Lo Zingaro Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 (edited) 16 minutes ago, Eleniko said: žena i ja se pogledamo nalevo krug i hop u dzip od 1600 kubika tako je jedna romansa sa ćevapom prekinuta pre nego što je započeta Slucajno si izostavio ovo boldovano, trovacu besramni? Edited December 2, 2024 by Lo Zingaro 2 1
djili Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 U mom djetinjstvu djeca bi se propusila u sedmom osnovne, i oni godinu stariji isto, u svom sedmom. Mahom djeca pusaca i skrivali su se od roditelja. Znam jedna je pusila u kupatilu svom bez prozora. Nije mi jasno jel ti ljudi stvarno nisu mogli da osjete dim ili su se pretvarali, licemjerno bi bilo da se ljute. Da pitam ovde, kako bi ovdasnji roditelji pusaci u toj situaciji?
Svemir Zeka Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 17 minutes ago, djili said: U mom djetinjstvu djeca bi se propusila u sedmom osnovne, i oni godinu stariji isto, u svom sedmom. Mahom djeca pusaca i skrivali su se od roditelja. Znam jedna je pusila u kupatilu svom bez prozora. Nije mi jasno jel ti ljudi stvarno nisu mogli da osjete dim ili su se pretvarali, licemjerno bi bilo da se ljute. Da pitam ovde, kako bi ovdasnji roditelji pusaci u toj situaciji? Meni je ćale rekao nakon mesec dana otkako sam počela da pušim "ne moraš da se kriješ, znam da pušiš. Bolje prestani da pušiš, a ako već pušiš možeš i preda mnom". Doduše, imala sam već 18 godina. Kako bih reagovala sad kad se ne puši? Ne verujem da bi se moji krili od mene, za oca ne znam, imam razlog zašto tako ne mislim nego znam.
Eleniko Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 late bloomerka kako si mogla sex bez cigare posle
djili Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Ovi moji su se stvarno bojali da im roditelji ne saznaju, bar dok smo bili osnovci. Zavlacili smo se svi kojekuda da bi par njih moglo da zapale.
Svemir Zeka Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 5 minutes ago, Eleniko said: late bloomerka kako si mogla sex bez cigare posle Nisam ni dečka imala do tada 3 minutes ago, djili said: Ovi moji su se stvarno bojali da im roditelji ne saznaju, bar dok smo bili osnovci. Zavlacili smo se svi kojekuda da bi par njih moglo da zapale. Kasnije sam s ćaletom pila i kafu i purnjamo zajedno. Koliko puta mi je dolazio da me pita šta imam od cigara Sad i on i ja ne pušimo više, osim po proslavama, ja donesem kutiju. Dobro, moj ćale je specifičan, on bi i da duvamo zajedno sad ovako matori 3
dunja Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 1 hour ago, JozoMujica said: Iako me nikakva zabrana ne dotiče jer pušim 7-8 motanih cigareta dnevno uglavnom kod kuće, eventualno ako odem kod nekog da posedim, u drugim slučajevima i ne nosim duvan sa sobom, zabavlja me kad neko sedne u džipčinu od 2000 kubika i žali se kako ga drugi truju duvanom, ili živi u smogogradu (bilo kom) i smeta mu smrad duvana, hoće čist vazduh. Udarila sam ti lajk jer nisam lepo pročitala, ali onda jesam Na neke, zapravo mnoge stvari u životu čovek ne može da utiče, ili može jako malo kao pojedinac. Smog u gradu u kome živiš ceo život, imaš posao, porodicu, i sve uz to, je jedna od tih stvari. Nije baš jednostavno spakovati se i otići na selo. Neko može, neko bi morao da plati jako visoku cenu ako se usudi na taj korak. Na neke druge stvari se pak može uticati, a to je recimo da li ću ja lično svojim životnim izborima da činim nečiji vazduh ili sedenje u restoranu nepodnošjivijim. Nije to baš kao smog, da se razumemo. Ili da li ću ja da odem u kafić u kome se ne puši. Ako takvog ima u mom okruženju jer, da ponovim, u mnogim manjim mestima po srbiji toga nema. Poenta je da svi negde gledamo da svojim postojanjem direktno ne ograničavamo tudje osnovne životne potrebe, a udisanje čistog vazduha je jedna od tih stvari. Što se tiče ljudi sa džipovima itsl koji glume zelene ratnike, slažem se da tu postoji jedna ozbiljna doza licemerja u nastupu i na to im uvek treba skretati pažnju. Ali ta paralela koju ti provlačiš ne pije vodu do kraja. 1 1 1
Eleniko Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 onda mi što vozimo dizel 1600ccm po historikalu kupimo tesla cybertrack i pozovemo vas na krug po hoody 1
Frank Pembleton Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 26 minutes ago, Svemir Zeka said: "ne moraš da se kriješ, znam da pušiš. Bolje prestani da pušiš, a ako već pušiš možeš i preda mnom". Meni ćale bukvalno isto rekao. Mislim, on je pušio oko 3-4 pakle dnevno. Nije baš imao neke "adute"... 1
Lena Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Verovatno si i ti bio tada u srednjoj školi. Ja imam učenike koji u petom osnovne koriste vejp, u šestom su već cigarete, teško da će neki roditelj da im kaže možeš i preda mnom
Shan Jan Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Ali sta roditelj moze da uradi u tom trenutku? Ne znam nikog ko je prestao da pusi jer mu roditelji nisu dali, samo su se krili.
Mil@n Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 (edited) Što se tiče klinaca i vejpova, pafova i ostalih govana, ne mogu da sede u prostoriji 30 minuta da izdrže bez tog sranja, na uzorku od 50+ njih svaki dan. Havarija totalna. Inače, što se tiče pušenja, mogu da razumem da neko ne može da prestane jer je teška zavisnost u pitanju, samo mi nikad nije bilo jasno zašto neko počne, pogotovu kada je dovoljno pametan i zreo da razume sve loše nuspojave. Edited December 2, 2024 by Mil@n 1 1
Shan Jan Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 A jbg, uticaj drustva u formativnim godinama. Ti vajpovi su posebno zlo, kako su prodali pricu da su u pitanju prakticno zvake za decu, eksplodirala je nikotinska zavisnost medju tinejdzerima a taman smo krenuli da smanjujemo cigarete.
Eleniko Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 2 minutes ago, Shan Jan said: A jbg, uticaj drustva u formativnim godinama. Ti vajpovi su posebno zlo, kako su prodali pricu da su u pitanju prakticno zvake za decu, eksplodirala je nikotinska zavisnost medju tinejdzerima a taman smo krenuli da smanjujemo cigarete. jbga brte duvanska industrija, smokeless world. više ima poštenja u kokainskom biznisu. 3
Recommended Posts