Grunf Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Napredak medicine je uslovio ekspanziju kancera ili je korišćenje nuklearne energije uslovilo napredak medicine?ne tupi, jasno ti je sta sam mislio.
pacey defender Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 (edited) Komunalnoj policiji.A šta tebe ugrožava što neko puši "na ekranu"?Ne ugrožava mene lično, ali ugrožava prisutne u sali. Uostalom, nije dozvoljeno pušiti u toj sali. Zamisli koliko bi bilo glupo da ja tebe pitam "a šta tebe ugrožava što džeparoš pljačka babu", jel da? Edited December 4, 2010 by pacey defender
Hella Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Cigarete poskupljuju i do 25 odsto 4. decembar 2010. | 09:06 | Izvor: Blic, Novosti Beograd -- Od Nove godine cigarete će poskupeti između 12 i 18 odsto samo po osnovu povećanih nameta države. Uz poskupljenje proizvođača, biće skuplje i do 25 procenata. Хехе.
ion Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 (edited) [/url]Хехе.? SEEbiz: Vlada sama odlučila: Cigarete poskupljuju zbog rupa u budžetu BEOGRAD - Pošto je MMF predložio povećanje akciza na cigarete samo kao alternativu za zatvaranje fiskalnog deficita, vlasti u Srbiji će morati da nađu neki drugi argument za ovakav nepopularan potez.Blic: MMF: Vlada sama odlučila da podigne akcizePredlog o povećanju akciza na cigarete ne dolazi od misije Međunarodnog monetarnog fonda. U kontekstu pregovora o budžetu za 2011, Vlada Srbije je predložila ovu meru kao jednu od alternativnih opcija za zatvaranje fiskalnog deficita. Eksperti MMF koji su na zahtev Ministarstva finansija boravili u Srbiji složili su se da je podizanje akciza razumna mera kada se porede uslovi u drugim zemljama, ali su njihove preporuke čisto tehničke. Vlada snosi punu odgovornost i treba da proceni kada je dobar momenat za ovakvu meru.Danas: Lisovolik: MMF nije predložio povećanje akcizaBeograd - Međunarodni monetarni fond nije bio taj koji je predložio Vladi Srbije da poveća akcizu na cigarete iznad granice određene ugovorom sa duvanskom industrijom, kako bi popunila budžetsku rupu. ne tupi, jasno ti je sta sam mislio. Pa što to otvoreno ne kažeš?Ne mislim da si nešto posebno u pravu.Medicina napreduje i pre i posle početka perioda koji spominjem. Sadašnja ranije detektuje kancer, ali ne znači da se ranije nije znalo za tu bolest niti da su ljudi umirali od nje. Edited December 4, 2010 by ion
salerokada Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 I zašto je Bogdan Lisovolik u petak čak iz Vašingtona morao da demantuje glasine da je povećanje akciza direktiva MMF-a? Zašto je odjednom, bez uobičajene birokratske mejl procedure, odgovarao na novinarske pozive i brže-bolje pisao pismo “izvinjenje” Savetu stranih investitora?Odgovor na ova pitanja je kompleksan. Ali jedno je sigurno. Vlada Srbije je slaba, a duvanski lobi je toliko jak da se pred njim klanja i MMF. http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/221621/Jeftine-cigarete-su-proslost
steins Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 600k pasivnih pusaca godisnje umirejbmti koja teska boodalastina
fonTelefon Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 ?Pa što to otvoreno ne kažeš?Ne mislim da si nešto posebno u pravu.Medicina napreduje i pre i posle početka perioda koji spominjem. Sadašnja ranije detektuje kancer, ali ne znači da se ranije nije znalo za tu bolest niti da su ljudi umirali od nje.sve u svemu sa takvom ste ga vladom ispusili.
fonTelefon Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Veceras u vestima na nekoj televiziji je bio prilog o žrebu za polufinale kupa Srbije u fudbalu. Jasno se videlo da neko u sali puši. Kako i kome to može da se prijavi?Mislim, ako je već zabranjeno da se puši zatvorenim prostorijama, onda ne bih imao ništa protiv da se malo zahvati u kasu fudbalskih radnika.Sad moze Bogdan Bogdanovic mirno da truli upravo si preuzo titulu najvecg cinkarosa u Srba. Aferim.
ion Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Ono što znam je da su mi (mojoj firmi) 3 od 10 kafića koji su mi zakupci u tržnim centrima, otkazali zakup sa 30.11 i 31.12.A još sa dvojicom pregovaramo oko toga koliko da im srežemo zakupninu samo da ostanu.Ubiše se od prometa koji im napraviše apušači.
najgori Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 valjda je najveci cinkaros onaj koji izda ratka mladica? ja bih, ali nikako da naletim na gospodu. Sad moze Bogdan Bogdanovic mirno da truli upravo si preuzo titulu najvecg cinkarosa u Srba. Aferim.
Shan Jan Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Ono što znam je da su mi (mojoj firmi) 3 od 10 kafića koji su mi zakupci u tržnim centrima, otkazali zakup sa 30.11 i 31.12.A još sa dvojicom pregovaramo oko toga koliko da im srežemo zakupninu samo da ostanu.Ubiše se od prometa koji im napraviše apušači.Znaci ima Boga. Pravedna kazna za ucinjene zlocine -_-
ion Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Imalo ga ili nemalo, ugostiteljstvo tamo gde nije moguće dozvoliti pušenje, trenutno ili stagnira ili (češće) propada.Možda će se to i promeniti u budućnosti, ali za sada...
Indy Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Aaa... čitamo deepervalley.tumblr.comNeka, neka, 1 kvalitetna literatura. (Zbog tekstova)
Recommended Posts