Töölönlahti Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Neznalico, nije češalj, nego usna harmonika. Link to comment
Tresko Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Neznalico, nije češalj, nego usna harmonika. I ti si neznalica, to su drombulje. Link to comment
MayDay Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 (edited) cetiri (!!!) para muskih pantalona po dve iljade u zari. nema na sajtu, rodjaci ovih sa slike. odlicni materijali, moderni krojevi (zato i ostalo, koji ce to muskarac u srbiji da nosi :D), unutra obrada kakva nikad nije kod zenskih zarinih, udobno, i jos mi i divno stoje. ja sam zaraman maneken.Ja naterala prijatelja da kupi onaj Nazgul kaput i jos sam mu dodala i slicne pantalone kao ove gore. Nisu bas slicne, jer su ove njegove od viskoze kao caksire, imaju suzavanje ka dole i imaju taj sljonuti deo kod medjunozja, ali i preklop koji nije nastavak nogavice. Ne mogu da nadjem na netu, mnogo su dobro uradjene! I vrhunac je od konca tankog dzemper koji ima kozne produzetke na rukavima kroz koje provlacis palac, pa se ostalo nastavi preko sake. Sjajne stvarcice smo mu kupili, a najbolja stvar je sto kad on iznosi par meseci to po Beogradu dace mi kaput da ga ja nosim. :DA prijatelj je cak i pomalo konzerva po oblacenju, pa sam ja morala da ga lozim ko cara da bi sve to kupio. On se usrao sto nema gde da se tako obuce u Begisu, sto bas i nije istina, a ja kazem: Pa dobro, mozda bude neki samit intergalaktickih ratnika! :DSuper su te Zara pantalone, mogla bih i ja za mene da odem da pogledam. Edited February 13, 2014 by MayDay Link to comment
ordi Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 na tebi ce izgledat ko trofrtaljke :uhoh: Link to comment
MayDay Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Pa ja sam vahabista. I treba tako da izgledaju. Link to comment
ToniAdams Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 kad umrem saranite me u tim pantalama. posto ih ziv ne bih obuko za zivu glavu. Link to comment
assück Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 gde, koliko para, ima li jos nekih kombinacija boja? hitno mi trebaju neke cipele pre ponedeljka Link to comment
Strucnjak Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Imas u Office, http://www.officeshoes.rs/pretraga/tip/muski-model/tommy-hilfiger/kolekcija/sve-akcije/boja/velicina/kljucne-reci/svi-modeli/sve/paginacija Trenutno daju dotani popust od 20% na ovu cenu, + 5 % ako imas clansku kartu, izadje oko 8900 din za vrhunske Hilfiger cipele. Dvoumio sam se oko njih i zelenih Lacoste. Link to comment
cmrlj Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 kad umrem saranite me u tim pantalama. posto ih ziv ne bih obuko za zivu glavu. ti ne bi ni stao. @mayday ja rekla drugaricama, dve kupile po dva para. Link to comment
ToniAdams Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 jel ovo iza vucic koji radi u pilani? Link to comment
darling Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 i ja sam se ponovila u muskoj zari za 2490 dinara: kupila sam muske helanke i stofane pantalone do gleznjeva. valjda su te po deltinom odevnom kodeksu za moderne poslovne muskarce. ostale mi ne stoje. sta cu kad sam zenstvena. Link to comment
Singer Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Breee kad gledam ovaj topik skapiram da nista sebi kupio nisam sto godina? Cenim da se knjige ne racunaju jer su u proseku ko dve pljeske... Link to comment
Recommended Posts