ToniAdams Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 hajpice, samo da primetim da je lepo to stos okacila.
yolo Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 jos nekoliko pari kineskih pseudo crocsica uprkos svojoj javno deklarisanoj mrznji prema originalu - cenim da im ovim cinom dodatno rusim ugled brenda. uz standardne klompa look, 1 par su nove, nekakva varijacije na japanke ali sa pokrivenim prstima kao zastita od gazenja u guzvi, kojih btw nema na crocs sajtu tako da cenim da su radjene za nekog drugog, uz detalj da su palac i ostala 4 prsta razdvojena kao na onim bolesnim nike i asics patikama za plazu i sibanje
henrik larsson Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Danas....parfem je katastrofa - opet sam se zaletela ako se papuce nekom ne svidjaju lepo ga molim da ne kometarise ...dokrajcice meMa, ok za papuče, ali stopalo je do jaja :)
Gonzo Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Danas....parfem je katastrofa - opet sam se zaletela ako se papuce nekom ne svidjaju lepo ga molim da ne kometarise ...dokrajcice me bem ti sunce šta propustih! :drool:p.s. sledeći put lakirani nokti s prikladnom cipelom
Nicol Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 jos nekoliko pari kineskih pseudo crocsica uprkos svojoj javno deklarisanoj mrznji prema originalu - cenim da im ovim cinom dodatno rusim ugled brenda.primjetila sam kako su nautičari poludili za crocsicama, na pontonu isprid svakog broda barem po 2 para. a to je ipak primarno praktičan i komotan svit, tako da pretostavljam kako su udobne i lake za održavat.
morgana Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 oklen ti stizu torbe, grunfe? sa akcentom na prvu, mnogo je dobra.
Grunf Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 sa ebaya. os link? kosta cak 5.50gbp+5gbp za transport. meni donosi drug iz slovenije, posto nisam bas bio voljan da dinkicu punim budzet.
morgana Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 (edited) daj linkfala :) Edited May 21, 2008 by morgana
ToniAdams Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ne mogu da docekam da stignu, srecan sam ko kuce.gospode...daj i meni link da ti uzmem jos 1, kad ti tolko znaci.
jms_uk Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 sa ebaya. os link? kosta cak 5.50gbp+5gbp za transport. meni donosi drug iz slovenije, posto nisam bas bio voljan da dinkicu punim budzet.ako im je ostala jos neka, moze link? :)ja danas uzeo ovo i narucio [platio] ovo
Recommended Posts