Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Šta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

satellite_a210.jpgšćeri za 18. rođendan (istina popola s kevom). sad mi ne da ni da zavirim :(Satellite A210-133 Turion64 X2 1.6GHz 1024MB 120GB DVD SuperMulti 15.4'' WXGA WinVHP, 1GB Ram, HDD : 120 GB, DVD Super Multi56K, LAN, WLAN 802.11b, WLAN 802.11g, Bluetooth,Firewire, D-sub out, S-video out, RJ-45, RJ-11,Čitač kartica : MS, MS Pro, MMC, SD, xD,Kamera

Edited by MaryPoppins

• Replies 9.8k
  • Views 903.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

nevidjene farmerke i super mi stoje :) nisam neki ljubitelj sopinga ali ovo je bilo priceless ... i sve u dva minuta.... rock & republic ROCKSSSS :D

Edited by andjelija

nevidjene farmerke i super mi stoje :) nisam neki ljubitelj sopinga ali ovo je bilo priceless ... i sve u dva minuta.... rock & republic ROCKSSSS :D
rock & republic u bgd-u? gde gde gde

ma jok....ja sam u americi. bas sam sad gledala da vidim da ih nadjem ali ih nema, te moje, na sajtu.... imaju pozadi dzepove i imaju kao rdja boje dugmad :)slicne su jako ovim

Edited by andjelija

ma jok....ja sam u americi. bas sam sad gledala da vidim da ih nadjem ali ih nema, te moje, na sajtu.... imaju pozadi dzepove i imaju kao rdja boje dugmad :)slicne su jako ovim
piii, znala sam da ima neki catch.Ukoliko neka dobra dusa zna gde je u beogradu moguce naci Rock and Republic i 7 for all mankind farmerke, nek ostavi info :)

B) 3634.jpg

Danasnji plen03pr5.jpg01ia5.jpg02nh6.jpg+kais, rukavice, dzemper, al to me mrzi da slikam :)

anv%20(11).giflogitech-x530_400w.jpg

Kupio sebi dva para cipela, ove za svaki danobraz029za4.jpga ove za vikendobraz030jr6.jpgI još kupio ćerkici nove skije Atomic Supercross SX8, žestoko izgledaju i cipele Tecnica, moraću da okačim sliku kad budu montirani vezovi.

GSUS denim, spasava i blagosilja :D ne mogu da nadjem sliku na sajtu, u pitanju su tamne skinny jeansodlican kroj, ko salivene

jednu ubavu haljinu danas (: i neke bolesne mindjuse uz nju (: bas sam ponosna, ali nema slike na netu ):

Skije za ćerkicuobraz032zb2.jpg

Deluje mi kao da ce ove u nesto drugacijoj boji pasti u najskorije vremepTBL-1397371dt.jpg A i nesto se razmisljamoko kozne jakne, a u NSu par dobrih manofaktura (RetroUrban i Cotton)

:wub:dress.jpg

Edited by foot-in-mouth