November 23, 201311 yr edit: ... prebacio na Hejt.btw. Rene cestitke, maltretiraj to sto vise:) Edited November 23, 201311 yr by CowBoy
November 30, 201311 yr Malo Slađa, malo ZorkaPosle letošnjeg iskustva sa Tomosom 10, sasvim sam siguran da se odrastao muškaracautentični srpsku domaćin prepoznaje po dvotaktnom benzinskom motoru u bilo kojoj inkarnaciji. Ko ne ume da upali motor na poteznicu, ne zaslužuje ličnu kartu.
November 30, 201311 yr Malo Slađa, malo ZorkaPosle letošnjeg iskustva sa Tomosom 10, sasvim sam siguran da se odrastao muškaracautentični srpsku domaćin prepoznaje po dvotaktnom benzinskom motoru u bilo kojoj inkarnaciji. Ko ne ume da upali motor na poteznicu, ne zaslužuje ličnu kartu.
November 30, 201311 yr Posle letošnjeg iskustva sa Tomosom 10, sasvim sam siguran da se odrastao muškaracautentični srpsku domaćin prepoznaje po dvotaktnom benzinskom motoru u bilo kojoj inkarnaciji. Ko ne ume da upali motor na poteznicu, ne zaslužuje ličnu kartu.+1
December 2, 201311 yr :blush:bio je na nekom surovom 75% popustu. kupio sam i odgovarajući sat (polovan doduše ali ne mari)ovakav, samo je drugačiji remen
December 3, 201311 yr čohanoviću jel božičnjak iz brisela ili odavlen? Edited December 3, 201311 yr by kud u maglu Simovicu
December 3, 201311 yr Lijep je, nadam se da je i kvalitetan. Pricali mi neki upuceni da su raniji T-Touch modeli 1 golo govno.