Jump to content
IGNORED

www.zastitaumestozabrane.com/

salerokada

Recommended Posts

Posted (edited)

^^Od polena s kaktusa, jbg.

Edited by Lancia
  • Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

226

• harper lee

195

• salerokada

191

• ion

186

Posted
koji kurac trazis na autobuskom stajalistu!
Ako, ako, jebite, može vam se.
Posted

bivsi pusaci su iritantnija sorta od born again christiana. mislmi da retko koja verska sekta poseduje tako snazan evandjelicki zanos u svojoj misiji. prvo su sebi cinili zlo (tj. tako su oni sa sobom to 'resili'), pa su onda odlucili da cine zlo drugima. ljudi-govna !

Posted
bivsi pusaci su iritantnija sorta od born again christiana. mislmi da retko koja verska sekta poseduje tako snazan evandjelicki zanos u svojoj misiji. prvo su sebi cinili zlo (tj. tako su oni sa sobom to 'resili'), pa su onda odlucili da cine zlo drugima. ljudi-govna !
To nikotin progovara iz tebe.
Posted
Kao bivsem pusacu smeta mi ova generalizacija, prijavljen si moderaciji.Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Posted
Kao bivsem pusacu smeta mi ova generalizacija, prijavljen si moderaciji.Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
oh, put a sock on it !
Posted

Izgleda da cigare pored smrada izazivaju zlobu i agresiju.

Posted (edited)
I ja sam bivsi pusac (doduse, sa malim stazom) i zgrozen sam ovom generalizacijom. Bivsi pusaci su mnogo bolji od pusaca koji samozivo dime gde stignu i onih koji nikad nisu pusili posto su to ljudi-picke :mad:Edit: Vidim Radisino upozorenje... pa kako na Moderaciji - topicu svih topica moze da se troluje? Edited by ficfiric
Posted
@Pontijak: Masiv Atak se desavao u Areni, pusilo se bezobrazno.
onda ostaje sava centar i kolarac za one kojima bas smeta duvanski dim. jbt, cudna ova moderna vremena. da nekome smeta duvanski dim na koncertu koji se odrzava na uscu.
Posted
jbt, cudna ova moderna vremena. da nekome smeta duvanski dim na koncertu koji se odrzava na uscu.
A pri tome nikom nije smetalo 70,80,90-ih (verovatno ni ranije, ali o tome ne mogu da svedočim), pušilo se u televizijskim studijima, u autobusima, u bolničkim sobama, školama, prodavnicama, bioskopima (doduše, krišom), pozorištima...Ne smatram da ne neumereno purnjanje u redu, samo primećujem da se slabo koji nepušač bunio.
Posted (edited)
A pri tome nikom nije smetalo 70,80,90-ih (verovatno ni ranije, ali o tome ne mogu da svedočim), pušilo se u televizijskim studijima, u autobusima, u bolničkim sobama, školama, prodavnicama, bioskopima (doduše, krišom), pozorištima...Ne smatram da ne neumereno purnjanje u redu, samo primećujem da se slabo koji nepušač bunio.
Nisu se ni žene bunile u srednjem veku, kakav je sad to argument? Edited by Bakemono
Posted
Nisu se ni žene bunile u srednjem veku, kakav je sad to argument?
Nije argument, nego zapažanje.
Posted
Nije argument, nego zapažanje.
OK.
Posted

za emancipaciju je potrebna izolacija. ne volim ni ja dim ali bih ponekad zapalio u pošti, kod Matičara ili u samoposluzi

Posted (edited)

@gotivacEvo boljeg primera s moje strane - kažu da se ljudi gotovo uopšte nisu kupali u Evropi sve do 19 veka. Pretpostavljam da se tad niko nije bunio zbog sveopšteg smrada. Da li bi danas neko ko bi doputovao iz tog vremena negodovao zbog sveopšte pokondirenosti kupača?

Edited by Bakemono