Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Šta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

:lolol:

Nisam moca a nisu ni Miselinke iz Gradiske (zapravo sam merkao Goodyear a ne Michelin) nego Nokian Line iz Srbije. Sve ostalo bilo mnogo komplikovano, menjali cenu, ovo ono, pa sam ispizdeo i nasao ove relativno povoljno pa pazario.

ma mislila sam sa novim gumama performans auto je potpuno drugaciji :) ko nov da je :)

• 2 months later...
  • Replies 9.8k
  • Views 903.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

ASUS Designo MX279H Monitor - 27" FHD(1920x1080), IPS, Audio by Bang & Olufsen ICEpower®, Frameless, Low Blue Light

P_setting_fff_1_90_end_500.png

LG je bolji.

Drugar ide na leto na desetak dana u New York, pitao me da li mi nešto treba... Treba svašta uvek... ali usled globalizacije i kursa dolara koji je tek nekih 10-tak posto slabiji od EUR ne znam da li da ga cimam da mi nešto uzima tamo a što ima i ovde u Evropi da se nadje.

Ali možda ima nešto što ima samo ima tamo i-ili je tamo mnogo jeftinije? Odeća, obuća, tehnika... ?

adidas tiro, linija za fudbal, kod nas toga nema :D 

Hm.. dooobro... ima li jos nesto? :)

ASUS Designo MX279H Monitor - 27" FHD(1920x1080), IPS, Audio by Bang & Olufsen ICEpower®, Frameless, Low Blue Light

P_setting_fff_1_90_end_500.png

posto, valja li?

Na akciji 35200.

Valja, valja

adidas tiro, linija za fudbal, kod nas toga nema :D

Hm.. dooobro... ima li jos nesto? :)

da se kompletiraš: neprežaljene old skul adidas samba, crne sa belim đonom

(jbt. nema ih više ni na slici, samo tozla reissue

http://modculture.typepad.com/.a/6a00d83451cbb069e20147e297ef2f970b-pi )

za potencijalne klince, zezalica beanboozled

https://www.jellybelly.com/beanboozled-spinner-jelly-bean-gift-box-4th-edition-/p/98782?green=EDD2598A-391C-5810-9AF0-FF221D25D0CC&utm_source=mybuys&utm_medium=recommender&utm_campaign=recommender

Ja nesto nisam bas nasao povoljnih stvari za kupiti u US, kad sam bio, prosle godine ...

Drugar ide na leto na desetak dana u New York, pitao me da li mi nešto treba... Treba svašta uvek... ali usled globalizacije i kursa dolara koji je tek nekih 10-tak posto slabiji od EUR ne znam da li da ga cimam da mi nešto uzima tamo a što ima i ovde u Evropi da se nadje.

Ali možda ima nešto što ima samo ima tamo i-ili je tamo mnogo jeftinije? Odeća, obuća, tehnika... ?

ralf loren kosulje :)

KAB TD1200

Sjajna spravica, svima potrebna a ne bih se iznenadio da sam jedini u BG koji je ima. Dakle, nemoj propustiti priliku

Na akciji 35200.

Valja, valja

I neverovatno mi je da iz tako malih zvučnika se izvlači tako dobar bas

Larmor_zpsyerrjolx.png

71ryb%2B-MAuL._UX342_.jpg