Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Šta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

Pisao sam na avanturizmu o nekoj obući za hiking, climbinig i sl, na kraju sam u Beosportu naleteo na ove, to deluje kao da je neuništivo, te se zaljubio u njih i hteo sam samo njih i nijednu drugu™. Naravno, broja ima jedan ispod i jedan iznad mog. Na kraju sam posle bukvalno 3, 4 dana traganja i posle 250 pregledanih strana na ebay-u iskopao dotične za 90e iako im je u 95% slučajeva cena 159% :wub:BLA.jpg

Edited by Glas RazumaN

• Replies 9.8k
  • Views 904.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

dobro deluju :thumbsup:>> ja inače imam Salomon rolere & cipele za snoubord, i realno nemam reklamacija

Edited by Amelija

Hvala, i hteo sam ove prve. Mislio sam mozda me neko ubedi - CAT su jedino bolje sto imaju ove kukice gore za pertle, pa se brze skinu i navuku. Sto mi je realno bitno, ali ko mu jebe mater.

Hvala, i hteo sam ove prve. Mislio sam mozda me neko ubedi - CAT su jedino bolje sto imaju ove kukice gore za pertle, pa se brze skinu i navuku. Sto mi je realno bitno, ali ko mu jebe mater.
odlicne su prve, koliko para?

malo preko 70e u mojoj velicini. Sad je doduse 90, posto je opet pao sneg. Ja kupio na prvi topli dan godine. Sell high, buy low, Del Boj mi nije ravan.http://www.amazon.de/camel-active-331-12-04-Herren-cinnamon/dp/B007XG4IRU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1363045181&sr=8-1

concept 2 model D (- v.a.t.) :kralj:crni!stize uskoro!!!

posle da okacis zmijsko telo. (morao sam da guglam :fantom: )

Ortofon 2m Bronze, polovna al ko nova2m_bronze_verso_230pix.pngSent from Tapatalk 2

posle da okacis zmijsko telo. (morao sam da guglam :fantom: )
pa ne ocekujem nikakvu zmijsku promenu, uz to se raslo ;)sad samo imam jedan u svojini svojoj sopstvenoj, jej !!
Ortofon 2m Bronze, polovna al ko nova
sad sam ja morala da guglam i nije mi mnogo pomoglo

Jesi trenirala veslanje, Gago?

Edited by MayDay

^^Eh. Zvučnica, gramofonska. Kod nas se pogrešno kaže "igla", a ona je samo deo cele skalamerije.Beautiful piece of diamond, I'll tell yaSent from Tapatalk 2

Edited by giuseppe

Ja mislila to ti neki farovi.

:lol::wub:Sent from Tapatalk 2

ja mislio da je neki parfem.