Jump to content

www.zastitaumestozabrane.com

Featured Replies

auuu... a u klubovima, na koncertima?ne računam arenu i dom omladine, to znam...nego recimo, akademija, kc grad, taj gan klab?da li klubovi uopšte mogu da se registruju kao pušački?tek mi sad to palo na pamet...

• Replies 4k
  • Views 197.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• U Srbiji se ladno pusi na onkologiji. Ne bas na intenzivnoj nezi ali par metara dalje na zatvorenom stepenistu/hodniku jer je vani previshe hladno jbg. Ali da zanemarimo zdravstvene trivije. Opst

• garmonbozia
    garmonbozia

Najveći problem je gde god da odeš vratiš se kući kao da si se valjao u pepelu cigareta. Odmah sve mora na pranje, zajebi.  Pritom, postoji razlog zašto je to maltene svuda zabranjeno u zatvoreno

Posted Images

Rekao bih da ne sme.Sa' će ti objasni neko od ovijeh finih ljudi što nisu zavisnici, i koji su 'mesto na pušenje, slobodno vreme trošili učivši napamet psalme iz ovog Zakona.Možda sale. Ili ŠanJan. ;)

Edited by ion

Ja bih rekao da je zabranjeno po klubovima i koncertima u zatvorenom prostoru tipa Arena. Stadion nije zatvoren prostor pa bi moglo da se zapali.Bio sam u Sofiji na Rammsteinu pre par meseci na Levski stadionu. Tamo se duvanilo bez problema, kao i po kafićima gde smo bili posle koncerta a i u hotelu u kome smo prespavali pre no što smo zapalili u Grčku. A i u Bugarskoj valjda ima zakon o zabrani pušenja, ipak je to neka jebena EU. Baš me zanima kako bi izgledalo da se nekakav inspektor probija kroz masu od 30000 ljudi i mrkli mrak da naplati kaznu, dok nemci surovo gruvaju a svi okolo u transu.I u Grčkoj se duvanilo po apartmanima i hotelima a oni definitivno imaju taj zakon. Duvanilo se i u kafanama (zatvoren prostor) a nigde nisam video znak da je zabranjeno pušenje.Jedino gunđanje zbog cigareta sam doživeo u Istanbulu. Zavukli smo se u neki kafić(pušački naravno) da gledamo fudbal, naručili piće, zapalilii cigarete i krenuli da navijamo, čini mi se da su igrali Rangers i Celtic. Oko nas su bili uglavnom neki britanci koji su takođe tukli po pivu i cigaretama i navijali i još neki turci, pušači naravno. U neko doba dve babe, nemice, su rešile da popiju čaj, sele za neki sto blizu nas i počele da gunđaju na nemačkom. Niko ih živ nije razumeo pa smo mislili da im smeta što dižemo buku a posle nam je prišao konobar i zamolio nas da pogasmo cigarete dok gospođe ne odu jer im smeta.

Edited by Ted

Sad stigoh iz dve "ustanove kulture" gde bi trebalo da bude zabranjeno pushenje a gde se purnja sve u 16. :DKad sam prichao sa prijateljima, ovom zakonu sam davao 6 meseci pre nego shto se raspadne, ali posle ovoga vecheras, dajem mesec dana najvishe.

Vidim ja, vreme je da se gradjani nepusanije organizuju sami u pogranicne patrole angry.gif

Zemljotres, zabranili pusenje, vrcaju meteoori nesto vam lose krenulo posle parade a lepo vas je rista upozoravao. :wicked:

Edited by fonTelefon

bi li se mogao žrtvovati i popušiti risti zarad opravka karme?

Mi Pastafarijani ne verujemo u te ekumenske pederluke.

ti si ovde kukao i hteo se spaliti zbog stupanja na snagu, sta su ti nepusaci skrivili? nepusaci su svesni da ovaj zakon promeniti nista nece, pusaci su poceli da sline i ponosno paradiraju.

Edited by Velecasni Precog

Mi Pastafarijani ne verujemo u te ekumenske pederluke.
Рамен, бре.
Komentar na jednu od vesti na temu zabrane pušenja: :P
Meni je to tužno, i budi svestan da su pobedili ekstremisti. Pobedio je jedan strašan način mišljenja. Mi samo možemo da se nadamo da ćemo se kao pušački miševi što bolje snaći u rupama zakona u koje su nas saterali, ali slaba je to uteha...Još gore je što su uspeli u tome da su se ovakvi zakoni (koji bi morali biti izvan parametara demokratskog odlučivanja) počeli donositi...Dobrodošli u mrak, koji su histerici izvojevali...
Dobrodošli u mrak, koji su histerici izvojevali...
a kome je do svetla moze da upali cigaru...

...na za to propisanom mestu.

a kome je do svetla moze da upali cigaru...

...na za to propisanom mestu.

"Propisana mesta" zvuči baš kao što si i sam osetio da zvuči kada si odlučio da staviš u spoiler...Vaša sila, vaše pravo... Igrate se s vatrom, a mi ćemo se opeći...

Pod "mi" sam podrazumevao ljude...

Edited by Ajant23

"Propisana mesta" zvuči baš kao što si i sam osetio da zvuči kada si odlučio da staviš u spoiler...Vaša sila, vaše pravo... Igrate se s vatrom, a mi ćemo se opeći...

Pod "mi" sam podrazumevao ljude...

end.jpg