Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Šta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

Iam ja neki nepromočivi karmin, cherry red, al mi se ne slaže uz donji veš, pa sam ga batalio. Star 2 meseca. Na njemu piše da izdržava do 20m pod vodom, pa ako neko oće...

• Replies 9.8k
  • Views 903.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

Jel ima štopericu?

Naravno da ima, ima i merač postotka ćeten alve u ušima kad izroniš. Platio sam ga 99,99 evra, najbolje da nema.

Pfff. Za 100 evra na ebayu imaš one do 100m sa kompasom i simultanim prevodiocem na urdu. Dobiješ i do jaja neseser uz to.

Edited by dig_chohano

jel imaju warm red?

Pfff. Za 100 evra na ebayu imaš one do 100m sa kompasom i simultanim prevodiocem na urdu. Dobiješ i do jaja neseser uz to.
Znaš da me zabole da te stvari plaćam dodatnih 1c. Kompas imam u čačkalicama koje uvek nosim sa sobom, a iz urdua sam uvek imao B u nižim razredima osnovne, sasvim dovoljno za sporazumevanje.

... <_< تم دانت کے لئے لکڑی کے بارے میں جھوٹ

ide uz warm red kroksice.
nemoj da se blamiraš!ide isključivo uz nylon petroleum kroksice.
bas je lep i totalno sam moderna sad.
:thumbsup:2:01

Juce setao pored timberland prodavnice na trgu N.P. i videh da ima finih popusta....u rangu od 6000-9000 lepih dubokih i poludubokih.Ali prodavci unutra su goveda cim se uhvatis za neki model odma vriste :Ima samo 41!I naravno posto sam se iznervirao nisam se dugo zadrzao.

Ja nosim 41 al nemam te pare...

kupila sam onaj ice watch gumenjak. u warm red boji..tako englezi kazu, a francuzi ovo zovu starom roze bojom (vieux rose).inace, largo winch takodje nosi ice watch. largo i ja imamo prepuno zajednickih crtica iz biografije!
bolje da si kupila O'CLOCK:oclock_watch_005.jpghttp://oclock.bigcartel.com/productshttp://www.oclock-usa.com/

Kupio danas Samsung GalaxyS

Kupio danas Samsung GalaxyS
U nekom paketu provajdera ili solo?

Solo, iako već 14 godina imam isti broj ne volem to vezivanje.