Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
!Br1,kJgCGk~$(KGrHqUH-CEEvPZTmQgkBL1,T-ft2!~~_12.JPGpreko interneta iz nemackeja sam imbecil i treba mi uzeti kreditne kartice
boli te uvo uvek mozes da je prodas gazi
Posted

Ta majca bi bila zanimljivija u ovim krajevima gde ja zivim.

Posted (edited)
boli te uvo uvek mozes da je prodas gazi
ne može uvek. Edited by PointTaken
Posted (edited)

sad može.

Edited by PointTaken
Posted
Ta majca bi bila zanimljivija u ovim krajevima gde ja zivim.
Što?
sad može.
:rolf:Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Posted

Kupila sam konačno crne obične cipele sa štiklom od 4.5cm. Ubila sam se da ih nadjem, a na internetu samo ih Jimmy Choo nudio za €395. Ja našla za way less u onoj dosadnoj radnji Minelli.Kupila sam dva džempera, crnu usku haljinu u Zari, jednu kombinezon (soto veste) haljinu u H&M i prvu veliku crnu geometrijski oštru torbu koje inače baš ne volim. Jedina od tih poslovnih koja mi je bila kul je obična Michael Kors jet set tote u nejvi ili svetlo braon boji. Ovi Celine geometrijski užasi su da se ispovraćaš. E moja je podnošljiva i čak mi nije ni mrska. :-)Večeras još plitke čizme i jedna suknja u Zari sa nitnama o kojoj sam morala da razmislim. :D

Posted

Znaci, u tim cipiskama imas tacno 204.5 cm? Nije cudo da jedes kelnere za uzinu.(Sorry, numem pametniji komentar, glup sam za modu).

Posted

ama emdi, ne popnes li se bar na 10cm, nikad neces saznati how pleasure works :s_d: sa jedne od posljednjih svadbi: prvo malo oteknes, onda se upale zzile, na kraju plivas u njima, al' sve to nije bitno, najvaznije da uskladis share s kumom

Posted

Haha, ovo mi za intervju da baš ne budem veća od svih, da ih ne intimidate, a opet da imam malu štiklu da ne delujem prosto. Muka je naći 4.5 cm.

Posted (edited)
magnum-cobra-80-wpi-duty-boots-waterproof-leather-for-men-in-black~p~5164r_01~1500.2.jpg
:thumbsup: Odlične!! Ja za sneg kupio ove, jer mi blizu Slovenija:23539.jpg Edited by Tresko
Posted (edited)

svidele mi se cizmice nine west, na reklamnoj fotki u elleu, i radosna pohitala da ih nadjem i kupim. kad ono djav'la, crne od glatke koze koje sam htela su previse uzdignutog prednjeg dela od podloge, sto naaaajvise mrzim kod cipela. sad gledam i ne znam je li do boje i vrste koze, al nekako mi ove od nabuka i nisu bas toliko odugnute u prednjem delu ??? sve u svemu, ako ste videle jos negde taj tip polu cizmica /tipa dickersica isabel marant/ prijavite /i tog cenovnog ranga, mislim, ranga nine west ne isabel marant ;-)/, bas mi trebaju, jako, jako ...edit:sad vidim da nema razlike u linkovima koje sam postovala, ali prve tri fotke tog modela su od nabuk koze i kao da nisu toliko odignute, dok su poslednje dve od glatke koze i cini mi se vise odignute u prednjem delu...

Edited by nezvanova
Posted

U inđiji u outletu do nove godine na sve -30% na već postojeće outlet cene™.nk-530977-110_1.jpg