March 1, 201411 yr Pukle dva dana pre toga! na istom mestu, jedino sto se moje nisu bas skroz raspale. Bas u cetvrtak komentarisali...
March 2, 201411 yr Ja uzeo Nike Hyperfuse tako stari model na sniženju nekom random, ali sam ih već do sada propisno rasturio, 2 leta su služile korektno... Te Adizero su tada bile ovde u rangu 150€, a ove što sam ja uzeo naleteo za ~50 i reko' sebi zajebi estetiku i budi srećan što nisu već razgrabljene. -_-
March 22, 201411 yr daj da vidimo kako tebi stoji. Pazi ovog matorog jarca. To nisam od tebe očekivao.... recimo, možda od sebe.
March 23, 201411 yr Pazi ovog matorog jarca. To nisam od tebe očekivao.... recimo, možda od sebe. ej, nema kvotovanja od pre hrista. kako ti se svidjaju?¿
March 23, 201411 yr drage vochkice i povrchkice, budite sigurne da chete biti najbrze i najbolje poseckane, samlevene, izblendovane.... za kremove, sosove, supice i sokove spremne w/; ninja professional blender
March 23, 201411 yr i jeste.... ovi nozichi su prave ubice...... perem ih samo sa onom cetkom za flase/boce [kako se vech na nasom to zove]
March 24, 201411 yr Svom spisku obožavanih dvotaktnih mašina dodao još jednu: Yamaha 30KS autolube. Ova, doduše, nije na poteznicu, nego ima anlaser, iz čega se može zaključiti da sam se blago propederisao; proleće, hir vi kam tu get ju.