Miralem Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 meni je najbolji deo u svemu sto se kaznjava cak i ako inspekcija uoci jednu ili vise piksli.jer piksla koja se uoci™ u prvom cinu, mora da opali u trecem, jel tako.tako je i na zapadu. ili, da se kvazipravnicki izrazim, piksla na stolu se moze smatrati za pocetak izvrsenja prekrsajnog dela pusenja na nedozvoljenom mestu. missim, da se ne zajebavamo, u kaficu piksle ne stoje da bi ljudi u njih lepili zvake, iako ima i takvih. pa se to pomesa sa pepelom i jos se prilepi ona srebrnasta artija iz pakle, fuj i bljak, no to sad nije tema, otiso sam malo u offtopik.
Аврам Гојић Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 a stolice i stolovi oznacavaju nameru da se njima nekome razbije glava. zato u razvijenim zemljama zapada sede na sundjerima a pice se sluzi pravo na beton, ne u case nego pravo na beton pa lizi sa njega, posto se casama mogu gadjati prolaznici. vido sam ja to na zapadu
расејан Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Kali yuga moj učo. I to samo za zaposlene. Civili se i dalje baškarili po hodnicima sa sve cigarom u ustima. Jbga kad komunalna policija još nije proradila. :DМени стигла обавијест са рачуном за ђубре или воду или тако нешто, да почиње да ради. А кад ће, не знамо.Ово размножавање полиција је мајка Мара за ренесансне криминалце. Ако се не специјализујеш, него сад радиш ово сад оно, сваки пут те испочетка јури нека друга, а не рачунаш се ни као повратник, дивота.Једног тамо(рж) ухватили пијаног да вози кад је разбио плаћаону на мосту... и онда је испало да му је то 22. пут да су га ухватили, ал' га хватала сваки пут нека друга полиција, све у кругу од истих 40км. Сваки пут први пут.
Aleksija Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 tako je i na zapadu™. ili, da se kvazipravnicki izrazim, piksla na stolu se moze smatrati za pocetak izvrsenja prekrsajnog dela pusenja na nedozvoljenom mestu. missim, da se ne zajebavamo, u kaficu piksle ne stoje da bi ljudi u njih lepili zvake, iako ima i takvih. pa se to pomesa sa pepelom i jos se prilepi ona srebrnasta artija iz pakle, fuj i bljak, no to sad nije tema, otiso sam malo u offtopik.ne znam sta da ti kazem na to, ja u piksli u kancelariji drzim tako neke sitne srafove, zaostale od jedne prilike kada je domar popravljao vrata na ormaru, dve razvaljene spajalice i tri dinara. kriminalac sam i zasluzujem da platim 5000. mislim, jos ako pocnemo da se natezemo oko toga da li je nesto piksla, činijica ili ćasa, a imaju te smrtonosne naprave i takvu naviku, da se kamufliraju, eto lepote i neocekivane zabave.pri cemu, da budem iskrena, ja sam vec ranije pocela sa odvikavanjem od duvana, i meni ovo na neki nacin odgovara, ali mi cela prica sa zabranom, njenom buducom primenom, visinama kazni i ostalim pratecim sadrzajima, zvuci odvratno cinicno kada se stavi u kontekst 1 jedva funkcionalne drzave kakva je nasa.
Miralem Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 oko toga sta je piksla a sta tacna mozes da filozofiras u celiji kad te smeste, ovde nije ni mesto ni vreme. piksle se sasvim opravdano mogu uzeti (i uzimaju se) za corpus delicti, i to ti je. srbija je jednostavno preuzela resenje sa zapada, ne treba se tu sad nesto iscudjavati i zamerati sa te strane.naravnoo, pitanje da li je resenje zaista resenje i cega, je sasvim legitimno postaviti. i o njemu verovatno imamo slicno misljenje. rece jednom vasudeva, u jednom od retkih trenutaka kad ne lupeta (ko sto cini ovde gore) da bi najefikasnije resenje, najprihvatljivije za sve, bila totalna zabrana proizvodnje i prodaje. ionako skoro svaki pusac zeli da se mane duhana. ali toga nece da bude, nikotin jednostavno donosi previse zarade drzavi. tako da ce ona nastaviti da bude licimurna i cinicna. all in all, slicne rasprave su se vec vodile drugde, sa istim rezultatom (nikakvim), u zemljama gde su organi cak i mnogo rigoroznije & besmislenije nastupili.
ToniAdams Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 mene bole paja, ja i tako samo zvacem duvan
precog Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 mene bole paja, ja i tako samo zvacem duvansta radis sa papirom od cigareta i filterom?
hattori Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 sta radis sa papirom od cigareta i filterom?kako sta? pa isere ih.
JozoMujica Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 pri cemu, da budem iskrena, ja sam vec ranije pocela sa odvikavanjem od duvana, i meni ovo na neki nacin odgovara, ali mi cela prica sa zabranom, njenom buducom primenom, visinama kazni i ostalim pratecim sadrzajima, zvuci odvratno cinicno kada se stavi u kontekst 1 jedva funkcionalne drzave kakva je nasa.+1
ion Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 meni je najbolji deo u svemu sto se kaznjava cak i ako inspekcija uoci jednu ili vise piksli.jer piksla koja se uoci™ u prvom cinu, mora da opali u trecem, jel tako. a stolice i stolovi oznacavaju nameru da se njima nekome razbije glava. zato u razvijenim zemljama zapada sede na sundjerima a pice se sluzi pravo na beton, ne u case nego pravo na beton pa lizi sa njega, posto se casama mogu gadjati prolaznici. vido sam ja to na zapadu Voze se Ciga i Slovenac u kupeu voza. Izvadi Ciga kutiju cigareta da zapali neku, ali Slovenac mu ote cigarete i reče:• Jesi li normalan, sad si naš'o da pušiš, znaš da je zabranjeno pušenje u kupeu!Prođe neko vreme i Slovenac uze da čita novine, kad skoči Ciga, zgužva mu novine i reče:• Ovdi li si naš'o da sereš?!
teacher Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 ne znam sta da ti kazem na to, ja u piksli u kancelariji drzim tako neke sitne srafove, zaostale od jedne prilike kada je domar popravljao vrata na ormaru, dve razvaljene spajalice i tri dinara. kriminalac sam i zasluzujem da platim 5000. mislim, jos ako pocnemo da se natezemo oko toga da li je nesto piksla, činijica ili ćasa, a imaju te smrtonosne naprave i takvu naviku, da se kamufliraju, eto lepote i neocekivane zabave.pri cemu, da budem iskrena, ja sam vec ranije pocela sa odvikavanjem od duvana, i meni ovo na neki nacin odgovara, ali mi cela prica sa zabranom, njenom buducom primenom, visinama kazni i ostalim pratecim sadrzajima, zvuci odvratno cinicno kada se stavi u kontekst 1 jedva funkcionalne drzave kakva je nasa.Što bi rekao besmrtni Domanović, ma ne može to bre kod nas da bude...
slepa živana Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Voze se Ciga i Slovenac u kupeu voza. Izvadi Ciga kutiju cigareta da zapali neku, ali Slovenac mu ote cigarete i reče:• Jesi li normalan, sad si naš'o da pušiš, znaš da je zabranjeno pušenje u kupeu!Prođe neko vreme i Slovenac uze da čita novine, kad skoči Ciga, zgužva mu novine i reče:• Ovdi li si naš'o da sereš?! :lolol:dobro da si spomenuo kupe... do pre 14 a možda i manje godina, svet je bio, dakle, prokleto sadističko psihopatsko mesto... ?ne mogu uopšte da shvatim da je to tako. i kako onda nije do sad ustalo i živo i mrtvo da se proizvodnja duvana zabrani skroz?
Mercuzzio Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 (edited) :lolol:dobro da si spomenuo kupe... do pre 14 a možda i manje godina, svet je bio, dakle, prokleto sadističko psihopatsko mesto... ?ne mogu uopšte da shvatim da je to tako. i kako onda nije do sad ustalo i živo i mrtvo da se proizvodnja duvana zabrani skroz?Shto su sad kupei toliki sadizam?I po novom zakonu postojace kupei u vozovima u kojima ce biti dozvoljeno pushenje. Edited November 12, 2010 by Mercuzzio
slepa živana Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Shto su sad kupei toliki sadizam?I po novom zakonu postojace kupei u vozovima u kojima ce biti dozvoljeno pushenje.pa otkud znam... razmišljam... kupe je veći od auta ali stane više ljudi, valjda je to skoro isto.... i ok onda se obeleži kupe isključivo za samoubice, a kad nema mesta u ostatku voza i dođe neko željan života i sedne tu, onda ovi zobiji automatski postaju ubice. kako to može tako da prođe onda?
Mercuzzio Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 (edited) Pa kupujesh kartu za pushachki ili nepushachki vagon/kupe. Ako kupish za pushachki a smeta ti dim... Ne znam shta da ti kazhem. Uvek mozhesh da stojish u hodniku Edited November 12, 2010 by Mercuzzio
Recommended Posts