Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted (edited)

edit: ... prebacio na Hejt.btw. Rene cestitke, maltretiraj to sto vise:)

Edited by CowBoy
Posted

neku prevaru od cipela. ni sliku im ne mogu izguglat.

Posted
btw. Rene cestitke, maltretiraj to sto vise:)
hvala, hoću :)
Posted

Malo Slađa, malo Zorkayjh3.jpgPosle letošnjeg iskustva sa Tomosom 10, sasvim sam siguran da se odrastao muškaracautentični srpsku domaćin prepoznaje po dvotaktnom benzinskom motoru u bilo kojoj inkarnaciji. Ko ne ume da upali motor na poteznicu, ne zaslužuje ličnu kartu.

Posted
Malo Slađa, malo Zorkayjh3.jpgPosle letošnjeg iskustva sa Tomosom 10, sasvim sam siguran da se odrastao muškaracautentični srpsku domaćin prepoznaje po dvotaktnom benzinskom motoru u bilo kojoj inkarnaciji. Ko ne ume da upali motor na poteznicu, ne zaslužuje ličnu kartu.
:thumbsup:
Posted
Posle letošnjeg iskustva sa Tomosom 10, sasvim sam siguran da se odrastao muškaracautentični srpsku domaćin prepoznaje po dvotaktnom benzinskom motoru u bilo kojoj inkarnaciji. Ko ne ume da upali motor na poteznicu, ne zaslužuje ličnu kartu.
+1
Posted

zaradio pare dok ga nije bilo na forumu i sada se hvališe

Posted

:blush:bio je na nekom surovom 75% popustu. kupio sam i odgovarajući sat (polovan doduše ali ne mari)ovakav, samo je drugačiji rementeddington-watch_1.jpg

Posted
Deda Mraz je stigao ranije ove godine:
T-Race-Touch.jpg
Posted (edited)

čohanoviću jel božičnjak iz brisela ili odavlen?

Edited by kud u maglu Simovicu
Posted

Lijep je, nadam se da je i kvalitetan. Pricali mi neki upuceni da su raniji T-Touch modeli 1 golo govno.