Shan Jan Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Daj bre ion ona kuca ima vise kamera i prigodnih radnika nego bilo koji pravi studio.
Mercuzzio Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Bila pre neki dan slika u novinama (ja mislim u Politici), ona statua Hemfri Bogarta u Tuckwood-u, i kako su mu skinuli cigaru. Samo rupa stoji medju prstima.
harper lee Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Samo rupa stoji medju prstima.Da simbolicki prikaze mesto u glavi onoga ko je tu cigaretu skinuo gde je drugim ljudima mozak.
ion Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Da simbolicki prikaze mesto u glavi onoga ko je tu cigaretu skinuo
Indy Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 ... statua Hemfri Bogarta u Tuckwood-u, i kako su mu skinuli cigaru ...Pa, malo je kasno sad za njega da ostavi pušenje.
Hella Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Predlažu se nova neprivlačna pakovanja za cigarete I.B. | 22. 11. 2010. - 16:20h | Foto: Branislav Puljević Proizvođaći cigareta uskoro bi mogli biti naterani da prodaju cigarete u sivim ili braon kutijama, kako bi se na taj način mladi ljudi odvraćali od pušenja. Portparolka ministarstva zdravlja u Velikoj Britaniji kaže da pakovanja cigareta u živopisnim bojama predstavljaju poslednji oblik dozvoljenog marketinga kako bi se regrutovali novi pušači, naročito među mladima, koje privlači šarenilo boja.
Аврам Гојић Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 ok ovo je već tretiranje ljudi kao da su šimpanze.
расејан Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Bila pre neki dan slika u novinama (ja mislim u Politici), ona statua Hemfri Bogarta u Tuckwood-u, i kako su mu skinuli cigaru. Samo rupa stoji medju prstima.'звинте ако је већ било... али ако могу Амери да у уџбеницима из историје изваде Рузвелту цигарету из руке на фотки из Јалте, ... видла жаба да се коњ поткива.
Glorfindel Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ta kampanja traje vec 10 godina. Pred Evropskom komisijom je predlog da sve paklice budu bele, da Healt Warning bude 80% prednje strane, da se navedu telefoni organizacije za prevenciju odvikavanja i pusenja i da se zabrani upotreba arome (mentol, vanila, kafa...).Od toga su je na snazi, i to ne svuda, samo obaveza stavljanja broja telefona...Elem, nema mesta u pusackom delu mog omiljenog kafica, dok nepusacki deo zvrnda prazan!
Gonzo Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Elem, nema mesta u pusackom delu mog omiljenog kafica, dok nepusacki deo zvrnda prazan! rekoh ja da nepušači ne izlaze, a najveći problem u životu im je zabrana pušenja u kafićima.
Vapad Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Baš bih voleo videti crnu kutiju sa grimiznim natpisom "Death" ili "Cancer Incarnated" može brend The Grim Reaper - full-flavoured tobacco picked by the rotten hands of poor peasant country girls somewhere in the third world, i prodaja neće zabeležiti značajan pad, koji im je đavo, ko smišlja te glupe ideje?
Gonzo Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 to s kutijama su očajnički potezi bez ikakvog efekta, ljudi će pušiti makar umazali kutije govnima.
Vapad Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ih, otkad to ima... :o :D E ovo nisam palio, a palio sam svašta...
Mercuzzio Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 (edited) Ih, otkad to ima...Hocu ja ovo da pushim. gde ima da se nabavi? Edited November 24, 2010 by Mercuzzio
Recommended Posts