July 19, 2025Jul 19 Ja sam okazioni pućkač. Dobra strana je što je malešno, tri dima i toeto. Loša, što je meni ćeif da držim standardno između dva prsta, a ovo kao da držim aparat za spirometriju, bože me prosti.I da, ne bazdi ovo ni blizu kao nekad što mi je bazdiloInače, pre par dana dolazim kod ujaka, pozdravljam se i.....osetim. e, pa kad si počeo da pušiš (7 banki ravno), nikad pušio nije, pokaže mi tompus, bajo...
July 25, 2025Jul 25 On 19. 7. 2025. at 21:37, kud u maglu Simoviću said:ja cepam iqosNe vredi, moram opet
July 29, 2025Jul 29 E, sjebala sam Glo. Taman kad sam rekla sestri da ću joj pokloniti, jer nije to za mene, polomi mi se onaj patrljak od cigare, ja da izvučem, ostane unutra. Kakvo sranje.
July 29, 2025Jul 29 On 19. 7. 2025. at 21:44, kud u maglu Simoviću said:@Filozof manijak svilen si, u prvoj fazi je bio baš bljaks prvi dim, posle je manje više konstantan. u međuvremenu su menjali tehnologiju i uređaja i tzv patrona. sada su i patrone drugačije, ranije su bile heets, sada terea i potpuno su drugačije i patrone i način zagrevanja i sveUf zvuči ekstra!
July 29, 2025Jul 29 7 minutes ago, Svemir Zeka said:E, sjebala sam Glo. Taman kad sam rekla sestri da ću joj pokloniti, jer nije to za mene, polomi mi se onaj patrljak od cigare, ja da izvučem, ostane unutra. Kakvo sranje. pa izvadi ga iglom/špenadlom/rashodovanom spajalicomaman srbinetm
July 29, 2025Jul 29 36 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:pa izvadi ga iglom/špenadlom/rashodovanom spajalicomaman srbinetmPokušala sam pincetomRaspalo se
July 29, 2025Jul 29 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:jbt jel čitaš?!igla, špenadla, razmontirana spajalicaTo sam probala pre neki dan, pre nego što si mi ovo napisao
July 29, 2025Jul 29 pa jedino da ga isčačkaš nekako, pretpostavljam da nemaš onu zubarsku čačkalicutm
July 30, 2025Jul 30 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:pa jedino da ga isčačkaš nekako, pretpostavljam da nemaš onu zubarsku čačkalicutmImam interdentalne i one neke bele iz dm. Naći ćemo način do odlaska kod sestre!