Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Šta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

izvin'te za pikantna pitanja, ali kako cistite majtija :P treba da se otvori ili samo ciscenje kuglice? imam kuci dva komada van upotrebe. da sam znao za ovaj problem ne bi bacao pare.

• Replies 9.8k
  • Views 903.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

izvin'te za pikantna pitanja, ali kako cistite majtija :P treba da se otvori ili samo ciscenje kuglice? imam kuci dva komada van upotrebe. da sam znao za ovaj problem ne bi bacao pare.
mali trolja svoj cistim kuglicu krpom [onom od cinema display monitora :lol:] kako proizvodjac i savetuje.znam jednog sto je otvorio MM, ali je radio superlepak da ga vrati u prvobitno stanje :unsure:/mali trol off

Pa da, uzmeš krpu i drljaš do beskonačnosti, pa ako te usere.A ima po netu uputstava za otvaranje. Ja svoj prvi otvorio, očistio, uspeo čak i da pokidam neke kontakte i da ih vratim u prvobitno stanje, i onda me mrzelo da ga zalepim, otišao i kupio novi :)

hvala. biti ce trljanja veceras. pazario zeni mi canon_eos_5d_002A.jpgobradovao zenu, ali i sebe, posto sam oslobodio stari dobri canon 400D 060901_Canon_EOS400D.jpg(meni i to puno kakav sam antitalenat za fotografiju)

hvala. biti ce trljanja veceras.
evo ti uputstvo:http://support.apple.com/kb/HT1537?locale=en_GB
pazario zeni mi canon_eos_5d_002A.jpg
cestitke zeni - sjajan aparat je u pitanjuali, da li da ti kazem da sutra objavljuju novi model? :)

hvala za upustvo, a za novi model znam, to i jeste bio glavni argument pri cenkanju ;)

• 2 weeks later...

1 haljinui 1 chizmedugachki dzemper koji ide preko od proshle godine ide savrsheno a chizme se i lepo dignu pa budu normalne a udobne su za neverovati

ovakav jedan od 640giga m1227814mainbl6.jpgstize valjda sutra :)

miro, miro, ko te ne bi diro...Silver_Mira.jpg

• 2 weeks later...
1 haljinui 1 chizmedugachki dzemper koji ide preko od proshle godine ide savrsheno a chizme se i lepo dignu pa budu normalne a udobne su za neverovati
sve se slozilo i toplo i udobno
AM300-AU.jpgE, tako. Hebo dajalap.
AM300-AU.jpgE, tako. Hebo dajalap.
sta ce ovoliki ledovi na zvoncetu?:lol:
1690422-l.jpg

A kolko moze da razvije? :unsure:

clickpf7.png