Jump to content
IGNORED

www.zastitaumestozabrane.com/

salerokada

Recommended Posts

Posted

Logika je da ti je sopstveno zdravlje bitno. Sasvim je normalno da se buniš kada ti ga neko narušava, samo zbog svog komoditeta i pri tom se ljuti kada ti kažeš da on ruši tvoje zdravlje.I da, sedeću u društvu pušača, kao što i povremeno sedim, ali ću se truditi da se to dešava na mestu gde mi pruža što više čistog vazduha.

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

226

• harper lee

195

• salerokada

191

• ion

186

Posted
Zašto bi ikome sopstveno zdravlje bilo bitnije od hedonizma drugog čoveka?
Zasto bi ikome tudje zdravlje bilo bitnije od sopstvenog hedonizma. Pogovoto ako taj tudjin smara do beskonacnosti i nazad. Ja bih takvome duvao dim u facu dok ne pozeleni. angry.gif
Posted

Glorfindel je problemless. Samo se zabavljam.

Posted

A ja bih nekome ko mi duva dim u lice razbio njušku.

Posted
A ja bih nekome ko mi duva dim u lice razbio njušku.
Ne bi mu video njusku, sto od dima sto od suznijeh ociju. Kad je mogao Superhik da drma sto ne bi mogao i Supersmoke. <_<
Posted
Logika je da ti je sopstveno zdravlje bitno. Sasvim je normalno da se buniš kada ti ga neko narušava, samo zbog svog komoditeta i pri tom se ljuti kada ti kažeš da on ruši tvoje zdravlje.I da, sedeću u društvu pušača, kao što i povremeno sedim, ali ću se truditi da se to dešava na mestu gde mi pruža što više čistog vazduha.
Sledi razorni zemljotres iz pravca Grcke. Aristotel se okrece u grobu. :lol:
Posted
I da, sedeću u društvu pušača, kao što i povremeno sedim, ali ću se truditi da se to dešava na mestu gde mi pruža što više čistog vazduha.
Pa za to se i borimo, da imamo kafiće i restorane sa dobrom ventilacijom. Šta nije u redu sa takvim stavom?
Posted

Pa salerokada jeste malo abrazivan, ali se slaze sa odvajanjem i mogu da se kladim da u RL-u nije agresivan nepusac.

Posted (edited)
Zasto bi ikome tudje zdravlje bilo bitnije od sopstvenog hedonizma. Pogovoto ako taj tudjin smara do beskonacnosti i nazad. Ja bih takvome duvao dim u facu dok ne pozeleni. angry.gif
i ja bih takvim (zabavnim tipovima!) lupao kazne dok ne pozelene. ili bankrotiraju. sta vec dodje prvo.(ukoliko to rade u javnom zatvorenom prostoru)no pitanje diskusije nije sta mojoj il tvojoj guzici odgovara, vec sta je pravicno. Edited by Zverilla
Posted
znaci zdravlje ( ides sa zurke ) ili tudj (a i tvoj) hedonizam (ostajes na zurci)?
I da, sedeću u društvu pušača
hvala na odgovoru, imam jos jedno pitanje oko ove zurke. recimo zurka je u gajbi gde ima dve sobe (i treca sa nabacanim jaknama).u jednoj sobi, sede ljudi koje znas i zanimljivije je, i u toj sobi se pusi.u drugoj sobi je dosadnije, ljudi te smaraju, e ali tu se ne pusi.u trecoj sobi se isto ne pusi, a i jakne bar ne smaraju.u kojoj sobi ces provesti zurku?(posve hipoteticki je u pusackoj sobi zanimljivije, cisto pitanja radi)
Posted (edited)
hvala na odgovoru, imam jos jedno pitanje oko ove zurke. recimo zurka je u gajbi gde ima dve sobe (i treca sa nabacanim jaknama).u jednoj sobi, sede ljudi koje znas i zanimljivije je, i u toj sobi se pusi.u drugoj sobi je dosadnije, ljudi te smaraju, e ali tu se ne pusi.u trecoj sobi se isto ne pusi, a i jakne bar ne smaraju.u kojoj sobi ces provesti zurku?(posve hipoteticki je u pusackoj sobi zanimljivije, cisto pitanja radi)
Ili jos bolji primer...Poludeli nepusac genijalnog uma, evakuisao se sa grupom istomisljenika na pusto ostrvo i poceo da konstruise balisticku raketu u obliku cigare, koju zeli da lansira na statisticki "najpusackiji" grad. U medjuvremenu, sve zrtve sporadicnih brodoloma koji se desavaju u okolini ostrva deli na pusace i nepusace tako sto im polumrtvima nudi da zapale. Onaj koji zatrazi poslednji dim biva odmah odran skoljkama i tako ostavljen na suncu da doceka smrt dok onaj koji sa gnusanjem odbije da zapali, umire od posledica iscrpljenosti jer nas junak pocinje toliko da ga hvali gubeci pojam o vremenu i prepustajuci ga celjustima smrti. U gradovima saznaju za skori zavrsetak rakete i masovno prestaju da puse na javnim mestima ocekujuci da njihov grad ne bude izabran. Ljudi i dalje puse krisom ali paranoja polako poprima oblike epidemije...Cisto pitanja radi, u kojoj ces sobi zapaliti, onoj sa prozorom ili onoj bez ? Edited by Bruno Sulak
Posted
da pogadjam, ti si u ovoj nepusackoj sobi?
Posted
da pogadjam, ti si u ovoj nepusackoj sobi?
jok, ja sam ti progoreo jaknu cigarom