kud u maglu Simoviću Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 dig i gotivac, bili ste baš dobri dečaci ove godine?
dig_chohano Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Iznimno, toliko da sam sam sebe morao da nagradim.
kud u maglu Simoviću Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 to planiram i ja :(gledao sam ovde te tissote i ima samo nekih manje više krndavih. jel taj tvoj iz brisela ili si ga našao ovde?neću da kažem da me zanima i cijena
dig_chohano Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Iz Brisela. Svideo mi se, cijena nije bila strašna plus neki popust, ljubazna sajdžinica vrlo ubedljivog baršunastog glasa i pogleda i jednostavno sam ga morao uzeti.
ToniAdams Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Iz Brisela. Svideo mi se, cijena nije bila strašna plus neki popust, ljubazna sajdžinica vrlo ubedljivog baršunastog glasa i pogleda i jednostavno sam ga morao uzeti.do kurca, cim pominjes glas i pogled znaci da je krs gradjena :(
dig_chohano Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Jbg, da sam rekao da ja naočarka nazi učiteljica utegnuta u usku košulju i usku štofanu suknju dokoleničarku, duge crne kose vezane u rep ispao bih seljak :(
Feindouno Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 I ja bih mogao da se nagradim. Odavno nisam kupio sat, od ovog
Hamlet Strašni Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 preko interneta iz nemackeja sam imbecil i treba mi uzeti kreditne kartice
ivy Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 (edited) mlin za kafu ali meni je ustvari za semenke,lan,susam..crko mi stari ajd videćemo kako će se ovaj pokazati Edited December 14, 2013 by ivy
slepa živana Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 preko interneta iz nemackeja sam imbecil i treba mi uzeti kreditne karticedeluje malo zastrašujuće
Hamlet Strašni Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Najavi mi kad cete me posetiti.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
InvisibleLight Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 dell boy 23"sada sam u tolikom minusu da sam mirna do kraja zime sem za puko prezivljavanje :cry:kao i kod kompa, kupim, vratim se kuci, odem na sajt, vidim da je tog momenta poskupeo i skinut s spiska moje prodavnicedakle na kompu7k, ovde 2k, taman sam na nuli s obzirom na letosnji gubitak 10k na mobilnom koji je za tolko pojeftinio dan posle kupovine
Recommended Posts