Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

dig i gotivac, bili ste baš dobri dečaci ove godine?

Posted

Iznimno, toliko da sam sam sebe morao da nagradim.

Posted

to planiram i ja :(gledao sam ovde te tissote i ima samo nekih manje više krndavih. jel taj tvoj iz brisela ili si ga našao ovde?neću da kažem da me zanima i cijena

Posted

Iz Brisela. Svideo mi se, cijena nije bila strašna plus neki popust, ljubazna sajdžinica vrlo ubedljivog baršunastog glasa i pogleda i jednostavno sam ga morao uzeti.

Posted
Iz Brisela. Svideo mi se, cijena nije bila strašna plus neki popust, ljubazna sajdžinica vrlo ubedljivog baršunastog glasa i pogleda i jednostavno sam ga morao uzeti.
do kurca, cim pominjes glas i pogled znaci da je krs gradjena :(
Posted

Jbg, da sam rekao da ja naočarka nazi učiteljica utegnuta u usku košulju i usku štofanu suknju dokoleničarku, duge crne kose vezane u rep ispao bih seljak :(

Posted

I ja bih mogao da se nagradim. Odavno nisam kupio sat, od ovog

• 2 weeks later...
Posted
!Br1,kJgCGk~$(KGrHqUH-CEEvPZTmQgkBL1,T-ft2!~~_12.JPGpreko interneta iz nemackeja sam imbecil i treba mi uzeti kreditne kartice
Posted (edited)
3728.jpgmlin za kafu ali meni je ustvari za semenke,lan,susam..crko mi stari ajd videćemo kako će se ovaj pokazati Edited by ivy
Posted
preko interneta iz nemackeja sam imbecil i treba mi uzeti kreditne kartice
deluje malo zastrašujuće
Posted

Najavi mi kad cete me posetiti.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Posted
image4e95979b810ba.jpgdell boy 23"sada sam u tolikom minusu da sam mirna do kraja zime sem za puko prezivljavanje :cry:kao i kod kompa, kupim, vratim se kuci, odem na sajt, vidim da je tog momenta poskupeo i skinut s spiska moje prodavnicedakle na kompu7k, ovde 2k, taman sam na nuli s obzirom na letosnji gubitak 10k na mobilnom koji je za tolko pojeftinio dan posle kupovine