Lancia Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 (edited) ^^Od polena s kaktusa, jbg. Edited May 21, 2013 by Lancia
Bakemono Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 koji kurac trazis na autobuskom stajalistu!Ako, ako, jebite, može vam se.
DarkAttraktor Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 bivsi pusaci su iritantnija sorta od born again christiana. mislmi da retko koja verska sekta poseduje tako snazan evandjelicki zanos u svojoj misiji. prvo su sebi cinili zlo (tj. tako su oni sa sobom to 'resili'), pa su onda odlucili da cine zlo drugima. ljudi-govna !
Bakemono Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 bivsi pusaci su iritantnija sorta od born again christiana. mislmi da retko koja verska sekta poseduje tako snazan evandjelicki zanos u svojoj misiji. prvo su sebi cinili zlo (tj. tako su oni sa sobom to 'resili'), pa su onda odlucili da cine zlo drugima. ljudi-govna !To nikotin progovara iz tebe.
Кристофер Лумумбо Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 bivsi pusaci su iritantnija sorta od born again christiana. mislmi da retko koja verska sekta poseduje tako snazan evandjelicki zanos u svojoj misiji. prvo su sebi cinili zlo (tj. tako su oni sa sobom to 'resili'), pa su onda odlucili da cine zlo drugima. ljudi-govna !Kao bivsem pusacu smeta mi ova generalizacija, prijavljen si moderaciji.Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
DarkAttraktor Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Kao bivsem pusacu smeta mi ova generalizacija, prijavljen si moderaciji.Sent from my GT-S5830 using Tapatalkoh, put a sock on it !
Bakemono Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Izgleda da cigare pored smrada izazivaju zlobu i agresiju.
ficfiric Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 (edited) bivsi pusaci su iritantnija sorta od born again christiana. mislmi da retko koja verska sekta poseduje tako snazan evandjelicki zanos u svojoj misiji. prvo su sebi cinili zlo (tj. tako su oni sa sobom to 'resili'), pa su onda odlucili da cine zlo drugima. ljudi-govna !I ja sam bivsi pusac (doduse, sa malim stazom) i zgrozen sam ovom generalizacijom. Bivsi pusaci su mnogo bolji od pusaca koji samozivo dime gde stignu i onih koji nikad nisu pusili posto su to ljudi-picke :mad:Edit: Vidim Radisino upozorenje... pa kako na Moderaciji - topicu svih topica moze da se troluje? Edited May 21, 2013 by ficfiric
Pontijak Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 @Pontijak: Masiv Atak se desavao u Areni, pusilo se bezobrazno.onda ostaje sava centar i kolarac za one kojima bas smeta duvanski dim. jbt, cudna ova moderna vremena. da nekome smeta duvanski dim na koncertu koji se odrzava na uscu.
JozoMujica Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 jbt, cudna ova moderna vremena. da nekome smeta duvanski dim na koncertu koji se odrzava na uscu.A pri tome nikom nije smetalo 70,80,90-ih (verovatno ni ranije, ali o tome ne mogu da svedočim), pušilo se u televizijskim studijima, u autobusima, u bolničkim sobama, školama, prodavnicama, bioskopima (doduše, krišom), pozorištima...Ne smatram da ne neumereno purnjanje u redu, samo primećujem da se slabo koji nepušač bunio.
Bakemono Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 (edited) A pri tome nikom nije smetalo 70,80,90-ih (verovatno ni ranije, ali o tome ne mogu da svedočim), pušilo se u televizijskim studijima, u autobusima, u bolničkim sobama, školama, prodavnicama, bioskopima (doduše, krišom), pozorištima...Ne smatram da ne neumereno purnjanje u redu, samo primećujem da se slabo koji nepušač bunio.Nisu se ni žene bunile u srednjem veku, kakav je sad to argument? Edited May 21, 2013 by Bakemono
JozoMujica Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Nisu se ni žene bunile u srednjem veku, kakav je sad to argument?Nije argument, nego zapažanje.
mlatko Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 za emancipaciju je potrebna izolacija. ne volim ni ja dim ali bih ponekad zapalio u pošti, kod Matičara ili u samoposluzi
Bakemono Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 (edited) @gotivacEvo boljeg primera s moje strane - kažu da se ljudi gotovo uopšte nisu kupali u Evropi sve do 19 veka. Pretpostavljam da se tad niko nije bunio zbog sveopšteg smrada. Da li bi danas neko ko bi doputovao iz tog vremena negodovao zbog sveopšte pokondirenosti kupača? Edited May 21, 2013 by Bakemono
Recommended Posts