Gonzo Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 ako vam stoje makar u procentu kao njojmolio bih da počastite muški deo populacije prigodnim fotkama. fala :)
jms_uk Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 moracemo prvo da se istatuisemo.ne mora, obradicemo u fotosopu kao sto su i nju :D
darling Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Malo putovala i orobila www.xnation.hrTo je bila ljubav na prvi pogled.
dranata Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Uh da! Super firmaQ Otkrila je mama pre nekoliko godina i sada kad god ide u Hrvatsku, obavezno dobijemo po nekoliko stvarčica. Stvarno za njih!
noskich Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 (edited) Bench (http://www.bench.co.uk) skate-erske pantalone, polu-military (nema dzepova sa strane ;) style bermude i Claymore kofere (145 l + mali hand-bag optimizovan za letove).Da sam mogao da nadjem slikice bilo bi, ovako nista... Edited June 4, 2008 by noskich
lena21 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 i ipanema crne japanke sa sve crnim šljokama...mada mi je srce ostalo u srebrnim sa srebrnim šljokama
Valk Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 samo crne i mnogo su lepše nego ove. ali nema slike crnih na netu.:fun of a skechers:
korindjar Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 (edited) Otkrio Tom Tailor i dosta dobrih majica u njemu, ostalo bas i nije preterano pohvalno jer obiluje nekakvim natpisima preko ledja. Uzo isti model u dve razlicite boje :D Edited June 6, 2008 by Hustler
Kelt Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Otkrio Tom Tailor i dosta dobrih majica u njemu, ostalo bas i nije preterano pohvalno jer obiluje nekakvim natpisima preko ledja.oni umeju tim natpisima da upropaste inače super komad odeće. Kreteni. Ja naleteo na neki duks i taman da ga kupim, a preko celih leđa nešto fluorescentno zeleno
Recommended Posts