Caligula Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 (edited) edit: ... prebacio na Hejt.btw. Rene cestitke, maltretiraj to sto vise:) Edited November 23, 2013 by CowBoy
nisam ja Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 neku prevaru od cipela. ni sliku im ne mogu izguglat.
renne Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 btw. Rene cestitke, maltretiraj to sto vise:) hvala, hoću :)
April Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Malo Slađa, malo ZorkaPosle letošnjeg iskustva sa Tomosom 10, sasvim sam siguran da se odrastao muškaracautentični srpsku domaćin prepoznaje po dvotaktnom benzinskom motoru u bilo kojoj inkarnaciji. Ko ne ume da upali motor na poteznicu, ne zaslužuje ličnu kartu.
ToniAdams Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Malo Slađa, malo ZorkaPosle letošnjeg iskustva sa Tomosom 10, sasvim sam siguran da se odrastao muškaracautentični srpsku domaćin prepoznaje po dvotaktnom benzinskom motoru u bilo kojoj inkarnaciji. Ko ne ume da upali motor na poteznicu, ne zaslužuje ličnu kartu.
Hella Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Posle letošnjeg iskustva sa Tomosom 10, sasvim sam siguran da se odrastao muškaracautentični srpsku domaćin prepoznaje po dvotaktnom benzinskom motoru u bilo kojoj inkarnaciji. Ko ne ume da upali motor na poteznicu, ne zaslužuje ličnu kartu.+1
Lezilebovich Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 zaradio pare dok ga nije bilo na forumu i sada se hvališe
Dr Arslanagić Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 :blush:bio je na nekom surovom 75% popustu. kupio sam i odgovarajući sat (polovan doduše ali ne mari)ovakav, samo je drugačiji remen
kud u maglu Simoviću Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 (edited) čohanoviću jel božičnjak iz brisela ili odavlen? Edited December 3, 2013 by kud u maglu Simovicu
Feindouno Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Lijep je, nadam se da je i kvalitetan. Pricali mi neki upuceni da su raniji T-Touch modeli 1 golo govno.
Recommended Posts