burekdzija Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Svejedno zabrane pusenja nemaju nikakve osnove za nepusace i trebaju se ukinuti. Ili imamo drzavno proizvedeni teror. Smrad? ;)
fonTelefon Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 I sada sve ponovo iz početka... Jok, nauka kaze, a ne cobani od lekara koji nikada nisu radili sa pusackim porodicama i sl manijaka po trla baba lan novinama. zakonodavac ne moze na osnovu tog trla baba lan da ti nesto zabranjuje i ogranicava mora da postoji osnovani razlog za to. recimo miris u dzemperu od ciste runske vune nije to. Sav teror koji namecu godinama Blumberg i zakonodavci po EU pusacima nema osnova. Posto pusenje nije ljudsko pravo neko ko je vlasnik aviona ili vlasnik restorana ne mora da dozvoli pusenje ali ne sme mu se nametati vise da je u korist zdravlja nepusaca da ga na taj nacin brani. Jednostavno. Ah da ne zivimo u demokratijama vec u simulaciji istih.
ivy Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 (edited) Ministarstvo finansija menja zakon o pusenju i uvodi jos restrikivnije zabrane. i treba Edited October 8, 2014 by ivy
Аврам Гојић Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Naravno, hajde da nam država u što većoj meri propisujemo šta radimo u slobodno vreme, istovremeno zabranjujući pušenje i šurujući sa proizvođačima duvana.
rajka Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 uf, meni drago da vec puno godina zivim u smoke free environment. vi ne shvatate da je dovoljno proci kroz zadimljenu sobu, pa da smrdite.
ivy Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 (edited) ne nego im treba para koje će nakupiti na glupavim kaznama ko što sam ja platila 60k za to što nemam zalepljen znak za zabranu pušenja u objektu koji je proizvodnja i nije prolazan i gde niko od nas i niko u krugu od 200m ne puši Edited October 8, 2014 by ivy
gospa buba Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 (edited) Naravno, hajde da nam država u što većoj meri propisujemo šta radimo u slobodno vreme, istovremeno zabranjujući pušenje i šurujući sa proizvođačima duvana. sad nam ne daju ni u rat u siriju didemo (ne smem da nastavim rechenicu, a da ne prizovem nekog boga visokotehnoloshkog partenona ^_^) Edited October 8, 2014 by gospa buba
ivy Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 uf, meni drago da vec puno godina zivim u smoke free environment. vi ne shvatate da je dovoljno proci kroz zadimljenu sobu, pa da smrdite. +1
Аврам Гојић Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 pa od sada ćeš, Ajvi, uživati u prolasku kroz toplog zeca pušača na ulazu u svaki ugostiteljski objekat :)
gospa buba Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 pa nece valjda pushachi ce valjda da se odmecu u ajduke, a ne da organizuju zercove?
Аврам Гојић Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 (edited) pa nece valjda pushachi ce valjda da se odmecu u ajduke, a ne da organizuju zercove? Radice tacno ono sto rade u Parizu, Amsterdamu i drugde. Zbiju se oko ulaza u lokal i dime. U Pragu, pak, rade nesto drugo, sednu, zapale, pojedu, popiju kao ljudi, posto Ceska izgleda ne namerava nikada da udje u EU, za razliku od nas. Edited October 8, 2014 by Грешни Василије
gospa buba Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Radice tacno ono sto rade u Parizu, Amsterdamu i drugde. Zbiju se oko ulaza u lokal i dime. U Pragu, pak, rade nesto drugo, sednu, zapale, pojedu, popiju kao ljudi, posto Ceska izgleda ne namerava nikada da udje u EU, za razliku od nas. stvarno??? nishta mi choek ne reche, a bio u pragu kolko malopre! :o mozda bash zato, nije ni primetio
Аврам Гојић Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Video sam zabranu pusenja u samo jednom lokalu, tacnije jednoj od najboljih pivnica u gradu, ali to je licna odluka vlasnika.
rajka Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 U Pragu, pak, rade nesto drugo, sednu, zapale, pojedu, popiju kao ljudi, posto Ceska izgleda ne namerava nikada da udje u EU, za razliku od nas. znaci, u pragu, ako ljudi zele drustveni zivot, moraju da se naviknu na duvanski dim. u suprotnom, ko ih jebe, neka idu u EU, ako im smeta.
Recommended Posts