Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

ako vam stoje makar u procentu kao njojipanema53.jpgmolio bih da počastite muški deo populacije prigodnim fotkama. fala :)

Posted
moracemo prvo da se istatuisemo.
ne mora, obradicemo u fotosopu kao sto su i nju :D
Posted (edited)

...

Edited by morgana
Posted

Malo putovala i orobila www.xnation.hrTo je bila ljubav na prvi pogled. :wub:

Posted

Uh da! Super firmaQ Otkrila je mama pre nekoliko godina i sada kad god ide u Hrvatsku, obavezno dobijemo po nekoliko stvarčica. Stvarno :wub: za njih!

Posted (edited)

Bench (http://www.bench.co.uk) skate-erske pantalone, polu-military (nema dzepova sa strane ;) style bermude i Claymore kofere (145 l + mali hand-bag optimizovan za letove).Da sam mogao da nadjem slikice bilo bi, ovako nista...

Edited by noskich
Posted
6p1s.jpgi ipanema crne japanke sa sve crnim šljokama...mada mi je srce ostalo u srebrnim sa srebrnim šljokama :rolleyes:
Posted
3832-366439-d.jpgsamo crne i mnogo su lepše nego ove. ali nema slike crnih na netu.:fun of a skechers:
Posted (edited)

Otkrio Tom Tailor i dosta dobrih majica u njemu, ostalo bas i nije preterano pohvalno jer obiluje nekakvim natpisima preko ledja. Uzo isti model u dve razlicite boje :Df5380b02-2fb6-7d34-ad75-653d8cf409c7.jpg7bfc3415-e4b0-c814-1d27-3d809b4f88f5.jpg

Edited by Hustler
Posted

pazarila sebi nadogradnju trepavicazbogom maskaro!!!

Posted
Otkrio Tom Tailor i dosta dobrih majica u njemu, ostalo bas i nije preterano pohvalno jer obiluje nekakvim natpisima preko ledja.
oni umeju tim natpisima da upropaste inače super komad odeće. Kreteni. Ja naleteo na neki duks i taman da ga kupim, a preko celih leđa nešto fluorescentno zeleno