April 15, 200916 yr Meni se sviđa što mnogi baš ono zvuče.Неки су и опстали само зато што звуче/звече. Сви смо ми у стању да измислимо нов, кад нам баш затреба, али се само неки рашире и одрже, управо због те (звучне) сликовитости.Rasejani, ti reče da si osvežio, al Пише тамо и у колико сати (по источнообалском дневносветлоспаситељском). Сутра ћу опет, па ме онда нема до понедељка, а дотле шта се навата.пјаф™: дотерао реченицу... мало јој подсекао нокте и ударио молерај. Edited April 15, 200916 yr by расејан
April 15, 200916 yr guzica, as in- m. milutinovic je guzica od coveka. dupe&bulja funkcioniraju kao slabiji sinonimi. za zapadni izgovor videti pod guz'ca.
April 15, 200916 yr popička...Jedan malo noviji - petopička (žensko toliko uobraženo kao da u gaćama ima 5 komada)
April 15, 200916 yr Author opa, bravo za sopstver, pace, baš si rukat (kaže se za spretne, one što umeju svašta da naprave - "rukata žena, hekla, a ume i da veze i plete") Frkert, ciplina, gater. Moze i futavac. :)ko su ti ovi, nesto mi nepoznati?evo i od mene još par opskurnih:džala ? podozrivac, gleda urokljivovrnčalo ? dokonjak, vrti se onde gde mu nije mestoJedan malo noviji - petopička (žensko toliko uobraženo kao da u gaćama ima 5 komada)dobar :D Edited April 15, 200916 yr by Aleksija
April 15, 200916 yr Пише тамо и у колико сати (по источнообалском дневносветлоспаситељском). Сутра ћу опет, па ме онда нема до понедељка, а дотле шта се навата.Ma joj, nisam primetio da si to uradio na svom sajtu. Tako mi i treba kad letim kroz temu. Super!! Fala na trudu. :thumbup:Edit: tvom... svom... tomayto... tomahto... Edited April 15, 200916 yr by crveni autobus
April 15, 200916 yr Objašnjenje za kostobolju:p.s. pa ej, nisi ubacio grob i dasku! Edited April 15, 200916 yr by Lale Gator
April 15, 200916 yr Objašnjenje za kostobolju:Ко ме лупао по ушима да питам... тако ми и треба. Погледао до пола. Земљо, отвори се...