Jump to content
IGNORED

www.zastitaumestozabrane.com/

salerokada

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja ne razumem ko vlasniku nekog objekta koji se slaže sa tvojim mišljenjem brani da u njemu zabrani pušenje.

Evo, ako smem: to ti je kao onaj protest 99%, samo bi se ovde moglo nazvati 70%. Teorija kaze da 30% pusaca u Srbiji drze u svojim rukama 100% kapitala, te bi sirote kafandzije propale ukoliko bi zabranile pusenje. Tako da nasim unesrecenim 70% ne preostaje nista drugo do institucionalne, ili ako treba i ulicne borbe, da bi se izborili za svoja prava. Podrska.

Edited by Venom
  • Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

226

• harper lee

195

• salerokada

191

• ion

186

Posted

ovajjjj. postoji tema o zabrani pusenja, uzgred napisano :)

pa prenecedu nas, teleportom, samo da budemo mirni tokom procesa ^_^

Posted

samo da ti kazem u vezi nepusacke i pusacke zone. mislim da lokali povrsine do 80kvm ne moraju imati odvojenu prostoriju, a preko toga moraju. zato vecina u srbiji nema fizicki odvojen prostor.

pa nas su taj jedan put stavili u "nepusacki" deo, a sto do nas je bio u "pusackom" delu, ali kao sto mi je lepo objasnjeno to je nasa paranoja da smo sedeli u dimu  :D

mislim, realno da nemam svoje ljude (i malu decu) u srbiji, bilo bi me bas briga, ovako mi bas drago ako ce barem oni koji se sada radjaju iskusiti zivot bez duvanskog dima svuda oko njih. 

Posted

BzcLUkMIcAA7D8B.jpg

nekad se u vojsci dobijale cigare kao sledovanje, vise ne

Posted

pa nas su taj jedan put stavili u "nepusacki" deo, a sto do nas je bio u "pusackom" delu, ali kao sto mi je lepo objasnjeno to je nasa paranoja da smo sedeli u dimu   :D

mislim, realno da nemam svoje ljude (i malu decu) u srbiji, bilo bi me bas briga, ovako mi bas drago ako ce barem oni koji se sada radjaju iskusiti zivot bez duvanskog dima svuda oko njih. 

pa da, sto do stola, na jednom tablica dozvoljeno, a na onom pored zabranjeno. posebna je pisurija u lokalima sa cetri pet stolova.

Posted

Problem sa aktivnim antipusacima, borcima za smoke free environment :isuse: , uz sav moj trud da razumem smetanje dima i ostalih pratecih pojava, je u tome sto oni - bez obzira na starost - zvuce tako trezvenjacki, antialkoholicarski, propovednicki, anti-ovo, anti-ono, samo da je pomodno i da je tako svuda u svetu.

Kao ona trezvenjacka drustva iz Mark Tvena boze me prosti...

:lolol:

Posted (edited)

Da, duvanski dim je taj koji otrova™ nepušače.

Sasvim je OK kancelarije, "ustanove" tj svuda gde nepušači moraju biti ali nametanje zabrane ugostiteljima je jača glupost.

Edited by wall
Posted

Nece, tesko mi je da zamislim prolazak ovakve zabrane u zemlji funkcionalno nepismenih a zadrtih agresivnih ljudi.

Posted

Da, duvanski dim je taj koji otrova™ nepušače.

Sasvim je OK kancelarije, "ustanove" tj svuda gde nepušači moraju biti ali nametanje zabrane ugostiteljima je jača glupost.

pa ugostiteljski objekat je "kancelarija" ljudima koji rade u njemu.

Posted

ovo se pretvara u gastarbajtersko poselo gde se diskutuje o smoke free environment :lolol:  ljudi, kako vam ne dosadi da svake godine razglabate o istom na isti nacin? :)

Posted

pa ugostiteljski objekat je "kancelarija" ljudima koji rade u njemu.

Istina.

Kao što je i spomenuta benz.pumpa ili rudnik.

Može da radi u "kancelariji" gde je zabranjeno pušenje?

Posted

meni je prvi put da sam se ukljucila u takvu temu, ali si skroz u pravu, pa cu i da se iskljucim. podrzala sam novi zakon i to je to, nemam vise sta da dodam :)

Posted (edited)

Teorija kaze da 30% pusaca u Srbiji drze u svojim rukama 100% kapitala,

Da sam nepušač, zabrinuo bih se za svoje poslovne sposobnosti. :D

U teoriji, naravno.

Edited by JozoMujica
Posted

meni je prvi put da sam se ukljucila u takvu temu, ali si skroz u pravu, pa cu i da se iskljucim. podrzala sam novi zakon i to je to, nemam vise sta da dodam :)

Što je OK.

Naravno da kao nepušač želiš nezadimljen prostor svuda i uvek.

Samo su argumenti, onako...