Jump to content
IGNORED

www.zastitaumestozabrane.com/

salerokada

Recommended Posts

Posted

Ovaj posao mogla bi da obavi armija od 100 miliona inzenjera i tehnicara i cijelog svijeta i to za svega jedan ljudski vijek. Najprije bi se podigli visoki bedemi oko sjevernog i juznog pola i na ovim prostorima nakon ispravljanja zemljine ose umjesto temperatura od minus 88 stepeni celzijusa zavladao bi vjeciti dan u vjecitom proljecu. Nemirna zelena masa Indijskog okeana remeti ravnotezu nase planete i doprinosi da se ona okrece oko svoje ose. Isusivanjem indijskog okeana zemljina povrsina bi se povacala za 91 miliona i 200 hiljada kvadratnih kilometara. Pretvorena u zitnicu ova povrsina bi mogla u uslovima vjecitog ljeta da ishrani oko 146 milijardi ljudi. Isusivanjem vodene mase svih okeana zemlja bi olaksala za 72 kvadriliona tona i udaljila bi se od sunca za 30 miliona kilometara, godina bi trajala 425 dana umjesto sadasnjih 365. Smanjila bi se i sila zemljine teze, a smanjena tezina zivih bica omogucila bi da se raziviju do dzinovskih razmjera, ljudi bi bili pravi titani, imali bi dzinovski rast a granica zivota kretala bi se od 1000 do 5000 godina. U intelektualnom pogledu taj novi covjek stajao bi iznad nas onoliko koliko smo mi odmakli od majmuna....

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

226

• harper lee

195

• salerokada

191

• ion

186

Posted
pravi muskarac pusi laki strajk
+1
Posted (edited)
Ja sam čuo i da disanje nije zdravo... <_< Onda bi mogao da prostudiraš lik i delo čike Ion-a. On ima dosta zanimljive radove na temu procenata štetnih supstanci, smrtnosti i inih stvari.
Čika Ion podeli dva javno objavljena broja i izračuna procenat koji javno prezentuje.Šta ti tu nije jasno?Neki drugi "izvori" samo iznesu procenat bez da daju od kojih i kakvih cifara je dobijen.Dečko je na isti način izneo procenat obolelih od raka koji je nekad konzumirao krastavčiće i začeo tezu da su možda krastavčići kancerogeni.Ima pravo na to.Šta ti tu nije jasno?
pravi muskarac pusi laki strajk.
+1
+2 Edited by ion
Posted
Ovaj posao mogla bi da obavi armija od 100 miliona inzenjera i tehnicara i cijelog svijeta i to za svega jedan ljudski vijek. Najprije bi se podigli visoki bedemi oko sjevernog i juznog pola i na ovim prostorima nakon ispravljanja zemljine ose umjesto temperatura od minus 88 stepeni celzijusa zavladao bi vjeciti dan u vjecitom proljecu. Nemirna zelena masa Indijskog okeana remeti ravnotezu nase planete i doprinosi da se ona okrece oko svoje ose. Isusivanjem indijskog okeana zemljina povrsina bi se povacala za 91 miliona i 200 hiljada kvadratnih kilometara. Pretvorena u zitnicu ova povrsina bi mogla u uslovima vjecitog ljeta da ishrani oko 146 milijardi ljudi. Isusivanjem vodene mase svih okeana zemlja bi olaksala za 72 kvadriliona tona i udaljila bi se od sunca za 30 miliona kilometara, godina bi trajala 425 dana umjesto sadasnjih 365. Smanjila bi se i sila zemljine teze, a smanjena tezina zivih bica omogucila bi da se raziviju do dzinovskih razmjera, ljudi bi bili pravi titani, imali bi dzinovski rast a granica zivota kretala bi se od 1000 do 5000 godina. U intelektualnom pogledu taj novi covjek stajao bi iznad nas onoliko koliko smo mi odmakli od majmuna....
:lol::Hail:
Posted
a smanjena tezina zivih bica omogucila bi da se raziviju do dzinovskih razmjera, ljudi bi bili pravi titani, imali bi dzinovski rast ...
a kolike li bi tek cigarete bile tada...
Posted

Jbm TI USRANI LAPTOP SVE MI POJEDE.Dakle sve pišem sabajle sa šejtanom u 2:20 am, mada mi usrani laptop sve pojede. Sda je 2:50. Pod velikom količinom alkohola izjavljujem:Lažni idoli su Marlboro Man i Lucky Strike. Sva tri marlboro mana su umrla od raka pluća, propadoše. Džaba vam floskule kao što je "pravi muškarci puše" "pravi muškarci puše laki strajk", dok se gospoda odevena u italijanska odela iz marlbora jako nervira...Od pušenja najviše strada sirotinja, developing countries, od kojih i do 50% puši. Dok onih 20% iz Pareto distribucije konzumira duvan u odnosu od 10%. Samo ta činjenica natera me da se zapitam, nije li pušenje opsena prostote, jeftini trik da se sirotinja zajaši do koske. Dok pušači stavljaju maske tough guyeva, slobodara, hedonista i uživalaca u životu, relativizujući opasnost od užasne smrti.Dok god jedan član moje porodice nije zaglavio u bolnici usled opstrukcije bronhija izvazvanih 30-o godišnjim pušenjem, bilo mi je svejedno. Njihove pare njihov trošak. A sa njim u sobi bio je jedan pripadnik romske nacionalnosti sa rakom, nesrećnik koji je jednom nogom u grobu. I opet su nastavljali da puše tokom posete, grozničavo držeći pljuge, ispalih očiju i propale kože i tena, posle bronhoskopije krv na usniama, samo da dobiju svoj daily fix. Jebeš slobodu da ubiješ sebe, korist nikakva a šteta samo postoji. Svi u porodici tog mog bliskog rođaka su propatili od pušenja. Žena mu se jedva skinula, deca su dobijala bronhitise izazvane pušenjem, čak su bili i u bolnici. To je nateralo njegovu ženu da prestane, a mog rođaka nemogućnost da se bavi svojim poslom usled fizičkog otkaza pluća.Ko dotle dogura, već je puko.

Posted

jel neko ovde rola duhan?proz en konz?

Posted

Dobro pitanje.Lično, samo za vreme bombardovanja, ali baš me zanimaju iskustva drugih.

Posted (edited)

Da li i gde uopšte ima da se u Bgd pronađe kvalitetan duhan?Nisam ni ja sigurno nekih 15g smot'o nijedan...

Edited by ion
Posted

prodaje se u nekim trafikama drum i van nelle. to je sve sto sam ja video od duvana tog tipa.

Posted

Nekada je ovo moglo da se nađe:dsc01554rl.jpgDooobar duvan.

Posted

meni se nesto nije svideo taj duvan svojevremeno. valjda sam se navikao na gomilu aromata u drum duvanu, sta ja znam

Posted
Pretvorena u zitnicu ova povrsina bi mogla u uslovima vjecitog ljeta da ishrani oko 146 milijardi ljudi.
A koliko nas je sad? Mene... ne računaj...
Posted
98% pacijenata sa rakom grla, jezika, pluća su jeli kisele krastavčiće.Uopšte, sviđaju mi se istraživanja o povezanosti pušenja i raka, a o zelenoj salati niko ni reč da kaže.Takođe, bilo bi interesantno javno, jasno i glasno da neko predoči paralelno - broj štetnih jedinjenja u cigar dimu i šangarepi, na primer.O hlebu da i ne govorim.
Znam da su se drugi vec pokenjali ali da dam i ja svoj mali doprinos. Jedino sto je gore od loseg citanja statistike su ljudi koji ne znaju uopste da je citaju pa izbacuju tautologije da bi popunili prazninu u svom razmisljanju. Dete od 8 godina bi naslo gresku u tvom razmisljanju a bogami i neka od 4.
Posted
Znam da su se drugi vec pokenjali ali da dam i ja svoj mali doprinos...
Da si se iskenjao, jesi.Ako ti je lakše, onda neka si.