Jump to content
IGNORED

www.zastitaumestozabrane.com/

salerokada

Recommended Posts

Posted

auuu... a u klubovima, na koncertima?ne računam arenu i dom omladine, to znam...nego recimo, akademija, kc grad, taj gan klab?da li klubovi uopšte mogu da se registruju kao pušački?tek mi sad to palo na pamet...

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

226

• harper lee

195

• salerokada

191

• ion

186

Posted (edited)

Rekao bih da ne sme.Sa' će ti objasni neko od ovijeh finih ljudi što nisu zavisnici, i koji su 'mesto na pušenje, slobodno vreme trošili učivši napamet psalme iz ovog Zakona.Možda sale. Ili ŠanJan. ;)

Edited by ion
Posted (edited)

Ja bih rekao da je zabranjeno po klubovima i koncertima u zatvorenom prostoru tipa Arena. Stadion nije zatvoren prostor pa bi moglo da se zapali.Bio sam u Sofiji na Rammsteinu pre par meseci na Levski stadionu. Tamo se duvanilo bez problema, kao i po kafićima gde smo bili posle koncerta a i u hotelu u kome smo prespavali pre no što smo zapalili u Grčku. A i u Bugarskoj valjda ima zakon o zabrani pušenja, ipak je to neka jebena EU. Baš me zanima kako bi izgledalo da se nekakav inspektor probija kroz masu od 30000 ljudi i mrkli mrak da naplati kaznu, dok nemci surovo gruvaju a svi okolo u transu.I u Grčkoj se duvanilo po apartmanima i hotelima a oni definitivno imaju taj zakon. Duvanilo se i u kafanama (zatvoren prostor) a nigde nisam video znak da je zabranjeno pušenje.Jedino gunđanje zbog cigareta sam doživeo u Istanbulu. Zavukli smo se u neki kafić(pušački naravno) da gledamo fudbal, naručili piće, zapalilii cigarete i krenuli da navijamo, čini mi se da su igrali Rangers i Celtic. Oko nas su bili uglavnom neki britanci koji su takođe tukli po pivu i cigaretama i navijali i još neki turci, pušači naravno. U neko doba dve babe, nemice, su rešile da popiju čaj, sele za neki sto blizu nas i počele da gunđaju na nemačkom. Niko ih živ nije razumeo pa smo mislili da im smeta što dižemo buku a posle nam je prišao konobar i zamolio nas da pogasmo cigarete dok gospođe ne odu jer im smeta.

Edited by Ted
Posted

Sad stigoh iz dve "ustanove kulture" gde bi trebalo da bude zabranjeno pushenje a gde se purnja sve u 16. :DKad sam prichao sa prijateljima, ovom zakonu sam davao 6 meseci pre nego shto se raspadne, ali posle ovoga vecheras, dajem mesec dana najvishe.

Posted

Vidim ja, vreme je da se gradjani nepusanije organizuju sami u pogranicne patrole angry.gif

Posted (edited)

Zemljotres, zabranili pusenje, vrcaju meteoori nesto vam lose krenulo posle parade a lepo vas je rista upozoravao. :wicked:

Edited by fonTelefon
Posted

bi li se mogao žrtvovati i popušiti risti zarad opravka karme?

Posted

Mi Pastafarijani ne verujemo u te ekumenske pederluke.

Posted (edited)

ti si ovde kukao i hteo se spaliti zbog stupanja na snagu, sta su ti nepusaci skrivili? nepusaci su svesni da ovaj zakon promeniti nista nece, pusaci su poceli da sline i ponosno paradiraju.

Edited by Velecasni Precog
Posted
Mi Pastafarijani ne verujemo u te ekumenske pederluke.
Рамен, бре.
Posted
Komentar na jednu od vesti na temu zabrane pušenja: :P
Meni je to tužno, i budi svestan da su pobedili ekstremisti. Pobedio je jedan strašan način mišljenja. Mi samo možemo da se nadamo da ćemo se kao pušački miševi što bolje snaći u rupama zakona u koje su nas saterali, ali slaba je to uteha...Još gore je što su uspeli u tome da su se ovakvi zakoni (koji bi morali biti izvan parametara demokratskog odlučivanja) počeli donositi...Dobrodošli u mrak, koji su histerici izvojevali...
Posted
Dobrodošli u mrak, koji su histerici izvojevali...
a kome je do svetla moze da upali cigaru...

...na za to propisanom mestu.

Posted (edited)
a kome je do svetla moze da upali cigaru...

...na za to propisanom mestu.

"Propisana mesta" zvuči baš kao što si i sam osetio da zvuči kada si odlučio da staviš u spoiler...Vaša sila, vaše pravo... Igrate se s vatrom, a mi ćemo se opeći...

Pod "mi" sam podrazumevao ljude...

Edited by Ajant23
Posted
"Propisana mesta" zvuči baš kao što si i sam osetio da zvuči kada si odlučio da staviš u spoiler...Vaša sila, vaše pravo... Igrate se s vatrom, a mi ćemo se opeći...

Pod "mi" sam podrazumevao ljude...

end.jpg