braca Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 (edited) 3 minutes ago, harper lee said: Opste zabrane pojedinih kategorija stanovnistva ugrozavaju svakog osim debile i naivne. Opšta zabrana vožnje pod dejstvom alkohola ugrozava svakog osim debila i naivnih. Edited December 1, 2024 by braca 4
harper lee Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Upravo smo saznali da su hiljade i hiljad ljudi pomrlih u najgorim zamislivim mukama od rakčine kao posledice pasivnog pušenja najsmešnija stvar na svetu. Edip; mislim na Harperevo cerenje. Da, stigao je i ovaj tugaljivi "argument" o milionima koji su pomrli od pasivnog pusenja u poslednjih tridesetak godina. Sreca je da je kancer bolest koja se manifestuje samo zbog pusenja... oh wait. 2
aram Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 2 minutes ago, harper lee said: Opste zabrane pojedinih kategorija stanovnistva ugrozavaju svakog osim debile i naivne. kako, molim, šta? ko uopšte govori o tome?
harper lee Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Just now, braca said: Opšta zabrana vožnje pod dejstvom alkohola ugrozava samo debile i naivne. Voznja je radnja a ne deo stanovnistva. Imas nesto bolje? 2 1
Venom Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Većina diskusija ovde je džaba, a ova pogotovo. Trovači, fašisti, woke glupaci, zavisnici, dugo nije cvetala ljubav ovde kao sad. Ja bih pustio vlasnike kafana da odluče šta će, sve i da sam smrtni protivnik pušenja (a nisam, iako nisam nikad bio te grupe). Prosto je, ljudi sve manje puše, a i oni što puše sve manje puše po paklicu-dve. Samim tim okolina će sve više da se odvikava i biće sve neobičnije. Logična posledica toga je da će ljudi sve manje ići na takva mesta gde se dave u dimu i vlasnici lokala će sami zabraniti. Iz mog ličnog iskustva, kad sam se jednom odvikao od dima iz okruženja u svakodnevnom životu, reagujem mnogo gore na dim i mora da bude neki poseban razlog da sednem negde gde je dozvoljeno pušenje, npr. da vidim nekog jednom godišnje ili još ređe itsl. Za neko redovno viđanje bih odbio sve i po cenu da svako krene svojim putem. Mislim da će ljudi tako da rezonuju sve više i više, i kad se broj pušača spusti ispod određenog broja to će biti game over. Sve ide svojim tokom. 2
harper lee Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Just now, aram said: kako, molim, šta? ko uopšte govori o tome? Ti i jos nekoliko tebi slicnih. Za sve ovo vreme nisam cuo nijedan argument za zabranu pusenja, zato sam cuo gomilu za zabranu pusaca.
braca Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 1 minute ago, harper lee said: Voznja je radnja a ne deo stanovnistva. Imas nesto bolje? Pušenje je radnja a ne deo stanovništva. 2
harper lee Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Just now, Venom said: Većina diskusija ovde je džaba, a ova pogotovo. Trovači, fašisti, woke glupaci, zavisnici, dugo nije cvetala ljubav ovde kao sad. Ja bih pustio vlasnike kafana da odluče šta će, sve i da sam smrtni protivnik pušenja (a nisam, iako nisam nikad bio te grupe). Prosto je, ljudi sve manje puše, a i oni što puše sve manje puše po paklicu-dve. Samim tim okolina će sve više da se odvikava i biće sve neobičnije. Logična posledica toga je da će ljudi sve manje ići na takva mesta gde se dave u dimu i vlasnici lokala će sami zabraniti. Iz mog ličnog iskustva, kad sam se jednom odvikao od dima iz okruženja u svakodnevnom životu, reagujem mnogo gore na dim i mora da bude neki poseban razlog da sednem negde gde je dozvoljeno pušenje, npr. da vidim nekog jednom godišnje ili još ređe itsl. Za neko redovno viđanje bih odbio sve i po cenu da svako krene svojim putem. Mislim da će ljudi tako da rezonuju sve više i više, i kad se broj pušača spusti ispod određenog broja to će biti game over. Sve ide svojim tokom. Upravo tako, sve ide svojim tokom i nema nikakve potrebe za histerijom. Kampanja protiv pusenja bi ionako postigla neuporedivo bolje rezultate da ne provocira najgore osobine kod ljudi i da se upravo zbog te provokacije nije preko noci pretvorila u zabranu i sikaniranje pusaca.
braca Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 3 minutes ago, harper lee said: Da, stigao je i ovaj tugaljivi "argument" o milionima koji su pomrli od pasivnog pusenja u poslednjih tridesetak godina. Sreca je da je kancer bolest koja se manifestuje samo zbog pusenja... oh wait. Fantastično. Doktor Harper ima nova naučna otkrića da pasivno pušenje i nije toliko opasno pošto rak može da se dobije i zbog drugog uzroka. Gde si objavio tu naučnu studiju ? 3
harper lee Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 1 minute ago, braca said: Pušenje je radnja a ne deo stanovništva. Tacno. Privatna radnja u privatnom prostoru ili javnom prostoru u privatnom vlasnistvu. Zbog debila koji voze pijani niko ne zabranjuje sve vozace, niti je zabranio voznju svuda i uvek. 2 1
harper lee Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 1 minute ago, braca said: Fantastično. Doktor Harper ima nova naučna otkrića da pasivno pušenje i nije toliko opasno pošto rak može da se dobije i zbog drugog uzroka. Gde si objavio tu naučnu studiju ? Onde gde si ti naucio da ovako drljavo koristis sarkazam.
Mindaugas Žukauskas Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Koliko ova tema ima potencijal da pojedini ljudi shvate neke stvari i promene manire i način razmišljanja. Samim tim poboljšaju svet oko sebe, i učine druge ljude srećnijim. Koliko prilike da se kaže drugome na internetu 'da, u pravu si'. Videćemo šta će se desiti 2
braca Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Just now, harper lee said: Tacno. Privatna radnja u privatnom prostoru ili javnom prostoru u privatnom vlasnistvu. Zbog debila koji voze pijani niko ne zabranjuje sve vozace, niti je zabranio voznju svuda i uvek. Pa niko ne traži zabranu pušača (kako bi se to uopšte izvelo? Smrtna kazna za pušače ?), nego samo da pušači ne truju ljude oko sebe… P.S. Pušač sam 1
Filozof manijak Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Ajmo mali muzički intermezzo da se smire strasti
Venom Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 5 minutes ago, harper lee said: Upravo tako, sve ide svojim tokom i nema nikakve potrebe za histerijom. Kampanja protiv pusenja bi ionako postigla neuporedivo bolje rezultate da ne provocira najgore osobine kod ljudi i da se upravo zbog te provokacije nije preko noci pretvorila u zabranu i sikaniranje pusaca. Objasnio je IT Crowd još pre 15 godina
Recommended Posts