Mil@n Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Al si me zajebao :Hail:To bi trebalo da rade njihovi roditelji. Ne spočitavaj mi agresivnost, kao što rekoh, neka radi šta ko želi tamo gde to sme da se radi, ja bih voleo da je to nigde, ali ne pitam se ja. :(
aram Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 To bi trebalo da rade njihovi roditeljia to bas smatras da bi bilo sasvim u redu?
Mil@n Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 a to bas smatras da bi bilo sasvim u redu?Nisam mislio da treba da ih mlate, već da oni vode računa o tome šta im deca rade.I da mislim da će koja roditeljska da mi dete odvoje od cigara za ceo život, rado bih podneo tu žrtvu, no verovatno bi deca kakva su prešla na 2 kutije umesto jedne it čistog buntovništva i inata...
Bakemono Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 (edited) Al si me zajebao Za njega su izgleda cigarete i dalje simbol nekog buntovništva, šta li. Edited May 21, 2013 by Bakemono
dig_chohano Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 U 739. epizodi ove fascinantno glupe teme se makar jedna stvar iskristalisala - ovaj bakemono je neopevan smarač.
Bakemono Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 U 739. epizodi ove fascinantno glupe teme se makar jedna stvar iskristalisala - ovaj bakemono je neopevan smarač.Ne razumem.
dig_chohano Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Ne razumeš. Plus si dosadan. Nastavi cediti nadobudnu dečiju pišu, ja samo konstatovah u prolazu.
Bakemono Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 (edited) Ne razumeš. Plus si dosadan. Nastavi cediti nadobudnu dečiju pišu, ja samo konstatovah u prolazu.Možda, ali je istovremeno smešno i glupo što to dolazi od dežurnog forumskog drkadžije-smarača. Bilo je pitanje vremena kad ćeš se pokenjati i po meni, tako da se previše ne potresam. Edited May 21, 2013 by Bakemono
Recommended Posts