Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
ako im je ostala jos neka, moze link? :)ja danas uzeo ovo acanocm205123382hv0.jpgi narucio [platio] ovolmlprodukt1canonef70200jq3.jpg
ih, jms, još da dođeš na leto u bg i napraviš zalihu dupeta i sisa za zimu :lol:
Posted
ih, jms, još da dođeš na leto u bg i napraviš zalihu dupeta i sisa za zimu :lol:
sa ovim belim - izdaleka i sa bezbedna razdaljine? :)iako sam ovo platio parama od foto opreme koju sam prodao - i dalje mi je neverovatno koliko je para otislo sa racuna u jednom danu. mada razlog zurbe je canon cashback promocija - dobicu nekih 15% nazad.
Posted
sa ovim belim - izdaleka i sa bezbedna razdaljine? :)
sve znaš :)
Posted

pamuchne shorceve, komada 2.jezim se od veshtachkih vlakana kada je sport u pitanju.

Posted
primjetila sam kako su nautičari poludili za crocsicama, na pontonu isprid svakog broda barem po 2 para. a to je ipak primarno praktičan i komotan svit, tako da pretostavljam kako su udobne i lake za održavat.
ne znam da li ja kupujem neki skart, tek ova moja 3-4 para su najklizavija obuca koju sam imao u zivotu. prosle nedelje se prosetah po kraju posle kise, jedva sam sacuvao glavu! znam da su fetish medju brodadzijama i uopste ne znam kako i zasto, sem ako im nije bitno da se ne klizaju po vlaznom
Posted

allblacks ragbi dres usred johanesburga.bio je neodoljiv -_-

Posted

Uzeo neke jeftine kao havajske trofrtaljke, Feedback majicu na strafte, Rider japanke... otkupio svoj Capriolo bicikl (koji je prethodno dig'o neki dzanki i prodao ga za jedan dop ili sta vec), narucio meka sociva... i tako.Jos one Speedo gace i dosta :D

Posted

Toalet papir. <_<

Posted

nove sandalishke, najlepshe na svjet :Dsandalishkevt5.jpgsandalishkevt5.dd859497d0.jpg

Posted

koga zanimacamper mini snizenje, vise nije 150jurosa nego 100mandarina duck noviteti raznorazni, cene klasika, mada ima ponesto i na ponizenju.nista ne priznajem, samo obavestavam.

Posted
nove sandalishke, najlepshe na svjet :D
Pfff, nije nego. U tome sigurno ne mozes da sljapkas u plicaku. :D Moj izbor - Ipanema:white1ir1.jpg+ iste takve crne, nisam mogla da se odlucim...
Posted

ne vidim pixinu sliku, ali moje ipanemice su ovakve:151194c.jpgrazmisljam i o japankama.

Posted (edited)
ne vidim pixinu sliku, ali moje ipanemice su ovakve:151194c.jpgrazmisljam i o japankama.
Te su i (bile?) na slici. A i Ipanema japanke vec imam. :lol: Mogle bismo da se obucemo isto i prosetamo po Kalemegdanu. :D Edited by Pixie
Posted

jao, sad ste me podsetile. htela sam prosle godine da ih kupim, pa ne nadjoh broj.zaboravila sam gde ih bese ima. ako neko zna za bgd, nek dojavi.