Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Šta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

Radnu stolicu koja je najzad udobna

srecan sam

0399787_PE563859_S5.JPG

• Replies 9.8k
  • Views 903.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

treba ti za kucanje po forumu, fakat :fantom:

to je tek 2% vremena u njoj

frilenc bato moj

U Indjiji u Tom Tailoru jaknu i farmerke za malo manje od sto evrica, sto je uspeh jer farmerke ne mogu da ubodem broj 34/36 osim jednom u 97 godina. Ali na Sportsdirectu sto sam lepo prosao, svaka mi dala. Zimske cipele udobne ko patike, marka je neka Gelert ali nebitno, 33.5e a ubijaju koliko su me odusevile. Plus nasao broj 48 i 2/3 neke Adidas indoor patike za mali fudbal za 38 evrica i odma' pazario, plus jos ponesto sitno oba puta, da naguram do 49e.

I novije auto ali je isto njemacke marke Opel ko i staro pa nije zanimljivo za prijaviti, pogotovo sto je na prodaju...

Legend često ima farmerke/pantalone većih brojeva, ja samo kod njih i kupujem u poslednje vreme (36/36 npr). Ne znam da li ih imaš negde blizu... 

Edited by Lezilebovich

U Indjiji u Tom Tailoru jaknu i farmerke za malo manje od sto evrica, sto je uspeh jer farmerke ne mogu da ubodem broj 34/36 osim jednom u 97 godina. Ali na Sportsdirectu sto sam lepo prosao, svaka mi dala. Zimske cipele udobne ko patike, marka je neka Gelert ali nebitno, 33.5e a ubijaju koliko su me odusevile. Plus nasao broj 48 i 2/3 neke Adidas indoor patike za mali fudbal za 38 evrica i odma' pazario, plus jos ponesto sitno oba puta, da naguram do 49e.

I novije auto ali je isto njemacke marke Opel ko i staro pa nije zanimljivo za prijaviti, pogotovo sto je na prodaju...
Ovoliki tekst samo da bi na kraju provukao kako uzeo novu astru :isuse:

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

29 minutes ago, Moća said:

Ovoliki tekst samo da bi na kraju provukao kako uzeo novu astru :isuse:

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

:D

Ima tolke para a vozi fakin astru :isuse:

1 hour ago, renne said:

Ima tolke para a vozi fakin astru :isuse:

zato i ima pare, i ingvar komprad je ceo™ zivot vozio volvo 240 pa ti vidi..

Tako je, i sigurno je bio veliki car, taj Ingvar Komprad. Samo racionalno, nista bahacenje.

Imam Legend u SM ali broj 36/36 se nalazi kao dobar dan a 34/36 jednom u 700 modela, ne znam zasto. Bice da je do mene i moje krakate gradje, struk mi cesto odgovara i 33 ali onda ne mogu da uguram butine nikako :(

mi šlank smo van jusa

:sleep:

ja kad natrčim uzmem levisice i to je to. jednom me neka fuxa presvukla za navigare(koje nisam ni planirao da kupim

već sam samo ušao u radnju da vidim šta ima, a postao sam svestan da sam ih uzeo tek kad sam izašao iz radnje) te su mi kulturiška za spec prilike

Edited by kud u maglu Simoviću

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

mi šlank smo van jusa

:sleep:

ja kad natrčim uzmem levisice i to je to. jednom me neka fuxa presvukla za navigare(koje nisam ni planirao da kupim

već sam samo ušao u radnju da vidim šta ima, a postao sam svestan da sam ih uzeo tek kad sam izašao iz radnje) te su mi kulturiška za spec prilike

Garant si se ponadao necemu vise kad ono :P

idi na instaćtm i prosurfaj po profilu milena_ladybee

:fantom:

41 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

:fantom:

Dobro si prosao, mogla ti je i krv izvaditi...

9 hours ago, jms_uk said:

Dobro si prosao, mogla ti je i krv izvaditi...

+1

Ono je kiborg kolko plastike ima ugradjene.