Popular Post Greek Freak Posted December 2, 2024 Popular Post Posted December 2, 2024 3 minutes ago, Eleniko said: Ne lupetaj života ti, posle 50 strana medicinskih, civilizacijskih, društvenih i ekonomskih argumenata. Idi radi nešto korisnije, probaj sa recenzijom neke kafane sa škembićima. Izvinjavam se, ali kaze se proverbijalna kafana. Jako je vazno iskoristiti pridev "proverbijalno", posto to cini da zvucis elokventno i pametno. Taj pridev nikako ne mora biti iskoriscen na tacan nacin i u ispravnom kontekstu, bitno je samo da se nadje negde u postu. Nakon takvog posta mozes da pomirises sopstveni prdez, dizvinu gospoda, kao u South Park-u. 1 9
Shan Jan Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Ovo slanje na kafanske topike je postao mim PPPa a realno tamo je najbolji sadrzaj. 1
Midžeta Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Da mi ne propadne meme posto je goruca tema zakljucana: Izvinjavam se, ali kaze se proverbijalna kafana. Jako je vazno iskoristiti pridev "proverbijalno", posto to cini da zvucis elokventno i pametno. Taj pridev nikako ne mora biti iskoriscen na tacan nacin i u ispravnom kontekstu, bitno je samo da se nadje negde u postu. Nakon takvog posta mozes da pomirises sopstveni prdez, dizvinu gospoda, kao u South Park-u. 8
cedo Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 (edited) uh, sad odoh na tu temu. zakljucana je, necu da citam unazad sve ali jedan od poslednjih postova ima ovaj argument™ (dole u kvotu) moderacija molim da me ne kazni sto prenosim diskusiju™ ovde, molim druge da mi ne odgovaraju, a ovaj post neka bude prenesen tamo po otkljucavanju teme Quote To je poruka ovih cistunaca kojima smrdimo. Samo obrati paznju na taj recnik. Koliko puta si cuo od raznog rasistickog sljama da Cigani smrde? To je taj majndset. nazvati oponente rasistickim sljamom na temi o pusenju je pogresno i veome uvredljivo, zato sto su cigani cigani od rodjenja, a nijedan pusac nije rodjen kao pusac. to sto netko pusi je njegov izbor i zbog toga ne treba da ima privilegije. privilegije treba da imaju nepusaci i ne treba da trpe zbog necijeg izbora. Edited December 2, 2024 by cedo 2
Meduzalem Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 (edited) Moraću da metimtm ovde, pošto trenutno drugačije nije moguće. U nadi da će onaj topić biti ponovo otvoren a moj post rešpektivno prebačen tamo, izjavljujem sledeće: U novembru su se navršile pune tri godine bez duvanskog dima u mom žitiju. Nekako se trefilo i da nisam povukao ni hašiša srk, te tako ubih dve muve jednim udarcem. I ne nedostaje mi ni prvo ni drugo, ič, iako sam bio aktivni pušač od '81. Motanjem aromalija sam se zanimao od '85. Da sam bio pametan prestao bih mnogo ranije, kad sam već bio tolika budala da uopšte počinjem. Negde sam čuo, ne znam odakle ali je bilo davno, da nisu najgori pušači oni koji tuku po 3 pakle nego oni koji se drže na pakli dnevno. I, da upravo oni najteže ostavljaju duvan. U kesama, jedna traje 3 do 4 dana. Taj sam bio. Kako se sve izdešavalo? Jedne noći, ustvari u nedoba, zakašljem se i na dlanu vidim trag krvi. Ajde što sam se usro (ma ni danas mi nije svejedno), nego uzmem onaj duvan, rizle i filtere, zajedno sa upaljačem, pa pravac kontejner. Doduše, bio sam i nešto gadno bolestan tih dana, pa je verovatno otud došao i taj sukrvičasti sekret... Kasnije sam nalazio tu i tamo filterčiće po džepovima, rizle po fiokama, zalomilo se i po' kese duvana domaćeg, koji se pretvorio u neki kao koral, a da ga pipneš raspao bi se kao maslačak. Kaže se da su bivši pušači najveći smarači. Tačno je 100% u mom slučaju, s obzirom da se izobličim kad osetim dim. Najviše me kritikuju rođena majka i sestra, normalno. Zato sam proredio posećivanja i gledanja. Kod mene, kad hoćeš da zapališ, eno ti je terasa. Bez obzira što ima da uneseš vajb piksle sa sobom, manje je zlo. Edited December 4, 2024 by Meduzalem 4 2
igoraki Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 (edited) On 4. 12. 2024. at 14:25, Meduzalem said: Jedne noći, ustvari u nedoba, zakašljem se i na dlanu vidim trag krvi. Ajde što sam se usro (ma ni danas mi nije svejedno), nego uzmem onaj duvan, rizle i filtere, zajedno sa upaljačem, pa pravac kontejner. Doduše, bio sam i nešto gadno bolestan tih dana, pa je verovatno otud došao i taj sukrvičasti sekret... Desilo se i meni isto da sam kašljao krv, hoće da se desi od lekova, pošto si bio bolestan, najverovatnije je to, ja sam se isto isprepadao, pogotovo što sam ceo život astmatičar, već sam se video sa rakom pluća, međutim rengen ništa, magnetna rezonanca isto nema ništa, na kraju balade kolega sa posla pita svoju sestru koja je lekar opšte prakse, ona kaže to sa lekovima, da zna da se desi krv u ispljuvku pogotovo ako su neki jači lekovi u pitanju. Edited December 7, 2024 by igoraki 1
Shan Jan Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 Otiso na pola sata u tzv nepusacki deo kafane. Epilog - vrti se ves masina a i sebe sam celog morao da perem.
Eleniko Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 3 minutes ago, Shan Jan said: Otiso na pola sata u tzv nepusacki deo kafane. Epilog - vrti se ves masina a i sebe sam celog morao da perem. da, to smo pisali. da više ne postoji nepušački deo kafane na balkanu i da nikada i nije. samo nepušačka kafana, zakonski definisano, bez slobode izbora. 1
JozoMujica Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 10 minutes ago, Eleniko said: bez slobode Jujuju.
Svemir Zeka Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 21 minutes ago, Eleniko said: da, to smo pisali. da više ne postoji nepušački deo kafane na balkanu i da nikada i nije. samo nepušačka kafana, zakonski definisano, bez slobode izbora. Ima po tržnim centrima 1
Eleniko Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 1 minute ago, Svemir Zeka said: Ima po tržnim centrima koga, čega, šta ima?
Svemir Zeka Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 Just now, Eleniko said: koga, čega, šta ima? Nepušački deo koji je stvarno nepušački, nekih kafića
Eleniko Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 5 minutes ago, Svemir Zeka said: Nepušački deo koji je stvarno nepušački, nekih kafića u TC koji je nepušački? ko se tome nado
Svemir Zeka Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 9 minutes ago, Eleniko said: u TC koji je nepušački? ko se tome nado Ali imaš i pušačke delove.
Recommended Posts