Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Šta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

19677.jpgJednu baš ovakvu, a drugu iste boje, samo desnu :D Imajući u vidu koliko su trajale prethodne očekujem da sledeće kupim otprilike između 2025. i 2030.
  • Replies 9.8k
  • Views 904k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

Ja imam Mideu i mogu uputiti samo reci hvale.
Apsolutno, odlično radi, lepo hladi, lepo greje, redovno je održavamo i to je sve.
volim ove momente kada iza Glijeve maske nabildanog neotesanka isija zrak dobrog, obrazovanog, pismenog i fino vaspitanog nabildovanog otesanka :wub:
Nikad nisam bio nabildovan nego sportski tj. atletski gradjen (slike uvelicavaju), a uvek me nervirala nepismenost i nervirace me dok sam ziv. Ono, bar malo.Nego, kupih ovo i protein odma' poceo da se muti k'o u sali:biotechusashakerblack.jpgHail.gif
Ja zato onomad kupio Arçelik, a nalepe mu LG i imalo onaj freon iz 21. veka što neće da banuju uskoro. Foxconni ovog sveta, napasete mi se... <_<
I kako radi?Iz mojih iskustava sa klimama (što po firmama, što po kući, rodbini, itd), jedino što zaista i u svim uslovim ljudski radi je LG. Originalni, valjda, ako to postoji.
screenshot20120415at231.png Gde cu posle iz Pariza ili kako cu nazad u UK - nemam pojma jos :D
I kako radi?Iz mojih iskustava sa klimama (što po firmama, što po kući, rodbini, itd), jedino što zaista i u svim uslovim ljudski radi je LG. Originalni, valjda, ako to postoji.
Hladi baš super, gdeje ~onako, ali grejalo bi bolje da imam niži plafon u sobi gde je držim, logično.A Turci prave valjda sve te LG klime za naše tržište. Evo, vidi ovde, ima sve nabrojano, samo nisu navodili oznake pojedinih modela: arcelik-lg.com.tr

Ja isao sa drugom do grada da kupim neke dve duks-jakne sto sam snimio pre 2-3 meseca, i mi tamo kad ono taj butik zatvoren. Sretnemo jednog druga koji nam je rekao da odemo do Indjije, danas otvaranje, ovo ono... i krenemo mi, i negde pre Rume ovaj salje poruku da se sve otvara tek u 3 a ja do tad uveliko vec imao zakazan mali servis na kolima i morao biti kuci. I sad vidim da uopste nije u 3 nego je radilo od jutros. Koje sranje.

haljinu, košulju i tuniku u Tom Tailor-u u Merkatoru. sve je za 50% sniženo obzirom da se uskoro zatvara ceo M na 4 meseca.platila nešto preko 8k sve tri stvari. a mlogo lepe da vi kažem ^_^

1900 dindzi u Idei, kao neka akcija. Keva urnisala prosli sto sam kupio, slican ovome, a i ovaj ce jer stalno ispusta slusalicu.KX-TG1611FX-thumb-346x404-3037.jpg

sve je za 50% sniženo obzirom da se uskoro zatvara ceo M na 4 meseca.
Kad je počelo sniženje? Samo u Tayloru ili u svim radnjama?Da znam ima li smisla da se iscimam sutra popodne ili traje već ihaj pa je sve dobro mahom razgrabljeno... -_-

ne znam jel skromno ili ne ali ne secam se sta sam sebi poslednje kupila i kad....to znaci sigurno nista jedno bar 3 meseca. i ovo malo stvari sto imam mi je mnogo. a u dnevnoj sobi stoji samo moj sto sa laptopom. nemam nista drugo. ali znam sta cu sebe da castim :))) naocarima za sunce kada nadjem odgovarajuci model. ....marku znam.....mmmmmm :))) ove sto nosim vec su im se stakla otrcala a vala i nosim ih vec pet godina sigurno.

Kad je počelo sniženje? Samo u Tayloru ili u svim radnjama?Da znam ima li smisla da se iscimam sutra popodne ili traje već ihaj pa je sve dobro mahom razgrabljeno... -_-
Do skoro su imali 20%. Ovo je "konacni" do kraja aprila i zatvaranja Merkatora. Ima i u Aveniji 40%, ali to vec traje neko vreme. Otisao bih, al mi bas nista ne treba :(

Znam bre da je u Intersportu pre nekoliko (više od dve sigurno) nedelja sve bez preteranog objašnjenja mnogo pojeftinilo, ali u druge radnje nešto nisam ulazio.Overiću popodne svakako, ispostavilo se da imam vremena kako god okreneš. :)