February 18, 201411 yr Ja mislio pitaš se kakve su to muške helanke, pa da ispratim. Eto, kupi si nešto npr helanke pa izvesti. Edited February 18, 201411 yr by wall
February 18, 201411 yr Pa zato i ne kupujem. Sve nesto "moderno" i trendi ! Dje je stara dobra i pre svega dosadna klasika?
February 24, 201411 yr neki ljudi kupuju neke lepe knjigice.. i to s potpisom autora licno.... da bi ih na ibej stavili posle.... za mlogo skupo..... i ondak to neko vreba i merka i ceka.... i konacno sasvim pristojno snizenu cenu doceka ^_^
February 26, 201411 yr jel ce se po toj knjizi snimiti film, koji zavrsava tamo gde serija pocinje?! a, da, jos nici cito :D kako god da ispadne, daj da citam kad zavrsis :) Edited February 26, 201411 yr by darling
February 26, 201411 yr nisu ni kinezi gadljivi na moderniji dizajn. jos samo da se poprave u smisljanju imena firmi. kupio pre par dana prenosnu bateriju za telefon.
February 26, 201411 yr dogovoreno! ova knjiga je po onom prvom slucaju kojim pocinje serija tj koliko sam shvatio knjiga se zavrsava tamo gde serija pocinje. samo me kopka sto su najavili da je knjiga prvi deo trilogije a u maju stize i drugi deo pa ne znam u koji ce period da stave druge dve knjige.
February 27, 201411 yr koj voli junik majčce + uopste nisu skupe; http://www.qwertee.com/ umirem ovo sam morala da kupim;
March 1, 201411 yr Pukle mi obe patike na istom mestu gotovo istovremeno i iako sam mislio da jednostavno ignorisem i igram kao invalid (a ionako nisam previse bolji), nadjoh ovo. Ruzna boja, ali 38e je 38e. Inace idu za oko 50-60, posto je izasao novi model koji kosta 130 valjda. Ziveli stari modeli.