le petit nicolas Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 (edited) pometinau kontinentalnom delu crne gore: nista covek, al bas dibidus nista.doslovno: posteljica i sve sto ostane posle teljenja, sto se pomete s poda stale ciprana (c kao curka) - sasava zenska, lujka, zjaka.poz Edited April 15, 2009 by le petit nicolas
le petit nicolas Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 mustra (becka), frajlagovedina (ko onaj nas student-kosarkas sto ga jure amerikanci)dnopoz
расејан Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 opa, bravo za sopstver, pace, baš si rukatА, није моје... то сам нашао у контном плану (удато оквир?) код муштерије, кад сам се затекао на терену па завирио мало... да видим кад је прокњижио рачун од нас. Име главног књиговође познато где треба .
Idioteque Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Upravo me ovaj forum podseti na jedan sjajan narodni pogrdan izraz koji egzistira u zapadnoj Srbiji - mlatikurac. Označava osobu koja konstantnonešto priča, kenja, filozofira.. a u suštini nema pojma i ništa pametno ne kaže. Efekat njegovog kenjanja je u nivou mlitavog kurca koji mlatara posvuda dok njegov nosilac trči potpuno nag. Izrazu se uglavnom iza dodaje pridev "običan" pa izjava glasi: Ma to ti je matikurac običan...
Aleksija Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 cudo da te bas forum podsetio?sto mene podseti, je li izraz "suva kurca, mokrih opanaka" u upotrebi jos negde osim u z. srbiji? ne odnosi se samo na neuspele erotske poduhvate.sto mi je nesto neprijatno da govorim bezobrazne reci na Jeziku :blush:al takav topik.
расејан Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Upravo me ovaj forum podseti na jedan sjajan narodni pogrdan izraz ...Ажурирао сам страницу закључно са овим. Кога мрзи да срчка уназад, понављам линак - овде. Страна са погрдама је при дну, десно, где каже "изгрдити поштено".Инвентар: тренутно имамо 244 израза на списку.
FranziskaKafka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 (edited) Idem da tražim ворн батОн, ili si mislila drukadžija? Stiskaj vorn, ne radi mi cenzura kada opisujem neke ljude. ;) Edited April 15, 2009 by FranziskaKafka
čekmeže Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Iz Srema - bičkara, vrtiguz, drmoser, dunster, zagula, lucprda, mazgov, mazdrkov, plačipička, remunda, upišulja, šalabajzer, šiljokuran, šusla, šuprcnut.
le petit nicolas Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 (edited) droplja, vrana, curka, guskakoza (neprosvicena), ovcavevericakobila, pojacano: bedevijapavijan, babunpoz jel' bila fanfulja? Edited April 15, 2009 by le petit nicolas
mammy two shoes Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 opa, bravo za sopstver, pace, baš si rukat (kaže se za spretne, one što umeju svašta da naprave - "rukata žena, hekla, a ume i da veze i plete")guzoruka - lenja i trapava žena
Krangovo telo Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 (edited) evo malo i southakatilpodofijaljigaljigcautepotinaskapaturabilmezbulcakalasturabicmandzindzamrsoljan... Edited April 15, 2009 by Prlapan
bus Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 sto mi je nesto neprijatno da govorim bezobrazne reci na Jeziku :blush:al takav topik.Da nije zbog moderatorskog fašizma?
bus Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 (edited) Drugari, dajte pogledati Rasejanovu (ups, nezgodnog li i neuverljivog prisvojnog prideva) listu da se ne bismo stalno ponavljali.EDIT: konjugacija u izumiranju Edited April 16, 2009 by crveni autobus
Recommended Posts