расејан Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 (edited) Meni se sviđa što mnogi baš ono zvuče.Неки су и опстали само зато што звуче/звече. Сви смо ми у стању да измислимо нов, кад нам баш затреба, али се само неки рашире и одрже, управо због те (звучне) сликовитости.Rasejani, ti reče da si osvežio, al Пише тамо и у колико сати (по источнообалском дневносветлоспаситељском). Сутра ћу опет, па ме онда нема до понедељка, а дотле шта се навата.пјаф™: дотерао реченицу... мало јој подсекао нокте и ударио молерај. Edited April 15, 2009 by расејан
boshoku Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 guzica, as in- m. milutinovic je guzica od coveka. dupe&bulja funkcioniraju kao slabiji sinonimi. za zapadni izgovor videti pod guz'ca.
Idioteque Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 popička...Jedan malo noviji - petopička (žensko toliko uobraženo kao da u gaćama ima 5 komada)
Aleksija Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 (edited) opa, bravo za sopstver, pace, baš si rukat (kaže se za spretne, one što umeju svašta da naprave - "rukata žena, hekla, a ume i da veze i plete") Frkert, ciplina, gater. Moze i futavac. :)ko su ti ovi, nesto mi nepoznati?evo i od mene još par opskurnih:džala ? podozrivac, gleda urokljivovrnčalo ? dokonjak, vrti se onde gde mu nije mestoJedan malo noviji - petopička (žensko toliko uobraženo kao da u gaćama ima 5 komada)dobar :D Edited April 15, 2009 by Aleksija
bus Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 (edited) Пише тамо и у колико сати (по источнообалском дневносветлоспаситељском). Сутра ћу опет, па ме онда нема до понедељка, а дотле шта се навата.Ma joj, nisam primetio da si to uradio na svom sajtu. Tako mi i treba kad letim kroz temu. Super!! Fala na trudu. :thumbup:Edit: tvom... svom... tomayto... tomahto... Edited April 15, 2009 by crveni autobus
Zli Gli Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Pavijan, kesa, djilkosh, dilkan, shaban, pajser, balvan, fuksa, rava, njoka...
Lale Gator Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 (edited) Objašnjenje za kostobolju:p.s. pa ej, nisi ubacio grob i dasku! Edited April 15, 2009 by Lale Gator
lazni Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 dzukela, mrtvak, buzga, sivonja, sarulja, mrkalj ...
bup Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 (edited) vandrokaš, zjala, zjaka, đubre Edited April 15, 2009 by bup
расејан Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Objašnjenje za kostobolju:Ко ме лупао по ушима да питам... тако ми и треба. Погледао до пола. Земљо, отвори се...
Recommended Posts