Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

hajpice, samo da primetim da je lepo to stos okacila.

Posted

jos nekoliko pari kineskih pseudo crocsica uprkos svojoj javno deklarisanoj mrznji prema originalu - cenim da im ovim cinom dodatno rusim ugled brenda. uz standardne klompa look, 1 par su nove, nekakva varijacije na japanke ali sa pokrivenim prstima kao zastita od gazenja u guzvi, kojih btw nema na crocs sajtu tako da cenim da su radjene za nekog drugog, uz detalj da su palac i ostala 4 prsta razdvojena kao na onim bolesnim nike i asics patikama za plazu i sibanje

Posted
asprovalta2007314ub6.jpgDanas....parfem je katastrofa - opet sam se zaletela ako se papuce nekom ne svidjaju lepo ga molim da ne kometarise ...dokrajcice me
Ma, ok za papuče, ali stopalo je do jaja :)
Posted
asprovalta2007314ub6.jpgDanas....parfem je katastrofa - opet sam se zaletela ako se papuce nekom ne svidjaju lepo ga molim da ne kometarise ...dokrajcice me
bem ti sunce šta propustih! :drool:p.s. sledeći put lakirani nokti s prikladnom cipelom :naughty:
Posted

Meni je ok i ovako bez laka. Taj palac :)

Posted
jos nekoliko pari kineskih pseudo crocsica uprkos svojoj javno deklarisanoj mrznji prema originalu - cenim da im ovim cinom dodatno rusim ugled brenda.
primjetila sam kako su nautičari poludili za crocsicama, na pontonu isprid svakog broda barem po 2 para. a to je ipak primarno praktičan i komotan svit, tako da pretostavljam kako su udobne i lake za održavat.
Posted

ne mogu da docekam da stignu, srecan sam ko kuce. AS205.jpgAS257.jpgAS211b.jpg

Posted

oklen ti stizu torbe, grunfe? sa akcentom na prvu, mnogo je dobra.

Posted

sa ebaya. os link? kosta cak 5.50gbp+5gbp za transport. meni donosi drug iz slovenije, posto nisam bas bio voljan da dinkicu punim budzet.

Posted (edited)

daj linkfala :)

Edited by morgana
Posted
ne mogu da docekam da stignu, srecan sam ko kuce.
gospode...daj i meni link da ti uzmem jos 1, kad ti tolko znaci.
Posted

8 hiljada i 200. bez ugradnje. klasik-KON-80.jpg

Posted
sa ebaya. os link? kosta cak 5.50gbp+5gbp za transport. meni donosi drug iz slovenije, posto nisam bas bio voljan da dinkicu punim budzet.
ako im je ostala jos neka, moze link? :)ja danas uzeo ovo acanocm205123382hv0.jpgi narucio [platio] ovolmlprodukt1canonef70200jq3.jpg