Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Šta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

artikal_5409.jpg
  • Replies 9.8k
  • Views 903.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

air_optix_aqua.jpgOdvaljivanje, 3 800 za tri para mesecnih :mellow: Do sad sam placao 4 500 za 6 meseci, mada su ova kao nesto bolja...
g0_adidas_spezial_034988_darknavy_argblu_gum.jpg

Original betty.

Juče: Malaguti Centro 125 ccmmalaguticentro-8859-010-f.jpg

Lepo, lepo...A gde si kupio kosulju?

Lepo, lepo...A gde si kupio kosulju?
:lol: Turnbull&Asser, London, UK.

Juce nasao "Tom Tailor" majicu u "Modiani", na nekom velikom snizenju, za 700 dindzi.

Juce stigle maje...izmedju ostalih i ova.view1.jpg

bialettialumlg-04.gifSirotinjski espreso. -_- Jos hvatam nijanse u spremanju, ali izlazi odlicna kafa!
bialettialumlg-04.gifSirotinjski espreso. -_- Jos hvatam nijanse u spremanju, ali izlazi odlicna kafa!
ako hoces vrhunski kvalitet odlij 'prvijenac' [ono sto izlazi u pocetku i perkolira korz najsveziji i jos nesprzeni sloj kafe] u malu debelu podgrejanu soljicu, po kvalitetu prvijenac ne zaostaje za pravim espressom.

jel si ovo kupio kod kineza u bloku 70

711111111.jpglenovo s10eVarijanta sa hardom od 80 gb...Na sniženju, za 19990 din... Bila samo dva komada... Kao pravi Srbin-čekač, zauzeo busiju 2 sata pred otvaranje i dočepao ga se... Srećan sam kao malo dete...
Cena mu jeste smehotresna olimpijada, no ovde kod mene nema poštene kuće bez kako ovde kažemo 1 Bialetti kafeterje, i to baš ovaj klasičan model, na odmor, gde god se ide i na par dana putuje i Bialetti.Tako i ja nosila lonče za Srbiju, i evo, prvom prilikom kad se budem vraćala za Srbiju imam narudžbinu za 3 Bialettija i to ona veća za komšiluk.

Edited by lena21

jel si ovo kupio kod kineza u bloku 70
Cena mu jeste smehotresna olimpijada, no ovde kod mene nema poštene kuće bez kako ovde kažemo 1 Bialetti kafeterje, i to baš ovaj klasičan model, na odmor, gde god se ide i na par dana putuje i Bialetti.Tako i ja nosila lonče za Srbiju, i evo, prvom prilikom kad se budem vraćala za Srbiju imam narudžbinu za 3 Bialettija i to ona veća za komšiluk.
Ima u Coincasi, RK Beogradjanka. Bialetti, i jos neki kineski, pa ko sta voli.