Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

edit: ... prebacio na Hejt.btw. Rene cestitke, maltretiraj to sto vise:)

Edited by CowBoy

neku prevaru od cipela. ni sliku im ne mogu izguglat.

btw. Rene cestitke, maltretiraj to sto vise:)
hvala, hoću :)

Malo Slađa, malo Zorkayjh3.jpgPosle letošnjeg iskustva sa Tomosom 10, sasvim sam siguran da se odrastao muškaracautentični srpsku domaćin prepoznaje po dvotaktnom benzinskom motoru u bilo kojoj inkarnaciji. Ko ne ume da upali motor na poteznicu, ne zaslužuje ličnu kartu.

Malo Slađa, malo Zorkayjh3.jpgPosle letošnjeg iskustva sa Tomosom 10, sasvim sam siguran da se odrastao muškaracautentični srpsku domaćin prepoznaje po dvotaktnom benzinskom motoru u bilo kojoj inkarnaciji. Ko ne ume da upali motor na poteznicu, ne zaslužuje ličnu kartu.
:thumbsup:
Posle letošnjeg iskustva sa Tomosom 10, sasvim sam siguran da se odrastao muškaracautentični srpsku domaćin prepoznaje po dvotaktnom benzinskom motoru u bilo kojoj inkarnaciji. Ko ne ume da upali motor na poteznicu, ne zaslužuje ličnu kartu.
+1
01_1.jpg02_1.jpg

de si arbajtmane :)lep ti novčanik

zaradio pare dok ga nije bilo na forumu i sada se hvališe

:blush:bio je na nekom surovom 75% popustu. kupio sam i odgovarajući sat (polovan doduše ali ne mari)ovakav, samo je drugačiji rementeddington-watch_1.jpg

Deda Mraz je stigao ranije ove godine:image_2743.jpg

Deda Mraz je stigao ranije ove godine:
T-Race-Touch.jpg

čohanoviću jel božičnjak iz brisela ili odavlen?

Edited by kud u maglu Simovicu

Lijep je, nadam se da je i kvalitetan. Pricali mi neki upuceni da su raniji T-Touch modeli 1 golo govno.

ugaona_brusa_850.jpg