Jump to content
IGNORED

www.zastitaumestozabrane.com/

salerokada

Recommended Posts

Posted
jbt poturas ovde fore iz osnovne skole :lolol:
Nikakva fora iz osnovne škole, nego si iz nekog razloga (da sad ne delim očigledne dijagnoze) prepun neke agresije koju očigledno ne izbacuješ iz sebe na pravi način. Lomim se između smeha i sažaljenja :mellow:Indy, ne znam šta da ti kažem, postoji IL kao rešenje za tako nešto. Ako bismo ušli u dalju priču, pojavio bi se rizik da ponovo zauvek napustiš forum kao i prethodnih nekoliko puta, a ja ne želim da se to dogodi. Pis bro.
  • Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

226

• harper lee

195

• salerokada

191

• ion

186

Posted

na stranu ova vasa rasprava u koju ne zelim da ulazim, ali mene stvarno zanima kako oterati nekog pusaca bez nasilja. do pre par godina sam ja bio smarac koji je pusio cigarete na koncertima, sada bih voleo da mogu nekim nenasilnim potezom oteram vasu sto dalje od sebe posto zamsiljam da na koncertima purnja iz ovakve lule.Pipe-Angelo-Capri-30017.jpg

Posted

o svasta. ne postoji zabrana pusenja na koncertima koji se desavaju na otvorenom tako da ne vidim cemu to histerisanje zbog necije cigarete/cigare/lule na koncertu na otvorenom. kome smeta duvanski dim onda lepo neka ide na koncerte koji se desavaju u areni/sava centru/kolarcu.

Posted

Najzabavnije je sto copkillah mouze u svakom trenutku da me napravi na budalu time sto ce reci to svoje nenasilno resenje. Valjda cuva taj adut da poentira u raspravi, sta li.

Posted
Nikakva fora iz osnovne škole, nego si iz nekog razloga (da sad ne delim očigledne dijagnoze) prepun neke agresije koju očigledno ne izbacuješ iz sebe na pravi način. Lomim se između smeha i sažaljenja :mellow:Indy, ne znam šta da ti kažem, postoji IL kao rešenje za tako nešto. Ako bismo ušli u dalju priču, pojavio bi se rizik da ponovo zauvek napustiš forum kao i prethodnih nekoliko puta, a ja ne želim da se to dogodi. Pis bro.
pusti ti moje dijagnoze i Indijeve zauveke, nego mi reci koji je to nacin da me navedes, bez nasilja, da bacim cigaretu ili se pomerim. Ako to ne ucinis, ispasces glup kao kurac.
Posted

Jel se podrigivanje u facu na luk smatra nasiljem?

Posted
@MilogledDa, naravno
Po cemu je podrig na luk gori od puhanja duvanskog dima u facu?
Posted
pusti ti moje dijagnoze i Indijeve zauveke, nego mi reci koji je to nacin da me navedes, bez nasilja, da bacim cigaretu ili se pomerim. Ako to ne ucinis, ispasces glup kao kurac.
Mozda je mislio da zove moderaciju redare, ili nesto tako :: ... :mellow:
Posted

Ako nekome smeta podrigivanje na luk tokom koncerta, može da ode u Kolarac i druga mesta na kojima je podrigivanje na luk zabranjeno znakom na zidu.Razmišljam da koncertnom repertoaru dodam i pasulj-prdeže, ali mi je malo nepraktično da tako kasno jedem kuvano...

Posted (edited)
daj da cujemo to resenje, bas me zanima.
+1 i meni to ide na qratz a ne bih da bijem i budem biven.@Pontijak: Masiv Atak se desavao u Areni, pusilo se bezobrazno. Edited by CowBoy
Posted
U očima laughing stocka foruma, jelte.Pa pazi, pošto si mi tamo na temi koncerti fino provukao pretnju da se slobodno usudim da ti pokažem te metode na nekom od koncerata, nikakav problem. A sve je pošlo od tvoje iluzije da ja imam trip da bilo kome na koncertima naređujem da li sme da pali cigaretu ili ne.
da me neko ljubazno zamoli da ne duvam dim u njegovom pravcu, naravno da bih ugasio i pomerio se jer imam kucnog vaspitanja svakako za mrvicu vise od bilmeza koji prica "imam ja resenje za nepoznate ljude koji ne zele da slede moje hirove", ali da se neko bahato unosi i pocne da glumi ludilo i ponasa se kao da ima pravo da mi naredjuje jer njemu nesto smeta, dobio bi od mene samo "mrs u picku materinu". necu vise da pricam o ovim glupostima.
I dok ja pričam o onima koji se ogluše i o ljubaznu molbu, ti napišeš ovo što si napisao gore, u maniru histerične nedojebane babe. Pa ti vidi ko je ispao glup ko kurac. Toliko od mene na tu temu.
Posted (edited)

@cowboyPa onda lepo zamoli, pomericu se. Ali ako osetim da se ponasas kao neka lifestyle policija i kao da ti je neko ostavio u amanet da meni odredjujes kako cu da se vladam u javnom prostoru, pusicu za inat 2cm od tebe.

Edited by Marko M. Dabovic
Posted (edited)

@copkillah: znaci ta nenasilna metoda je neka zestoka tajna? Naucio te Pai Mei? Yoda?Sta bi uradio ako se neko oglusi o tvoju ljubaznu molbu? Ponudio bi mu blajv?

Edited by Marko M. Dabovic
Posted
covek bi pomislio da takav delija,...
Au, sad si ga tek smrtno uvredio. :lolol:
Posted
+1 i meni to ide na qratz a ne bih da bijem i budem biven.@Pontijak: Masiv Atak se desavao u Areni, pusilo se bezobrazno.
ma meni ne ide na kurac, zajebavam se, samo me kopka ova nenasilna metoda :D mozda na sav glas krenes da repejuse "dodji u grcku brate, dodji u grcku" dok majstori sa bine cepaju enjoy the silence?!