Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Šta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

Vidi busa al' se ponovio cool.gif kongraculejsns :)

• Replies 9.8k
  • Views 903.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

sad slijede dugi miseci kupovanja svega, blago vam se.od prirodnih ljepota predlažem benjamina u kantuntf136-4.jpg

on topic:WSI-300-M.jpga crvenom - kad si vec u washington DC-u => Pentagon Mall Movado prodavnica satovaovakav zidni, replika muzejskog exponata 130USDjeste veliki ali ne zalim sto sam ga vukla :wub:

E, ista si ko Ovaj Moj. angry.gif On bi da živimo na farmi i gajimo cveće. A ja da predajem psiholingvistiku pčelama.
ja bih gajila dva konja, jednu kravu, zeke, koke i dobru travu

Edited by Hippie

standardmalibojlerlux78831.jpgstrasno sam ponosna na sebe, iako sam bila stipsa pa nisam htela da dodam jos 30 e za armal.sama sam promenila slavinu, sve sa skidanjem bojlera i iznenadnim kapanjem iz cevki, kucinom i zavrtanjem ventila.i sve sam, jedan na jedan, razgovarala sa prodavcima "sanitetskog materijala" -- tako pise na stovaristu.losa strana je sto sam, prazneci sudoperu, shvatila da su mi serpe skros ofucane i ulupane, a najdraza, ona velika za pasulj i cili, cak i malo pocrnela sa strane. zo, umesto proletnjih mamipara, smeska mi se domacinska euforija.

u, izgleda mocno!jel imaju takve i za kupatilo?

jao, ima, a neke su jos i lepse. italijani, estete, prosto mi bilo zao sto mi nije riknula slavina nad kadom :Dmozda mogu da napravim neki dil sa ovima sto ih prodaju, pa da konacno promenim posao i postanem vodoinstalaterka i distributerka u isto vreme.

u, izgleda mocno!jel imaju takve i za kupatilo?
ne bi čovjek rekao, ali te pozamašne špine za u kadu mogu bit opasne. pričaju ovi iz hitne kirurške da su se nagledali pomodne menadžerije koji su poskliznuli i razbili uglavnom noge na prevelike sanitarije pa još oštrih bridova
mozda mogu da napravim neki dil sa ovima sto ih prodaju, pa da konacno promenim posao i postanem vodoinstalaterka i distributerka u isto vreme.
mislima da imaš odličan nos za posao, osim ako se sada ne baviš postavljanjem keramike :D
Vidi busa al' se ponovio cool.gif kongraculejsns :)
Falavi. ...Nicol, Nikad više papirologije i nespavanja u životu. Otvori internet ordinaciju za lečenje pritiska. Biću ti najvernija mušterija....Prema našim preciznim proračunima, imamo skoro sasvim dovoljno nameštaja. Za sada nam treba:- udobna sofa ultramodernih linija, siva, komada jedan- tepih koji se uklapa u zamišljenu šemu boja za dnevnu sobu, komada jedan- posteljina, nova, kompleti, komada dva- prijatelji i porodica u konstantnom defileu, komada što više to boljeA za bilje je zadužena Druga Strana. I na balkonu i unutra. Ja sam zadužen za uživanje u bilju.
jeste veliki ali ne zalim sto sam ga vukla :wub:
Nice.
tape-measure.jpg(Nece meni vise drugarice, tetke i farmerke da pricaju da li sam se ugojila ili smrsala angry.gif Vaga je preveliki korak jos uvek...)i 1191985705.jpg(Odustajem...vise ne ulazem u kisobrane.)
(Odustajem...vise ne ulazem u kisobrane.)
Da znas. Ja se vec godinama neckam i bacam/kupujem kisobrane koji nicemu ne sluze. Al' kad ne mozes da ih pobedis... Dobar pazar, stavljam na sledecu shopping-listu.

kad pomenuste ambrele, zna li neko, posto dodje kakav fini knirps?teo bih mater obradovat.

Food_Steamer_with_Rice_Cooker.jpg
Food_Steamer_with_Rice_Cooker.jpg
Brao! :thumbsup: Super za laku, ukusnu i zdravu klopu. Imam nesto slicno i koristim ga (narocito leti) gotovo svakodnevno. Najvise mi se u stvari svidja sto sve samo pripremis, iseckas, ubacis, namestis tajmer i - odes svojim poslom. Savrseno i za spremanje pirinca i krompira sa ljuskom - mnogo su ukusniji nego kad se pripreme na "klasican" nacin. Verovatno si dobila i neku knjizicu sa receptima - javi ako hoces da ih razmenjujemo. :D