salerokada Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Logika je da ti je sopstveno zdravlje bitno. Sasvim je normalno da se buniš kada ti ga neko narušava, samo zbog svog komoditeta i pri tom se ljuti kada ti kažeš da on ruši tvoje zdravlje.I da, sedeću u društvu pušača, kao što i povremeno sedim, ali ću se truditi da se to dešava na mestu gde mi pruža što više čistog vazduha.
harper lee Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Zašto bi ikome sopstveno zdravlje bilo bitnije od hedonizma drugog čoveka?Zasto bi ikome tudje zdravlje bilo bitnije od sopstvenog hedonizma. Pogovoto ako taj tudjin smara do beskonacnosti i nazad. Ja bih takvome duvao dim u facu dok ne pozeleni.
Glorfindel Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Glorfindel je problemless. Samo se zabavljam.
salerokada Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 A ja bih nekome ko mi duva dim u lice razbio njušku.
harper lee Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 A ja bih nekome ko mi duva dim u lice razbio njušku.Ne bi mu video njusku, sto od dima sto od suznijeh ociju. Kad je mogao Superhik da drma sto ne bi mogao i Supersmoke. <_<
harper lee Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Logika je da ti je sopstveno zdravlje bitno. Sasvim je normalno da se buniš kada ti ga neko narušava, samo zbog svog komoditeta i pri tom se ljuti kada ti kažeš da on ruši tvoje zdravlje.I da, sedeću u društvu pušača, kao što i povremeno sedim, ali ću se truditi da se to dešava na mestu gde mi pruža što više čistog vazduha.Sledi razorni zemljotres iz pravca Grcke. Aristotel se okrece u grobu.
JozoMujica Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 I da, sedeću u društvu pušača, kao što i povremeno sedim, ali ću se truditi da se to dešava na mestu gde mi pruža što više čistog vazduha.Pa za to se i borimo, da imamo kafiće i restorane sa dobrom ventilacijom. Šta nije u redu sa takvim stavom?
Аврам Гојић Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Pa salerokada jeste malo abrazivan, ali se slaze sa odvajanjem i mogu da se kladim da u RL-u nije agresivan nepusac.
Zverilla Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 (edited) Zasto bi ikome tudje zdravlje bilo bitnije od sopstvenog hedonizma. Pogovoto ako taj tudjin smara do beskonacnosti i nazad. Ja bih takvome duvao dim u facu dok ne pozeleni. i ja bih takvim (zabavnim tipovima!) lupao kazne dok ne pozelene. ili bankrotiraju. sta vec dodje prvo.(ukoliko to rade u javnom zatvorenom prostoru)no pitanje diskusije nije sta mojoj il tvojoj guzici odgovara, vec sta je pravicno. Edited November 3, 2009 by Zverilla
onamonamo Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 znaci zdravlje ( ides sa zurke ) ili tudj (a i tvoj) hedonizam (ostajes na zurci)? I da, sedeću u društvu pušačahvala na odgovoru, imam jos jedno pitanje oko ove zurke. recimo zurka je u gajbi gde ima dve sobe (i treca sa nabacanim jaknama).u jednoj sobi, sede ljudi koje znas i zanimljivije je, i u toj sobi se pusi.u drugoj sobi je dosadnije, ljudi te smaraju, e ali tu se ne pusi.u trecoj sobi se isto ne pusi, a i jakne bar ne smaraju.u kojoj sobi ces provesti zurku?(posve hipoteticki je u pusackoj sobi zanimljivije, cisto pitanja radi)
Bruno Sulak Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 (edited) hvala na odgovoru, imam jos jedno pitanje oko ove zurke. recimo zurka je u gajbi gde ima dve sobe (i treca sa nabacanim jaknama).u jednoj sobi, sede ljudi koje znas i zanimljivije je, i u toj sobi se pusi.u drugoj sobi je dosadnije, ljudi te smaraju, e ali tu se ne pusi.u trecoj sobi se isto ne pusi, a i jakne bar ne smaraju.u kojoj sobi ces provesti zurku?(posve hipoteticki je u pusackoj sobi zanimljivije, cisto pitanja radi)Ili jos bolji primer...Poludeli nepusac genijalnog uma, evakuisao se sa grupom istomisljenika na pusto ostrvo i poceo da konstruise balisticku raketu u obliku cigare, koju zeli da lansira na statisticki "najpusackiji" grad. U medjuvremenu, sve zrtve sporadicnih brodoloma koji se desavaju u okolini ostrva deli na pusace i nepusace tako sto im polumrtvima nudi da zapale. Onaj koji zatrazi poslednji dim biva odmah odran skoljkama i tako ostavljen na suncu da doceka smrt dok onaj koji sa gnusanjem odbije da zapali, umire od posledica iscrpljenosti jer nas junak pocinje toliko da ga hvali gubeci pojam o vremenu i prepustajuci ga celjustima smrti. U gradovima saznaju za skori zavrsetak rakete i masovno prestaju da puse na javnim mestima ocekujuci da njihov grad ne bude izabran. Ljudi i dalje puse krisom ali paranoja polako poprima oblike epidemije...Cisto pitanja radi, u kojoj ces sobi zapaliti, onoj sa prozorom ili onoj bez ? Edited November 3, 2009 by Bruno Sulak
Zverilla Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 hvala na odgovoru, imam jos jedno pitanje oko ove zurke. recimo zurka je u gajbi gde ima dve sobe (i treca sa nabacanim jaknama).u jednoj sobi, sede ljudi koje znas i zanimljivije je, i u toj sobi se pusi.u drugoj sobi je dosadnije, ljudi te smaraju, e ali tu se ne pusi.u trecoj sobi se isto ne pusi, a i jakne bar ne smaraju.u kojoj sobi ces provesti zurku?(posve hipoteticki je u pusackoj sobi zanimljivije, cisto pitanja radi)da pogadjam, ti si u ovoj nepusackoj sobi?
onamonamo Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 da pogadjam, ti si u ovoj nepusackoj sobi?jok, ja sam ti progoreo jaknu cigarom
Recommended Posts