Jump to content
IGNORED

www.zastitaumestozabrane.com

salerokada

Recommended Posts

Posted (edited)
3 minutes ago, harper lee said:

Opste zabrane pojedinih kategorija stanovnistva ugrozavaju svakog osim debile i naivne.

Opšta zabrana vožnje pod dejstvom alkohola ugrozava svakog osim debila i naivnih. 

Edited by braca
  • +1 4
Posted
4 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Upravo smo saznali da su hiljade i hiljad ljudi pomrlih u najgorim zamislivim mukama od rakčine kao posledice pasivnog pušenja najsmešnija stvar na svetu.

Edip; mislim na Harperevo cerenje.

Da, stigao je i ovaj tugaljivi "argument" o milionima koji su pomrli od pasivnog pusenja u poslednjih tridesetak godina. Sreca je da je kancer bolest koja se manifestuje samo zbog pusenja... oh wait.

• -1 2
Posted
2 minutes ago, harper lee said:

Opste zabrane pojedinih kategorija stanovnistva ugrozavaju svakog osim debile i naivne.

kako, molim, šta? ko uopšte govori o tome?

Posted
Just now, braca said:

Opšta zabrana vožnje pod dejstvom alkohola ugrozava samo debile i naivne. 

Voznja je radnja a ne deo stanovnistva. Imas nesto bolje?

• Haha 2
  • -1 1
Posted

Većina diskusija ovde je džaba, a ova pogotovo. Trovači, fašisti, woke glupaci, zavisnici, dugo nije cvetala ljubav ovde kao sad.

Ja bih pustio vlasnike kafana da odluče šta će, sve i da sam smrtni protivnik pušenja (a nisam, iako nisam nikad bio te grupe). Prosto je, ljudi sve manje puše, a i oni što puše sve manje puše po paklicu-dve. Samim tim okolina će sve više da se odvikava i biće sve neobičnije. Logična posledica toga je da će ljudi sve manje ići na takva mesta gde se dave u dimu i vlasnici lokala će sami zabraniti.

Iz mog ličnog iskustva, kad sam se jednom odvikao od dima iz okruženja u svakodnevnom životu, reagujem mnogo gore na dim i mora da bude neki poseban razlog da sednem negde gde je dozvoljeno pušenje, npr. da vidim nekog jednom godišnje ili još ređe itsl. Za neko redovno viđanje bih odbio sve i po cenu da svako krene svojim putem. Mislim da će ljudi tako da rezonuju sve više i više, i kad se broj pušača spusti ispod određenog broja to će biti game over.

Sve ide svojim tokom.

• +1 2
Posted
Just now, aram said:

kako, molim, šta? ko uopšte govori o tome?

Ti i jos nekoliko tebi slicnih. Za sve ovo vreme nisam cuo nijedan argument za zabranu pusenja, zato sam cuo gomilu za zabranu pusaca.

Posted
1 minute ago, harper lee said:

Voznja je radnja a ne deo stanovnistva. Imas nesto bolje?

Pušenje je radnja a ne deo stanovništva.

• Haha 2
Posted
Just now, Venom said:

Većina diskusija ovde je džaba, a ova pogotovo. Trovači, fašisti, woke glupaci, zavisnici, dugo nije cvetala ljubav ovde kao sad.

Ja bih pustio vlasnike kafana da odluče šta će, sve i da sam smrtni protivnik pušenja (a nisam, iako nisam nikad bio te grupe). Prosto je, ljudi sve manje puše, a i oni što puše sve manje puše po paklicu-dve. Samim tim okolina će sve više da se odvikava i biće sve neobičnije. Logična posledica toga je da će ljudi sve manje ići na takva mesta gde se dave u dimu i vlasnici lokala će sami zabraniti.

Iz mog ličnog iskustva, kad sam se jednom odvikao od dima iz okruženja u svakodnevnom životu, reagujem mnogo gore na dim i mora da bude neki poseban razlog da sednem negde gde je dozvoljeno pušenje, npr. da vidim nekog jednom godišnje ili još ređe itsl. Za neko redovno viđanje bih odbio sve i po cenu da svako krene svojim putem. Mislim da će ljudi tako da rezonuju sve više i više, i kad se broj pušača spusti ispod određenog broja to će biti game over.

Sve ide svojim tokom.

Upravo tako, sve ide svojim tokom i nema nikakve potrebe za histerijom. Kampanja protiv pusenja bi ionako postigla neuporedivo bolje rezultate da ne provocira najgore osobine kod ljudi i da se upravo zbog te provokacije nije preko noci pretvorila u zabranu i sikaniranje pusaca.

Posted
3 minutes ago, harper lee said:

Da, stigao je i ovaj tugaljivi "argument" o milionima koji su pomrli od pasivnog pusenja u poslednjih tridesetak godina. Sreca je da je kancer bolest koja se manifestuje samo zbog pusenja... oh wait.

Fantastično. Doktor Harper ima nova naučna otkrića da pasivno pušenje i nije toliko opasno pošto rak može da se dobije i zbog drugog uzroka. 

Gde si objavio tu naučnu studiju ? 

• +1 3
Posted
1 minute ago, braca said:

Pušenje je radnja a ne deo stanovništva.

Tacno. Privatna radnja u privatnom prostoru ili javnom prostoru u privatnom vlasnistvu. Zbog debila koji voze pijani niko ne zabranjuje sve vozace, niti je zabranio voznju svuda i uvek.

• +1 2
  • -1 1
Posted
1 minute ago, braca said:

Fantastično. Doktor Harper ima nova naučna otkrića da pasivno pušenje i nije toliko opasno pošto rak može da se dobije i zbog drugog uzroka. 

Gde si objavio tu naučnu studiju ? 

Onde gde si ti naucio da ovako drljavo koristis sarkazam.

Posted

Koliko ova tema ima potencijal da pojedini ljudi shvate neke stvari i promene manire i način razmišljanja. Samim tim poboljšaju svet oko sebe, i učine druge ljude srećnijim. Koliko prilike da se kaže drugome na internetu 'da, u pravu si'. Videćemo šta će se desiti

• Haha 2
Posted
Just now, harper lee said:

Tacno. Privatna radnja u privatnom prostoru ili javnom prostoru u privatnom vlasnistvu. Zbog debila koji voze pijani niko ne zabranjuje sve vozace, niti je zabranio voznju svuda i uvek.

Pa niko ne traži zabranu pušača (kako bi se to uopšte izvelo? Smrtna kazna za pušače ?), nego samo da pušači ne truju ljude oko sebe… 

P.S. Pušač sam

• +1 1
Posted

Ajmo mali muzički intermezzo da se smire strasti

Posted
5 minutes ago, harper lee said:

Upravo tako, sve ide svojim tokom i nema nikakve potrebe za histerijom. Kampanja protiv pusenja bi ionako postigla neuporedivo bolje rezultate da ne provocira najgore osobine kod ljudi i da se upravo zbog te provokacije nije preko noci pretvorila u zabranu i sikaniranje pusaca.

Objasnio je IT Crowd još pre 15 godina