge. kompako se zove firma. izuzetne cipele, traju vec 6tu godinu intenzivnog nosenja. (doduse, nije da ne idem ugl kolima) Potpisujem obema rukama, kupio onomad kod Đerma par smeđih i par crnih. Smeđe sam nosio dok đon nije načisto pukao, crne su i dalje upotrebljive. Mislim da sam ih skoro video u Kralja Milana preko puta Beograđanke. Preporučujem preventivno pendžetiranje, jer se uglačani đon fenomenalno kliza na mokrom asfaltu. Edited April 23, 2014 by ajgor Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 orobljena copa u amsterdamu Link to comment
ToniAdams Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Potpisujem obema rukama, kupio onomad kod Đerma par smeđih i par crnih. Smeđe sam nosio dok đon nije načisto pukao, crne su i dalje upotrebljive. Mislim da sam ih skoro video u Kralja Milana preko puta Beograđanke. Preporučujem preventivno pendžetiranje, jer se uglačani đon fenomenalno kliza na mokrom asfaltu. ovaj od kuvane gume ko sa slike? kod mene je onaj ko kod martinki, sa nekim vazdusnim komorama. i jeste se izlizao, al nije strasno. Link to comment
ajgor Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 ovaj od kuvane gume ko sa slike? kod mene je onaj ko kod martinki, sa nekim vazdusnim komorama. i jeste se izlizao, al nije strasno. Kao sa slike, ali valja imati na umu pređenu kilometražu, ja se slabo vozikam. U početku je đon pristojno hrapav, ali kada se poravna od habanja valja pripaziti. Link to comment
Recommended Posts